Şimdi Ara

••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••• (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.889
Cevap
75
Favori
208.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende İPhone XR var. Satıp bunu mu aldam yoksa s20 fe yi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, whatsapp bildirimlerinde sorun yaşayan var mı? Tüm bildirimler açık, uygulamayı silip yeniden kurmama rağmen ve diğer uygulamalarda bildirim sorunu yokken son 2 gündür whatsapp bildirimleri düşmüyor. Samsung Forumlarında da bahsedenler olmuş.

• muratteas M kullanıcısına yanıt

uykuya almış olabilir whatsappı hiç uyku moduna alınmayan kategoriye al düzelir

• Uykuya alma ayarlarım kapalıdır. Mesajımda da belirttim. Tüm bildirimler açık, uygulama silinip geri yüklendi. Hala aynı.

• muratteas M kullanıcısına yanıt
    Uygulama ayarına girin oradan pile girin aşağıdaki görüntü çıkar, uykuya almasını istemiyorsanız üsteki "kısıtlanmamış" seçin, bu şekilde düzelmesi gerekiyor

••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları •••

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ByEVOL kullanıcısına yanıt

Bu ayarlarımda normal. Kısıtlı değil. Samsung forumlarda da aynı şikayette farklı cihazlar konusunda bildirimler var. Sanırım iki firma arasında kaynaklı yazılım sorunu var.

• Telefonla ilgili daha önce hiç karşılaşmadığım bir sorunla karşı karşıyayım. Cihazı kapatıp bir süre kapalı beklettiğimde, tekrar açtığım zaman tarih saat ayarı bozulmuş oluyor ve sürekli elle düzeltmek zorunda kalıyorum.

Bunun sebebini anlayamadım. adb komut uygulamasıyla saatle alakalı bir şeyi silmediğimden eminim.

Başına gelen ve sorunu çözen varsa bizimle paylaşabilir

• ÖZGÜNBEY kullanıcısına yanıt
    Öncelikle format atmanızı öneririm, düzelmez ise servise verin çünkü bu yazılımsal değilse donanımsal bir sorundur, bu konu da daha önce şikayet duymadım, ne kadar süre kapalı kalmaktan bahsediyoruz bu arada

• Tekrar soracam mutlaka bir arkadaş cevap verecek a72 üzerine 5 bin verip alınırmı bu cihaz teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CemalSanane kullanıcısına yanıt

Arada 5 bin liralık farka değecek ne var diye bakmak için gsmarena.com'dan compare edebilirsiniz. Cepten pek bakamadım.

• celebic kullanıcısına yanıt
    Epey den de bakabilirim ama.siz kullanıcılardan bilgi almak daha doğru olur benim için vede a72 kullanıpta buna gecen biri varsa bilen bilir a72 android 11 de efsaneydi 12 geldi beter ettiler telefondan soğudum 11 saat ekran suren 8 saatten yukarı çıkmıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Telefonu en az 2 saat kapalı tutup açınca saati ısrarla 10:29 tarihi de 22 temmuz olarak gösteriyordu

Otomatik tarih ve saat ayarlaması kapalıymış onu açınca durum düzeldi gibi. Gibi diyorum çünkü telefonu açınca 2 saniye saati yanlış gösterip sonra düzeltiyor. Çok şükür donanımsal bir sıkıntı değil :) yoksa acayip üzülürdüm. daha 10 günlük cihaz.

Bir de şu voLTE'yi nasıl kapatıyoruz? mobil ağ ayarlarında ve sim kart ayarlarında bulamadım. s10 plus kullanırken kapatabiliyordum

Bunu bende aradım bulamadım her yer harf yazı hiç güzel değil

4.5g yi kaparsanız volte kapanır yada operatör üzerinden volte kapatabilirsiniz

Bu arada şöyle bir durum var: telefon uçak modundayken açıldığında tarihi ve saati yine yanlış gösteriyor bunu yeni farkettim. Uçak modundan çıkarınca düzeliyor. Enteresan bir durum gerçekten.

anakartta tarih saat verilerini tutan ilave bir donanım kapasitör yok galiba benimde kapatıp açınca tarih saat temmuza kayıyor

otomatik tarih saat kapalı şekilde kapatıp açarsanız tarih saat bozulacaktır wifi ağı bağlantı hatası ve tarihe bağlı whatsapp gibi uygulamalarda hata verecektir

• Ben de aynı şeyi düşündüm ama sonra saçma geldi. Fakat gerçekten yoksa büyük skandal

her güzelin bir kusuru oluyor demek ki hocam ••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••• 

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.