çok düşük parlaklık seviyelerinde stabil çalışmıyor galiba siyah akıntı yada çizgi gibi hüzmeler olur yada farklı ton gösterir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••• (24. sayfa)
-
-
Sende de aynı tarzda olduğunu öğrenince biraz rahatladım açıkçası sanırım ben biraz kafama takıyorum sırf pembeligi görmemek için karanlik modda kullanmıyorum vallahi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O kadar da belirgin bir durum olmamalı dostum ? sadece en düşük parlaklık ayarında gözüküyor değil mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet yüksek veya orta parlaklıkta bir sorun yok sadece düşük parlaklık ta ekranın üst ve alt tarafında hafif pembelik var
Amoled yada oled ekranlar için çok düşük parlaklıklarda ışık hüzmeleri yada ekranda önceden açılan bir sayfanın silüetinin bir kısmının gözükmesi doğal karşılanıyor
başka uygulamada başka panel takılı cihazlar üzerinde farklı gözükebiliyor bende gri siyah iç içe geçmiş yatay dikey çizgiler oluşuyor başkasında pembe hüzme gibi
çok düşük seviyede parlaklık hariç sadece düşük orta yüksek seviye parlaklıklarda koyu açık tema fark etmeksizin herhangi bir hüzme siluet görmemeniz lazım
aşağıda olan görseller çok düşük parlaklıklarda gözüken hüzmeler ve siluetler görseller A73 cihazına ait kaynak yabancı forumlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bende de sadece düşük parlaklikta görünüyor zaten sanırım bu sorunu yaşayan yalnız ben değilim birkaç yerde okudum dediğin gibi amoled ekranlarda ışık huzmeleri normal karşılanıyor telefonumda bir sorun yok sanırsam 😊
Merhabalar herkese,
Aslında s22 ultra alma niyetindeydim. Note 5 vardı ve kalemi kullanmak güzeldi. Eşimin de telefonu suya düşünce iki telefon ihtiyacı doğdu. Araştırmalarım sonucu bu forumdan sizlerin değerlendirmeleri sonucu kendime gri, eşime yeşil olmak üzere iki telefon aldık. İkisi 24400 tl ye geldi. İyi ki almışım diyebilirim. Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum. Oyun hiç oynamıyorum. 11saat otobüs yolculuğu yaptım youtube neredeyse hep açıktı. whatsapp de aynı. Engüzel yanı tek ekranda herikisi de kullanılabiliyor olması. Eve geldiğimde %36 şarj vardı. Benim için oldukca güzel oldu.Bence şu anda paranın alabileceği en iyi orta sınıf telefon.
Yalnız bir kaç özellik hakkında sorum olacak cevap verebilirseniz çok sevinirim.
Note5 de özel mod vardı ayrıca yüklememiştim. Fotoğraflarımı yükleyip saklayabiliyodum. Bu telefonda bulamadım. Acaba yok mu?
Volte yi kapatamadım. Bazen sesde karışıklık oluyor. Daha önce note 5 de kapatabiliyordum. Hattım turkcell
Telefonu almamda etkili olan tüm kullanıcılara teşekkür ederim.
-
Güvenli klasör diye bir seçenek var onu kullanabilirsiniz, hayırlı olsun size, bende aynı anda kendime ve eşime almıştım memnunum çok
Teşekkür ederim cevap için. Güvenli klasörü kullanıyorum zaten. Onun içinde bankacılık uygulamaları falan var. Note 5 de ayrıca özel mod vardı sadece fotoğraf ve video saklanabiliyordu. Sanırım bu modelde yok.
Size de hayırlı olsun, iyi haberler alın.
-
Note5'ten S22 Ultraya geçtim, devrim gibi birşeydi :)
Eşim de şimdi A51'den sonra A73 kullanıyor.. memnunuz şimdilik.
Orta sınıf parası verip amiral gemisi özellikleri ve kalitesi beklemezsek hepimizi çokça tatmin eder bu cihaz :)
Aramıza hoşgeldiniz hocam volte 4.5 g kapamanız sonrası devre dışı kalacak telefon h yada h+ ağlarına bağlanacaktır hızı benim için yeterli 4.5g şebeke araması bulması cihazı ısındırıyor daha fazla güç tüketimi ve radyasyon yayımına sebep oluyor h yada h+ candır
Aslında benim de hep niyetim note5 di. Ama iki telefon birden gerek olunca A73 de karar kıldık. Alışmıştım kaleme ama sağlık olsun artık.
-
Hoş bulduk teşekkür ederim. Deneyeceğim şimdi.
-
A52s a53 a73 bunlardan hangisini tercih etmek lazım, yerine göre 1000 2000 farkları var, genel durum olarak çok benzerler
Bem telefonda daha çok müzik film youtube nfc whatsap görüşme için kullanıyorum, sağlamlık stabilite seri olmasıda önemli sizce bunlardan en hesaplısınımı tercih etmek mantıklı olur
Arkadaşlar piyasada malum orjinal şarj aleti bulmak problem. İnternet sitelerinde orijinalliğine güvendiğiniz satıcı varsa paylaşabilir misiniz?
-
shopsamsung.comSamsung EP-TA800N Type C Hızlı Şarj Adaptörü (25W)https://shop.samsung.com/tr/samsung-ep-ta800n-type-c-hizli-sarj-adaptoru-25w-1/shop.samsung.comSiyah USB Tip-C Kablo Max 3A EP-DA705BWEGWW | SamsungTRhttps://shop.samsung.com/tr/usb-tip-c-kablo/
-
Ben mediamarkttan 2 tane aldım.. tanesi 169 liraya geldi :) :) :) aldığım ve paylaştığım link içinden kablo çıkan modeli...
Bu ürünü beğeneceğini düşünüyorum:media marktSAMSUNG EP-TA800XBEGWW TypeC 25W Hızlı Şarj Cihazı Siyahhttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-ep-ta800xbegww-typec-25w-h%C4%B1zl%C4%B1-%C5%9Farj-cihaz%C4%B1-siyah-1204242.html?utm_source=new%20owned&utm_medium=ema-other%20email&utm_term=appshare&utm_campaign=appshare
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
A73 en iyisi bunların arasında.
-
Yani orası malumda arada 1500 tl fark var a53 le mesela değermi bilemedim
Bu arada one ui 5 güncelleme listesi sıralanmış 2023 şubata kadar listede yok a73 ama a53 var ilginç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 2 Kasım 2022; 20:56:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X