Kablosuz olan modeli sepette 305 TL. zaten kutudan kablo çıkıyor, almak isteyen için fırsat ürünü :) www.vatanbilgisayar.com SAMSUNG EP-TA800NWEGWW TYPE-C 25W KABLOSUZ HIZLI ŞARJ ADAPTÖRÜ - BEYAZ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ep-ta800nwegww-type-c-25w-kablosuz-hizli-sarj-adaptoru-beyaz.html |
••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••• (28. sayfa)
-
-
Ama zaten çoğunlukla kablo bozuluyor.. almışken kablolu almak daha iyi olabilir :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yedek kablonun zararı olmaz :)
-
Kesinlikle.. zaten adaptöre kolay kolay birşey olmuyor.. olursa kablo kırılıyor eskiyor vs.. kablolu model 800x olanı.. kurumsallar dışında bir yerden almanızı tavsiye etmem alacaklar için.. sahteleri o kadar çok ki...
Aynen kurumsaldan alınmalı, ya da internetten saticisi hepsiburada, trendyol, amazon olan satıcılardan alınabilir. Diğerleri sahte.
Tabiki :)
Cihaz dün geldi, S21 den sonra, kısa bir süre Iphone 11 deneyimledim (ilk başlarda hoşuma gitsede kullandıkça hiç kullanışlı olmadığını anladım, One UI arayüzünü mumla değil kandille aradım :D tam bir faciaydı), sonra kısa bir süre de S22 deneyimlemiş biri olarak A73 ilaç gibi geldi. Belki çok erken bunu söylemek için ama ilk düşüncem aradığım buymuş dedim. (Aynı şeyi 2 sene önce aldığım S10+'da da hissetmiştim, 1,5-2 yıla yakın kullandım o cihazı ve neredeyse zararsız sattım buybuck kampanyasıyla)
İyi ki S21 FE almamışım :)
Son zamanlar boşu boşuna bir sürü maceraya girip, böyle bir zamanda biraz zararım oldu ama neyse sağlık olsun oda benim teknoloji sever olarak kusurum olsun :) Tek oyuncağımız bu bizimde :)
Ekran canlılığı ve büyüklüğü ve buna rağmen hafifliği, batarya performansı(ilk günler olmasına rağmen iyi), hoparlör sesi, işlemci performansı vs. çok memnunum 2 gündür. Zaten çok işlemci gücüne ihtiyacım yok oyun vs oynamıyorum, video render hızı da iyi benim için 778G'nin. Özetle daha önce 6 ay S21 kullanmış biri olarak uygulama açılış hızları ve akıcılık konusunda bir fark hissetmedim.
Sadece bir kaç eksiklik farkettim:
-Galeride fotoğraf düzenlemede obje silgisinde "Yansımaları sil" ve "Gölgeleri sil" seçeneğini koymamışlar sanırım, Photo editor güncelledim ama sanırım vermediler A serisine o özellikleri.
-Bluetooth codec'te aPtx seçilemiyor, zaten almadan önce de araştırmıştım.
1-2 hafta sonra yine tam değerlendirme yaparım.
Bilmeyen arkadaşlar varsa, Good Lock modüllerini mutlaka kurmalarını tavsiye ederim her türlü özelleştirme için ve Bixby Rutinleri.
Yalnız forumda hiç hareket yok, kullanıcı sayısının az olmasından olsa gerek ya da kimsenin şikayeti olmamasından olsa gerek :)
Kamera performansı edit: https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154413362
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F4A3289BF -- 16 Kasım 2022; 23:10:11 >
-
Hayırlı olsun hocam yaklaşık 5 aydır kullanıyorum cihaz kusursuz diyebilirim pil, işlemci, ekran bundan yana henüz dert yakınan görmedim.
Gözlemlediğim kusurların en başında neredeyse tüm A73 cihazlarda olan otomatik tarih saat kapalı iken telefonu kapatıp açınca tarih saat ayarları bozuluyor ve wifi bağlantısı hata veriyor otomatik tarih saati açıp hava durumunu güncelledikten sonra düzelecektir.
Cihazın radyasyon verileri bir parça yüksek ben fazla kafa hizasında tutmuyorum
Geniş açı kamera gece yada az parlaklık olan yerlerde fps düşüşü yapabiliyor
Retouch ve remini gibi uygulamalarla obje silip görsel kalite artırım işlerimi kolaylıkla hallediyorum powerdirector,capcut,cute cut vs programlarla video düzenleme işlerimi pcden bağımsız yürütebiliyorum
İyi ki Galaxy S22 belasından kurtulup Galaxy A73 almışım zerre pişmanlığım yok aradığım özlediğim herhangi bir yanı varsa namert olayım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-10867B565 -- 10 Kasım 2022; 23:31:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sağolun hocam sizde güle güle kullanın. Zaten 2-3 ay kullandıktan sonra hala memnunsa bir kullanıcı o baya bir süre gider :)
Bahsettiğiniz tarih saat ayarı veya wifi bağlantısı hatasının çözümünü de paylaşmışsınız bence bir kusur değil. Çok zor bir işlem de değil dediğinizi yapmak bu yüzden cihaz almaktan vazgeçen olmaz diye düşünüyorum. Muhakkak güncelleme ile düzelir, bakalım bende olacak mı deneyeceğim.
SAR değeri konusunda haklısınız ama o sar değeri bildiğim kadarıyla 2 sim kart takılı ve aktifken verdiği değer, yine araştırmak lazım. Tek hatta o kadar yüksek değildir sanırım. Amerika'da izin verilen en büyük değer 1,6 W/kg , Avrupa'da 2,0 W/kg. Yine de baş hizasından uzak tutmakta fayda var dediğiniz gibi hele ki gece yatarken. Uzun görüşmelerde kablolu ya da bluetooth kulaklık ile yapılması daha doğru olur.
Tek hat kullanıyorum. Bir ara Elektromanyetik Radyasyon Ölçüm cihazıyla, cihazın SAR değerini ölçüp paylaşırım. GSM sektöründe çalıştım 13 yıl baz istasyonları için keşif, kurulum ve ölçüm yapan proje şirketlerinde, eski çalıştığım firmaya uğradığımda ölçerim.
Bahsettiğiniz uygulamarı bir inceleyeyim, teşekkürler.
S22 iyi bir telefon ama o batarya ne öyle ya bir de bana da çok küçük geldi. SD 8 Gen 1 hakkında çok şikayet vardı zaten. S22'nin tek artısı bana göre kamerası :) S22 plus olsa neyse ama onunda fiyatı 2 tane A73 eder, gerek yok :D
Edit: EMR cihazları genelde ortamın radyasyon değerini ölçüyor, cihazda SAR özelliği varsa ölçebilirim yoksa telefonsuz ortamın ölçümünü alıp, daha sonra telefonla aktif arama yapılırken telefona dayayıp ölçüm yaptıktan sonra aradaki fark az çok fikir verecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F4A3289BF -- 11 Kasım 2022; 0:8:39 >
-
Test sonucunu müsait vakit paylaşırsınız hocam çift sim kart zayıf bağlantı gibi unsurlarda sar değerini tetikliyor olmalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen bir çok faktör var ama yazdıkları sar değeri 2 sim aktif değerler. Sinyal gücü zayıfken max o seviyeye çıkıyor olabilir bağlantıyı koparmamak için.
-
Bu süre 120 HZ'de mi hocam.
-
A73 için Android 13 ve One UI 5.0 bugün dağıtıma başlamış Malezya'da, önümüzdeki günler bize de gelebilir :)
sammobileBREAKING: Galaxy A73 5G gets stable Android 13 updatehttps://www.sammobile.com/news/galaxy-a73-5g-android-13-update-released/ -
yok standart ayarda
-
Olsun yine de bu bekleme süresiyle birlikte harika süre.
kutudan çıktı type-c kablo yu pek beğenmedim, alternatif olarak dayanıklı hangi kabloyu alabilrim? ugreen yada baseus un 60 yada 100w lık olanlar uygun mudur?
-
Arkadaşlar merhaba, eşime ihtiyaç doğrultusunda bir telefon almak istiyorum fakat fiyatlar biliyorsunuz malum. Orta segment olarak fiyat bakımından biraz araştırma yaptığımda uygun seçeneklerden birinin a73 olduğunu düşündüm.
Sizlerin öneri ve yardımlarını rica edeceğim;
Fiyatlardan dolayı malum sürekli telefon değiştirmek mümkün olmuyor ve tek atımlık hakkım var; eşim için en önemli kriter Kamera. Çünkü ağırlıklı olarak WhatsApp, Instagram ve selfie için kullanıyor telefonu.
Şu an cihaz 12000 TL, ilk olarak bu fiyat bandında "şunu da alabilirsin,seni üzmez" diyebileceğiniz bir cihaz var mı alternatif olarak?
İkincisi fiyat olarak sizce nasıl, yani benim gördüğüm şu an internette dahi 11 bin TL bantlarinda ki 300-400 TL için gidip magazadan almak istiyorum. Yorum ve önerilerinizi alabilir miyim arkadaşlar, bu aksam cihazı almam lazım:-)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlginize teşekkür ederim hocam, yok o konunun farkındayım zaten 12000 TL lik cihazın kamerası en en olmaz, iyi selfie çeksin yeter :-) s22 aklımda idi, hatta bugün 16000 TL ye siparis geçeyim dedim fakat satıcılar x GSM, Z iletisim olması sebebiyle içime sinmedi açıkçası.
Mağazadan alsam o zaman da s22 18000, makas açılıyor çok fazla. Anladığım kadarıyla bu telefon eşim için yeterli olacak gibi.
Bir de siz ne kadara, nereden aldınız? 12000 TL normal mi fiyatı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X