karar vermekde ve almakta biraz geç kaldım..pazar günü turkcell pasajdan 12.299 a aldım..her gecen gün artıyor malum..ama ben devamlı ciha değiştiren biri değilim..telefonu en az 4-5 sene kullanıyorum.kendimde gsm aksesuar dükkanına sahibim istanbulda.a73 için aksesuar sorunuda yok kılıf cam vs..ama s21fe de malesef o sıkıntıda yaşanacak.internette çeşit bol gibi görünüyor fakat üreticiler a serisine cok daha fazla ürün yapıyor. |
••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••• (14. sayfa)
-
-
Teşekkür ederim sizede hayırlı olsun..emin olun doğru karar verdik..ekran ve batarya şuan cep telefonlarının can damarı..çoğu cihaz yeterli perfomansı gösteriyor zaten..eskisi gibi orta segment ve üst segment arasında çok bir fark kalmadı. exynos 2100 işlemcinin 2.9 ghz hızı varsa bizde stabillik kararlılık ve batarya tasarrufu var.onun victusu dynamic x2 varsa bizim samoled plus ımız 6.7 ekranımız var.onda ip68 var 1.5 metre dayanıklılık bizde 67 1 metre dayanıklılık.gibi birbirinin alternatifi cihazlar..zamanla hepimiz görücez bakalım.
-
Arkadaşlar hangi şarj aletini kullanıyorsunuz? Tavsiyeniz nedir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler, deniyeceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
syrox supreme 25watt gayet güzel.orjinali aratmaz.
-
Taktığınızda hızlı şarj mı diyor süper hızlı vb mi?
-
Teşekkür ederim hocam
Yabancı forumlara baktım. Süper hızlı şarj da yazıyormuş 25w şarj aletlerinde.
Hocam bilginiz olsun diye yazıyorum. Amazon iade edilen ürünlere LPN etiketi yapıştırıyor. Biri bunu satın almış ve beğenmediği için veya başka sebeple iade etmiştir. Bu size gelen ürünün kötü olduğu anlamına gelmez sadece bilginiz olsun diye yazdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 30 Eylül 2022; 10:34:45 >
-
Arkadaşlar telefondan memnun musunuz? Kamera benim için önemli 10 bin lira verip s22 plus almaya değer mi çok arada kaldım
"10 bin lira daha" diyecektiniz herhalde.
Evet arada yarı yarıya fark var. Kişiye göre bu farka değebilir ama bence değmeyecektir.
-
Aynen öyle demek istedim. :) Telefondan memnun musunuz özellikle kamerasından
Dostum ben de henüz almadım ama almak niyetindeyim. Bu yüzden forumu okuyordum, mesajınıza denk geldim. Ya bu telefonu ya da yıl bitmeden çıkacak bir başka orta - orta-üst segment bir Samsung telefon alacağım. $imdilik gönül gezdiriyorum :)
Youtube'ta bir kaç incelemeye denk geldiğimde kameranın üzmeyeceğini söylediler. Yine de buradaki arkadaşların tecrübesi de önemli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 30 Eylül 2022; 12:23:1 > -
Kamerada ne aradığınıza göre değişir tabi ki konu, standart bir kullanıcı iseniz çok memnun kalırsınız ama profesyonel iseniz ve daha iyisini istiyorsanız tabi ki s22 plus almanızı öneririm, aradaki farka deyip değmeyeceğine yine siz karar vermeniz gerekiyor beklentiniz önemli çünkü ama normal şartlarda üzmüyor hatta gece çekimi falan benim beklentimin üstünde çıktı ama işte önemli olan ne beklediğiniz o yüzden bir teknoloji mağazasına gidip ikisinin de kamerasını karşılaştırın yada YouTube A73 vs S22 plus yazın yabancı vs illa bir karşılaştırma videosu çıkar onları izleyin
Karşılaştırma videolarında zoom dışında s22 ultra ya bile kafa tutuyor. Sanırim a73 tercih edeceğim
s21fe konusu full sıkıntı sorun..bizde yok çok şükür..kamera gayet güzel..sabah güvenlik kamerası montajı için keşife gittim baya resim çektim..maşallah hiç üzmedi. şarj konusunda ben şahsen süper hızlı ibaresini görmedim.25 watt syrox supreme kullanıyorum.0 dan 100 e 1 saat 15 dakikada doluyor.
-
Bende bugün magaza inceledim s22 ve a73 arasinda kalmıştım sanırım a 73 alacağım sadece 128 mi 256 mi ona karar veremedim.şuan 256 14bin gibi bir rakama satılıyor.aradaki farka degermi ?
Arkadaşlar 25w şarj aleti kullanan var mı? Takınca "süper hızlı şarj" ibaresi çıkıyor mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X