Şimdi Ara

••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••• (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.889
Cevap
75
Favori
208.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi tekrar denedim; evet bu telefonun anakartında tarih ve saati hafızada tutan bir donanım yok. saat yine 10:29 tarih de 22 temmuz oldu.

telefon uçak modunda açıldığında tarih ve saat ayarı bozuluyor. çok enteresan gerçekten. ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum. daha önceki telefonum xiaomi redmi 8A cihazında bile böyle bi eksiklik yoktu. gerçekten büyük skandal ••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••• 

• ÖZGÜNBEY kullanıcısına yanıt

çözüm bulabilen var mı acaba ••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••• 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • celebic kullanıcısına yanıt
    Lpn yi bilmiyordum ama sarj aletinden çok memnun kaldım gerçekten hızlı dolduruyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • celebic kullanıcısına yanıt
    Kamerası beni çok tatmin etmedi, poco f2 prodan geçtim bu telefona

• Eyyyy A73 tutkunları toplanın hele, tavsiyenize ihtiyacım var :)

Eşim A51 kullanıyordu ve çok memnundu, telefon sıvı teması nedeniyle mefta oldu..

Şimdi A73 düşünüyoruz.. 12.499 TL fiyat görüyorum.. vatan, teknosa ve mediamarktta.. samsung shopta da 13.499...

Ne derdiniz, cihaz alınır mı, tavsiye eder misiniz? Artıları neler, can sıkan huyları, kronik sıkıntıları var mı? Pil kamera vs genel performansı nasıl?

Bir de A53 veya S21 FE diğer seçeneklerimiz.. A53 sadece daha ucuz diye.. yoksa eksikliklerini biliyorum.. S21 FE de 15.299 genelde fiyatı.. daha iyi yanları var ama değer mi bilemedim. Bu karşılaştırma yollarından geçen arkadaşlar neden en son A73'te karar kıldılar acaba??

Desteğiniz için şimdiden çok teşekkür ederim. Engin tecrübelerinizi okumak ve öğrenmek için sabırsızlanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 22 Ekim 2022; 14:45:11 >
  • Online mağazalarda 11500 TL.

Kamera ortalama. Beklentiyi düşürmek iyi olur.

Telefon stabil ve hızlı. Tek yaşadığım sorun şu ve genel bir Samsung sorunu gibi görünüyor: https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s21-series/s21-ultra-system-volume-too-loud/td-p/2768413

Ekran çok iyi.

Neden 21FE almadım: fe nin eldeki hissi bile bir garip geldi. Kullanan bir arkadaş da pil ve ısınma sorunu sebebi ile s20fe önerince bari güncel cihaz olsun diye 73 aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi painkill -- 22 Ekim 2022; 21:42:41 >
  • painkill P kullanıcısına yanıt
    Ben de aslında S21 FE tarafına daha yakındım.. ama herkesin dilinde batarya ve ısınma.. göz göre göre de lades olmayalım istiyorum.. belki iyi cihazdır ama ne bileyim.. alternatifimiz malesef üste doğru olamıyor çok yakınında A73 var.. fiziksel olarak gördüm inceledim.. beğendim de.. ama işte son vuruşu yapamadım henüz.. hala acaba 2000 daha verip S serisi bir telefon mu olsa diye düşünüyorum hala. Kararsız kaldım.

• Galaxy Store'da 150 TL alt limitsiz kupon kampanyası var. Kupon uygulama içi satın alımlarda limit olmaksızın çalışıyor.

Galaxy Strore'a girin, sağ alttaki menü butonuna tıklayın, Etkinlikler sayfasına girin. "Arkadaşınızın davet kodunu bu alana girin" yazan yere aşağıda yazdığım kodu girince hem size hem ban 50 tl kupon gelecek, sonra siz de "Arkadaşınıza Önerin" seçeneği ile kod alıp buradan veya tanıdıklarınızla paylaşın, 2 kişi kodunuzu kullanınca 150 TL ye ulaşıyorsunuz. Zaten max 150 tl kazanılabiliyor.

Güle güle kullanın, 31 Ekim son.

Benim kodum: XIFCSO

• Arkadaşlar selamlar,

Konuyu bölüyorum kusura bakmayın, her hafta yazıyorum bunu neredeyse, pil ve performans konusunda sıkıntı yaşayanlar için bir rehber hazırlamıştım. Büyük bir güncelleme yaptım rehbere, özellikle performans konusunda sorun yaşayanların son yaptığım eklemelere bakmasını tavsiye ediyorum. Rehberin ne olduğu hakkında detaylı bilgi almak isteyenlerin ilk gönderiye bakmaları yeterli. Daha önceden uygulamış olanlar ise değişiklik günlüğüne baksınlar, o da ilk sayfanın sonunda yer alıyor (ayrıca ana belge içinde de yer alıyor).

Herkese iyi forumlar diliyorum.

Saygılarımla...

https://forum.donanimhaber.com/samsung-telefonlara-ozel-detayli-iyilestirme-rehberi--153951695

• Yeni kullanıcı için ekran görüntüsü nasıl alınıyordu xiomi den geçince bulamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar Merhabalar,

Bugün eşime A73 alarak aranıza hanım kontenjanından katıldım. Ben S22 Ultra kullanıyorum.

Bu telefonu alırken A73 ve S21FE arasında kaldım, burada da forumdaşlara danıştım. Belki benim gibi kararsız kalanlara fikir vermesi için hangi şartlarda bu seçimi yaptım kısaca anlatayım istedim:

Bir önceki telefonumuz A51 idi. Sıvı teması sonucu kendisini kaybettik.. aslında çok da memnunduk. O sebeple önce A53'ü değerlendirdim en güncel muadili olması bakımından. Ama exynos işlemci olması nedeniyle ve biraz da küçük geldi açıkçası A53 yerine hemen A73'ü incelemeye başladım. Hem snapdragon işlemci hem A53'ün üzerine olan diğer artıları ekran büyüklüğü ile birleşince A73 almak lazım dedim.

A73 12.500 olunca, gayet pahalı şu an bence bir üstünde ne var diye bakınca 2bin -2bin beş yüz lira farkla S21FE olduğunu gördüm. S serisi olunca gözüme daha bir cazip gelmeye başladı.. özellikleri de cabası..

S21FE'de ilk gözüme çarpan exynos işlemci oldu. Amiral gemisi işlemcisi olsa da hakkında o kadar çok olumsuz yorum var ki.. ısınıyor, kasıyor vs.. kimileri de öyle uçuyor böyle kaçıyor diyordu. Anladığım kadarıyla performanslı işlemlerde hem bataryadan ciddi güç çekiyor hem de zorlu işlemleri performanslı bir şekilde başarırken isyer istemez ısınıyor. Tabi bizim öyle render alma, frp oyun vs gibi zorlayıcı işimiz olmayacak bu sıkıntı olmaz diye düşündüm ama çok fazla olumsuzluk okuyunca bu konuda kullanıcılardan burası soru işareti kaldı. Bu durumla bağlantılı olarak batarya da hızlı tükeniyor.. çoğu zaman günü çıkaramayabiliyor şeklinde yorumlar var.. buradan, FE başlığından ve bazı gruplardan arkadaşların fikirlerini aldım, hatta daha sonra sahibinden.com üzerinden FE satan kişilere mesaj attım, ben sıfır alacağım hediye olduğu için siz bu telefondan memnun musunuz, böyle böyle diyorlar diye sordum.. yarısından biraz fazlası sıkıntılı girme bu cihaza dedi, yarısı da memnunum dedi.. kafa iyice karıştı.. hatta avm'deki satış temsilcileri ile görüştüm fikir alış verişimde bulundum. Samsungcular S21FE kullanıyor şirket telefonu olarak şu an. Biri çok memnunum dedi, biri hep konuşulan eksilerini kabul etti...

S21FE belki bizim kullanımımızda bu sorunların hiçbirini yaşatmayacak çünkü cihazı o kadar zorlamayacağız ama yine de soru işaretleri ile tedirgin bir şekilde daha fazla para vermek istemedim açıkçası. Belki de 2-3 bin fazla verip çok daha iyi bir cihaz alacaktım. Ama şöyle düşündüm, iyi serinin en kötüsü mü?? Yoksa orta sınıfın en iyisi mi? Hem de paraya sıkışık olduğumuz bu dönemde kıyasen daha avantajlı benim için..

Bir de cihazları yan yana koydum.. A73'ün ekranı bariz daha parlak ve canlı. Önce şöyle düşündüm, biri daha fazla teşhirde kaldıysa normaldir.. ama iki farklı yerde daha karşılaştırınca bariz şekilde farklı oldukları açık. (Her seferinde iki cihazın da ekran ayarlarını eşitledim) Belki görüntü kalitesi S21FE'de daha iyidir vs ama bilemedim. Bu yanı da etkiledi beni karar verirken.

İki cihazın ergonomisini karşılaştıracak olursa A73 ele daha güzel oturuyor. Uzun ince olduğu için tel elle tutuş ve kullanım daha kolay. S21FE daha kısa ve az daha geniş yanlardan.. o sebeple A73 kadar kolay tutulmuyor. Yani ikisi de ergonomik ama A73 daha ergonomik...

Bir de tabi kadınlara hitap eden renk konusu.. A73'ün nane yeşili gerçekten çok tatlı bir renk.. grisine detaylı bakmadım ama beyazı da çok güzel. S21FE'de lila ve beyaz vardı alternatif.. ama A73 kadar albenili görünmüyor.. yani bugünkü s22 serisinde olduğu gibi premium hissi yok.. yani FE olduğu için ordan burdan kısınca ister istemez bişeyler eksik kalmış diyorsunuz. Kağıt üzerinde S21FE çok iyi, ama mesela tüm özellikleri bizim için hayati öneme sahip değildi.. örneğin kablosuz sarj olmasa da olur dedik...gibi..

Ve sonuç fiyatlar artmadan, baktım kampanyaya da giresi yok A73'ün bugün çok da düşünmemek deyip bu süreçten sonra aldım gitti :)

Umarım memnun kalırız...

Karar verme sürecimizin bu cihazlar arasında kalan dostlara faydalı olması dileği ile... ••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••• ••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••• ••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••• ••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları •••

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 24 Ekim 2022; 19:58:0 >

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun hocam a73 candır aliexpressten 200e yeni kılıf sıparis ettim ileri haftalarda kılıf paylasımı yapcam nasipse

• Ben şimdilik 50 liraya bir şeffaf kılıf aldım geçici

bende aynı sekil 4.5 5 aydır o kılıfla kullanıyorum haricen full kaplayan cam jelatin arka kamera koruyucu cam taktım tek eksigim iyi koruyan canavar bi kılıf••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••• 

Hayırlı olsun, en fazla bu iki cihaz arasında kalıyor herkes, bende aynı senaryoları yaşadım, şikayetlerden dolayı ve A73 ün daha büyük olması vs sebepler ile A73 ü tercih ettim, burada önemli olan kullanan kişinin telefondan beklentisi, standart kullanıcıyı kesinlikle tatmin ediyor telefon

• ByEVOL kullanıcısına yanıt

hocam büyük ekrandan zevk alabileceğimiz oyun öneriniz var mı

• ByEVOL kullanıcısına yanıt
    Aynen bu iki cihaz fiyat olarak yakın özellik olarak fe daha yüksek görünüyor.. o sebeple de herkes önce bir "mı acaba" diyor.. benim kadar kapsamlı kullanıcı demeyimi dileyen yoktur herhalde bu kadar farklı kaynaklardan :) arada kalıp da buralara yolu düşen arkadaşlara bir nebze yararımız olur umarım :) şu ara fe'de çok kampanya oluyor.. a73 sabit..

• muratteas M kullanıcısına yanıt
    merhaba

sorununuzu yeni gordum. launcher kullaniyormusunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba A73 ile S21 arasında nasıl bir tercih yapabilirim?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selam herkese bu telefonun ekranında bir anormallik hisseden arkadaşlar var mı aramızda ?

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.