Şimdi Ara

••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••• (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.890
Cevap
75
Favori
208.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • M52'den A73'e geçicem, Streo hoparlör, IP68 ve kamera için. Batarya ekran süresi mix kullanımda (yoğunlukla hücresel) kaç saat ekran süresi alabiliyorsunuz?

• Adaptör ne kadardı fiyatı ben syrong aldım hepsi buradan iş görüyor güzel kaliteli bir ürün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 181501 kullanıcısına yanıt
    169 Liradan aldık 25 watt içinde kablo olanı..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu arada ürünün beyaz rengi hepsi burada11231 gibi çok uyguna şuan almakisteyen acele etsin ben 11387ye zor bulup aldım 150tl daha uygun şuan 40 50 de bankadan gelir iyi olur almak isteyen kaçırmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 181501 -- 27 Ekim 2022; 19:50:8 >
  • Arkadaşlar konu ile alakası pek yok ama kilit ekranında WhatsApp dan gelen mesajların İÇERİĞİNİ göstermeyi nasıl kapatıyoruz?

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt
    Ayarlar > kilit ekranı > bildirimler > içeriği gizle yi aç
    ••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları •••

• ByEVOL kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman diğer programlardan gelen mail gibi sms gibi bildirimlerin de içeriği gizleniyor.

• Gerçekten bu a70 serisi amiral gemisi değil ama bayağı sağlam ve güzel çıktı. Bir buçuk yıldır a71 kullanıyorum hiç bir şikayetim yok gayet memnunum. Yani a73 alayım diyorum ama o kadar memnunum ki karar veremiyorum. Geçen Android 12 güncellemesi de aldı performans ve akıcılık tan bir şey kaybetmedi. Fikrimi belirteyim dedim.

Galaxy A70 kullandım 3 yıl sonra s22 aldım 4 ay kullanıp A73'e döndüm ••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••• 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Benimde eşimde A70 vardı, onun ki 3 yıl olmasına rağmen ilk günkü gibiydi buna güvenerek, benim telefon arızalanınca ikimize de A73 aldık, A70 i de anneme verdim

• Aynen devam :)

• ByEVOL kullanıcısına yanıt
    Allah nazardan saklasın

• A72 üzerine 6000tl vererek kapalı kutu A73 256gb aldım selam.olsun

• S serisi ve a serisi güncellemeleri arasında fark var. S daha sık güncelleme alıyor ve bu tip sorunların giderilmesine ağırlık veriliyor.

Ben de aynı süreçteyim ama s21fe ya da s22 alacağım bi kampanya/indirim denk getirirsem (eskiyi getir yeniyi götür var mesela)

S21 başlığına da bakın, oradaki arkadaşlar da yazıyor neler yaşadıklarını sorunlara yönelik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdoganb E kullanıcısına yanıt
    Ben son kertede a73 aldım.. para olsaydı s22 almazdım ama.. en az s22+ almak lazım o da 25k üzeri.. A73'te şu an 750 lira indirim var çoğu yerde nete özel..

• erdoganb E kullanıcısına yanıt
    Haklı olabilirsiniz ama s22 küçük telefon ben kullanmam o kadar küçük o yüzden mesela A73 seçtim en azından büyük ve beklentimi karşılıyor, onun dışında para sorunum olmasa tabi ki s22 ultra falan alırdım tartışmasız ama aynı paraya 2 tane A73 aldım

• Bu telefonun sar değeri yüksek değil mi ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.