Şimdi Ara

••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••• (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.889
Cevap
75
Favori
208.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Paranın gözü kör olsun :)

Makarası bi yana sırf pili iyi diye a73 almazdım ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evohan kullanıcısına yanıt

Ben olsam 1000 daha koyar s21 alırdım.

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt

şu vaziyette bende öyle yapabilirdim s22 cihazımı 12ye verdim gidip 8900e a73 geçmiştim ama güncel fiyatlarla düşünmezdim

• Amiral gemimsi bir model isteyip de amiral gemilere fahiş paralar veremeyecek olanlar tercih etmeli.

Batarya performansı M serisi cihazlar gibi olsun ama işlemci performansı S serilerine çok yakın gibi olsun diyenler için ideal bir cihaz olabilir  

• ya s21 amiral gemisi falan deniyor da neyi amiral ben anlamadım, 4000 mah pil koymuş adamlar şaka gibi sen orta seğmende 5000 mah koyuyorsan rakip lerin 5000 mah dana aşağı doğru dürüst telefon yapmazken gidip bu batarya ile amiral gemisi mi olur ya o gemi batar bence :) yani gözle görülür bakıyorum da bir kablosuz sarjı birde işlemcisi öne çıkıyor oda zaten telefonda iş yürütmüyorsan orta segment in çoğu işlemcisi de her işi görüyor, kasa sağlam diyorlar da hangi telefonu kendi kasası ile kullanıyoruz hepsi taş gibi kılıflarda korunuyor :)

yıllarca senin bahsettiğin bu mantıkla telefon kullandım. aslında redmi note 4x ide gerçekten çok severek kullanmıştım. en son samsung a51 kullanmıştım ki aslında güzelde telefondu. farkettim ki benim kamerası gerçekten iyi bir cihaza ihtiyacım var o vakit iş değişti ve s21 aldım.

herkesin ihtiyacına göre karar vermesi gerekiyor. yoksa bütün cihazlar genel anlamda aynılar zaten. bugün s22 ile yapılıp a51 ile yapılmayan bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayakgoz -- 5 Kasım 2022; 23:39:29 >
  • oktayakgoz kullanıcısına yanıt

doğrudur hocam bazı ayrıntılarda yani çok iyi çekim yapacağım, pc gibi oyun oynayacağım işte video çekim yapacağım vs dersen onu iyi inceleyip almak lazım ama unutmamak da lazım ki bu aygıtlar nerdeyse 15 senedir her sene süper çekim süper görüntü şöyle kamera böyle kamera diye piyasaya çıkarlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 6 Kasım 2022; 0:9:45 >
  • ne zaman nereden temin ettiniz?

• özket kullanıcısına yanıt

kadıkoy mobile dan yaklaşık 5 ay önce sıfır kapalı kutu samsung türkiye garantili vaziyette aldım imeileri edevletten sorguladım seri noyuda samsung trden sorguladım içime sinince aldım

• özket kullanıcısına yanıt

s22 ve a71 cihazım için kadıköyde bulunan 9 telefoncu arasından değerini veren tek yer kadıköy mobile oldu, 9 yer içinden en uygun fiyatlı sıfır 13 pro max cihazımıda aynı yerden aldım servis tamirat konusunu bilemem deneyimlemedim ancak alım satım fiyatlandırmasını ve sonrasını çok iyi analiz edip dürüst bir şekilde yönetiyorlar artık diğer esnaflar ile vakit kaybetmeden gözüm kapalı alım satım vs yapıp çıkıyorum

• Arkadaşlar A73 ile S21 FE arasında sıkışıp kaldım :) A73'ü dün yarım saat mağazada inceledim ekran çok hoşuma gitti.

12.500 çok bu cihaz için ama alternatifte yok gibi.

A73'ün S21 FE'ye göre eksikleri:

-Dex Modu (zaten kullanmıyorum)

-Kablosuz şarj (Hiç ihtiyacım olmadı)

-Güncellemeleri S21 FE'ye göre biraz daha geç alacak olması

-İşlemci performansı (Yüksek performans gerektiren işlemler yapmıyorum, video render bir tek oda SD daha iyi gördüğüm kadarıyla render konusunda karşılaştırma videosunda)

A73 kağıt üstünde S21 FE ye göre artıları:

-Daha büyük ekran

-Daha uzun pil süreleri

-SD işlemci (Oyun oynamadığım için günlük kullanımda gayet yeterli)

Kamera konusunda çok bir fark göremedim sanki ama memnun musunuz, ne dersiniz. Aradaki 2000 TL'e farka değmez gibi S21 FE için. Birde S21 FE şarj sorunları biraz uzak tutuyor beni S21 FE'den.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F4A3289BF -- 6 Kasım 2022; 15:32:34 >

• hocam ben s22 den a73e geçtim daha diyeceğim bir şey yok büyük ekran büyük pil ana ihtiyacım olan şey

2012 senesinde lumia 920 almıştım zamanının en iyi kamerssı vardı. İphone 5 vardı o zaman hepsinin ötesindeydi. Şimdi s21 var eski resimlere baktımda s21 çok daha iyi.

Kamera ve pil haricinde bütün cihazlar aynı bence.

• A52s le a73 arası gidip geliyorum bende a73 1500 tl daha pahalı sanırım, ekranı büyük ama bu bana eksi olur gibi tek elle kullanmaya çok alışığım bilmem siz ne dersiniz

• A73ün kamerası berbat :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    İkisini de deneyimledim, a73 tek elle kullanım için daha ergonomik. Uzun ince olduğu için daha rahat tutuluyor.. a52se göre daha hafif ve ince gibi.. ama tabi ikisi de tek elle rahat kullanılanaz.. sadece biri diğerine göre görece daha yatkın

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Gercekten mi karsilastirma videolarinda çok fark gorunmuyor gibi, kamera da önemli benim için s22 performansi beklemiyorum ama s21 den de çok kotu olmasin :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mrb, telefonu birkaç gün önce aldım, hb dan syrox 25w hızlı şarz cihazı aldım, süper hızlı şarz yazmıyor, hızlı şarz yazıyor ama bana olması gerektiği gibi hızlı şarz yapıyor gibi geldi, sizlerinde firkine ihtiyacım var, %16 şarz dayken taktım 1 saat 5 dk da fullendi, normal mi?

• Doğal ve canlı ışıkta çoğu telefon gibi çok güzel sonuçlar çıkarıyor.. ama düşük ışıkta performans o kadar iyi değil.. bir de telefon doğru düzgün odaklamıyor.. o kadar çok bulanık foto çekiyoruz ki anlatamam.. makro performansı da olması gerektiği kadar bile değil... ama dediğim gibi en büyük şikayetimiz telefonun odaklamaması.. hatta odaklaması için ekrana tıklayınca bile bazen odaklayamaması.. biz anlamadık bu durumu.. s21fe muhtemelen daha iyidir.. ama onun da farklı sıkıntıları var.. ara segmentte çok fazla seçenek yok gibi malesef.. yine A73 iyi gibi bazı şeylere razı olursanız.. risk budur derseniz s21fe alın belki herkes abartıyordur.. ben memnun kalmayanlar kadar memnun kalanları da dinledim.. ama kararsız bırakan konu şu ki aynı orandalar aşağı yukarı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 6 Kasım 2022; 20:21:36 >
  • ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Evet s21fe den memnun olanda var olmayanda, sanirim riske girip s21fe alacagim. O odaklama sorunu beni soğutur telden. Ufaklığın resim ve videolarini falan çekerken olursa sinir eder ve satmaya kalkinca fena zarar ettirir :) Ama gercekten a73 iyi olmus inceledigimde.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.