Şimdi Ara

••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••• (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.889
Cevap
75
Favori
208.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün itibariyle A73 sahibi olarak aranızdayım. Hakkımızda hayırlısı ••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••• 

• ÖZGÜNBEY kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Hayırlı olsun, ilk izleniminizi alabiliriz

• Serkan Sarı kullanıcısına yanıt

Teşekkür ediyorum

• ByEVOL kullanıcısına yanıt

Teşekkürler ••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••• 

İlk izlenimim şu; amiral gemimsi bir model olmuş. Üzülerek elden çıkardığım S10 plus'ı aratmayacak gibi. Hatta batarya performansı ile S10 plus'ın tozunu attıracak diye düşünüyorum.

Exynos'lu S10 plus'tan sonra SnapDragonlu A73, bana ilaç gibi gelir diye umut ediyorum.

• legaLAlien kullanıcısına yanıt

Hocam kılıf kullanımının güncel durumunu merak ettim. Ses çıkışında yada mikrofon alıcısında bariz bir fark var mı?

Ben de bu kılıfı almayı düşünmüştüm ama tereddütte kaldım

• Arkadaşlar a72 üstüne 5000tl vererek alınırmı bu tlf

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spigen kılıf bulamadım gitti Bi türlü bende , ekran koruyucu ve kılıf olarak teknosa dan aldığım 2 ürün var ama çok memnun değilim

Ses çıkışında veya mikrofonda herhangi bir azalma, bozulma olmuyor. Yalnız şu var, 1 aylık kullanımdan sonra cihaz kılıfın içinde çok hafif derecede oynamaya başladı. Sağ sol kenarlara ve sol üst kenara minik not kağıtlarından yerleştirdim. Şimdi en ufak bir oynama vs kalmadı, mükemmel oldu.

• legaLAlien kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Umarım spigen A73 için ürettiği kılıfları ülkemize de gönderir

• 8sa 41dk ekran açık süresi aldım. Telefonumun çekmediği yerde çalışmama rağmen. Beğendim açıkçası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %85 şarjdan %15 şarja kadar olan kullanım sürem

••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları •••

Bende çok baktım ama spigen kılıf bulamadım bende şu kılıfı aldım çok memnun kaldım tavsiye ederim hocam

https://www.hepsiburada.com/wowlcraft-wowlery-samsung-galaxy-a73-uyumlu-kilif-karbon-tasarim-kamera-korumali-silikon-telefon-kilifi-kapak-p-HBCV000027XRDD?magaza=AksesuarMerkezim

• Sizin kılıf nedir acaba ?

• mk41 kullanıcısına yanıt
    Bu kılıfı görüyordum Microsonic markasının güzel ise sipariş geçeyim

Arkası tırtıklı elden kayma hissi yok kameraları iyi koruyor ekran çerçeve çıkıntıları iyi ucuz slikon hissi yok kaiteli hissettiriyor hocam

Avmden almıştım 50tlye s22de aynı kılıfı kullanmıştım memnun kalınca a73 içinde aldım malzemesi etli kalın kamera ve ekran için güzel çıkıntısı var birkaç kez sağlam düşürdüm ezik çizik vs olmadı telefonumda gayet iyi korudu kalıplamasıda çok sıkı kolay takıp çıkarılmıyor

• https://www.hepsiburada.com/samsung-vgi85-type-c-to-3-5-mm-jack-donusturucu-adaptor-p-HBCV00001FDP8Z?magaza=aktif%20telekom

Bu ürün gerçekten kullanışlı bir ürün herkese tavsiye ederim.

Muadilleri daha ucuz olabilir fakat uyumsuzluk sorunu yaşarsınız bu da can sıkıcı olur.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.