< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••• (21. sayfa)
-
-
Karanlık modunda farkediyorum açık modda hiç kullanmadım ama sanki en karanlık parlaklıkta arkası düzensiz çizgi gibi bulanık tuhaf bişey oluyor yani doğru anlatamamışta olabilirim ama bu tarz birşey
-
Düz siyah çizgiler yukarıdan yada aşağıdan yukarıya iniyor gibi bir şey mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar, bende a73 gri modelini alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Daha dün aldığım için tam kurulumları yapamadım. Çok güzel telefon. Note5 den geçtim.
Bir sorum olacaktı, note 5 telefonumda "gizli mod" diye bir özellik vardı. Aile fotolarımı orada saklayabiliyordum. Bunda bulamadım. Veya başka bir şekilde mi?
Yardım ederseniz sevinirim.
Teşekkürler şimdiden
-
Evet sanki
Birde mesela instagram biraz açık kalınca instagramdaki en altta ana sayfa arama reels mağaza profil butonları uygulamayı kapatıp bir başka uygulamaya geçince o bahsettiğim butonlar görünüyor anlam veremedim açıkçası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi materindişleri -- 25 Ekim 2022; 20:4:12 > -
Şu kilit ekranı yazısından başlayıp yukarı doğru gidiyor o kısım sizce normal mi
-
Fotoğraftan tam anlamadım ama siyah moda alıp denedim dikkatimi çeken bişey olmadı, ekran filminiz varsa söküp öyle kontrol edin bununla alakalı olabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ekranı hafif sıyırıp baktım fakat aynı
Bu bende karanlık modda karanlık odada yani ortamda adaptif parlaklığı çok düşüğe alınca belli oluyor parlaklığı açarsam problem kalmıyor,
-
Amoled ekranlarda olağan bir durum
ekran kilitli kapalı iken parmak izine hızlı bas çek parmak izi silueti gözükür iken çok daha rahat gözlemlenebilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bu ürünü beğeneceğini düşünüyorum: media marktSAMSUNG EP-TA800XWEGWW TypeC 25W Hızlı Şarj Cihazı Beyazhttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-ep-ta800xwegww-typec-25w-h%C4%B1zl%C4%B1-%C5%9Farj-cihaz%C4%B1-beyaz-1204257.html?utm_source=new%20owned&utm_medium=ema-other%20email&utm_term=appshare&utm_campaign=appshare
25 watt samsung kablo çıkan modeli 169 lira... bu mümkün mü? Eski teknoloji mi çakma mı nedir bu acaba???
Ben her ihtimali göze alarak 2 tane sipariş verdim..
A73 için almamız gereken adaptör bu mudur?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Sağol hocam senin sayende aldım bende
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bende geçen ay a73 alarak aranıza katıldım. yıllardır samsung kullanan biri olarak bu telefonda devam etmek mantıklı geldi. 1 aydır kullanımımda tek kötü yan şarj süresi oldu. öğlen olmadan yüzde 60 ı görüyorum.
çift hat, senk açık, ekran 120 hz full parlaklık derken normal bence
-
-
Faydam olduysa ne mutlu ama fiyatı aşırı ucuz değil mi :) ben 2 tane aldığım için kargo da ödemedim.. inşallah hıyar çıkmaz :)
-
-
Faydan oldu hocam teknosadan 400 tl verip almıştım şimdi onu iptal edicem.MediaMarkt böyle bir şey yapmaz sahte ürün satmak gibi zaten stoklardada kalmadı hemen bitti
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İşte forumculuk böyle birşey.. hem maddi hem manevi destek oluyoruz birbirimize her zaman :) bakalım hele bi gelsin de.. göreceğiz.. ben açıkçası ikincisini hem yedeğin yedeği olsun diye hem de kargo ödememek için aldım.. herkes 2şer 3er aldıysa kapış kapış bitmiştir.. 399 olandan kablo çıkıyor muydu hocam teknosadaki??
Teknosadaki daha gelmedi kargoda sadece adaptör yazıyor kablo yok sanırım gelsin iade edicem 😀
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X