|
••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••• (15. sayfa)
-
-
Tamam hocam ben de syrox aldım 25w -
Ben telefonu yaklaşık bir aydır kullanıyorum ve çok memnun kaldım. Beklentilerimin üstünde çıktı genel kullanım, kamera ve batarya performansı.
Hangi yoruma baksam "Bunu alacağıma S21 FE alırım" diyenleri görüyor ve tereddüde düşüyordum ama iyi ki öyle yapmamışım.
-
-
Teşekkür ederim hocam -
O sizin kullanımınıza bağlı ama çift sim kart kullanmayacaksanız zaten hafıza kartı desteği var alırsınız bir hafıza kartı istediğiniz gibi kullanırsınız, onun dışında bana kalırsa aradaki farka değmez ama sürekli video çekiyorum vs derseniz 256 yi tercih edebilirsiniz -
Rica ederim sizde bu ibare çıkmıyor mu? -
Hocam bende 20w vardı. 25 olanı yeni sipariş ettim pazartesi elime geçince denerim -
Anladım hayırlı olsun şimdiden -
Ben kameradan memnun değilim. Taksit imkanından dolayı aldım bu telefonu. Nakit alma durumum olsaydı biraz daha ekler google pixel telefon getirtirdim. Çok daha üstün kameraya sahip. Hele ki video performansı rezalet. Gerçekten yok artık dedirtti bana. Ois mois hikaye. Telefondan en büyük beklentisi kamera olan biri oşarak samimi yorumum. Renkler kötü hdr kötü. Google camera ile kendimce bi noktaya kadar getirebildim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcnpl -- 1 Ekim 2022; 12:25:22 > -
Ois falan hikaye demişsiniz de ois kameranın kalitesini arttırmaz eğer o kadar profesyonelseniz bunu biliyor olmanız gerekiyor yani, bunun dışında kameranın mükemmel olduğunu kimse söylemedi ama bahsettiğiniz kadar da kötü değil özellikle sınıfında, xiomia lerin kameraları vs daha kötü maalesef, kamera beklentiniz varsa kesinlikle üst sınıfa yönelmeniz gerekiyor bunu kimse inkar edemez, s22 de bunun fiyatlarına yakın onu tercih etmeniz gerekirdi eğer tek büyük beklentiniz kamera ise, onun dışında fiyat/performans para metresinde değerlendirdiğimiz de kesinlikle kamera konusu başarılı, değerlendirme yaparken sınıfını dikkate alarak yapmak gerekiyor, sonuçta merdeces ile egea karşılaştırmak saçma burda da durum benzer, kamera beklentisi çok yüksek biri kesinlikle amiral gemisi tercih etmeli 2+2=4 bu bilenen bir gerçek hocam, beklentinize göre yanlış bir telefon seçiminiz olmuş ama standart bir kullanıcıyı asla üzmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByEVOL -- 1 Ekim 2022; 14:1:58 >
-
Benim ne dediğimi anlamamışsın. Ois kaliteyi arttırıyor mu dedim. Videoda pürüzsüz hareketlerle bile görüntü geçişleri sarsıntılı. Madem iyi varsa aksine kanıtın sun da görelim ne ladar iyi. Kötüyse kötü dicez neyi savunalım şimdi. Samsung bu kadar arkasında durmamıştır şu telefonun. Burada gelip satır satır fotoğçılık becerimi mi anlatayım sana. Millet parasıyla ürün alacak onlara yalan yanlış bilgiler verip hataya sürüklemeyin
-
-
Ben sadece görüşümü belirttim ama maalesef bazıları sövmüşüz gibi savunmaya geçiyor bu çok rahatsız edici. 1080p ve 4k videolar çekip bi bakılırsa söylemek istedipim gayet anlaşılır. Fiyatına göre çok iyi algısı var. Ben buna katılmıyorum. Gruptaki genel muhabbet az daha iyi olsa s22 ultra seviyesinde olacak noktasına gelmiş. Böyle bişey mümkün mü. Fiyatı öyle ucuz da değil. Fiyatına göre kamera performansı kötü. 108 mp çekim kendi kamera uygulamasınsa normal çekimden daha kötü sonuçlar veriyor. 14mblık 108mp bir fotoğraf ne içerebilir mesela. Sadece satış stratejisi. Ben beklenmedik zamanda teledonum bozulduğundan tek taksit yapabilme imkanım bu telefon olduğu için aciliyetten aldım. Ne şimdi o zaman şunu alsaydın bunu alsaydın demeler
-
-
Şu sıralar fotoğraf için pek müsait değilim. Yine de örnek çektim. 10 bin üzeri fiyattaki bir telefon şunu çekiyorsa iyi dememek lazım. Çok da zorlu olmayan bir ortam. Yani bu sonucu vermemeliydi. Birincisi de gcam ile çekildi. Gcam maalesef stabil değil ama orjinal kamerayı kullanmak istemem. Benim gerçek anlamda kötü bulduğum kısım video kalitesi. Ciddi anlamda başarısız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcnpl -- 1 Ekim 2022; 14:49:50 >
-
Doğrudur. Bende de 15 çıktı
-
Özellikle kırmızı ve yeşil renkler gerçekçilikten çok uzak samsung üretimi kameralarda. Bu açıdan da olumsuz bakıyorum -
eklediğiniz resimler 108 mp değil sanırım çözünürlük 3000x4000 yazıyor..şahsen resimden olduğu gibi videodanda gayet memnunum..neyse taksitle almışsınız hayırlısı olsun..isterseniz satın başka cihaza yönelin derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertacfilm -- 1 Ekim 2022; 14:58:27 > -
Olay başa dönüyor. Ben kimse memnun olmasın demiyorum. İsteyen istediği cihazdan memnun olabilir. Eklediğim resimler 108 değil de niye 108 çekeyim zaten. Ayrıca ben durumumu anlatıyorum hala başka cihaz alın muhabbeti. Valla çok özür dilerim o sıralar durumum yoktu maalesef
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcnpl -- 1 Ekim 2022; 15:0:46 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X