Şimdi Ara

••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••• (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.883
Cevap
75
Favori
208.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Özel bir dns mi kullanıyorsunuz? (Mesela bende dns adguard var, arada bir bu hatayı alıyorum)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uçan Fin kullanıcısına yanıt

adguard programı var ama kapalı. aktif degil belki 1 senedir yüklü kaldırayım o zaman

• muratberk kullanıcısına yanıt
    Denemenizde fayda var

• ••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları •••

adguard kaldırdım ama sorun devam ediyor. saatin yanında ? bölüm

• çözdüm olayı hocam

• bağlantılar/diger bağlantı ayarları/ özel dns 3 seçenek var otomatik olanı seçince düzeldi. özeldeymiş

• ekran acisindan a73 mü 11t mi önerirsiniz ikisini de kullanan arkadaşlar var mı?

• arkadaşlar merhaba, iphone se 2020 cihazımdan bir android cihaza geçmek istiyorum, bu cihazı önerir misiniz? yoksa s20 fe vs gibi cihazları mı önerirsiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ekran koruyucu önerisi olan var mı? Kırılmaz cam değil de ince filmlerden bakıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selam bende bugün huawei p smart s den geçiş yaptım. Huawei app galery ile 1 yıl idare edebildim.
    Google Android olmadan çok zor.
    Cihazı Vodafonedan 11.700₺ 3 taksit + 1 yıl kaskolu aldım.

• Ekran büyük olması gerekli değilse bu fiyatta S21 tercih edilmeli.

• x15 kullanıcısına yanıt

https://www.hepsiburada.com/case-4u-samsung-galaxy-a8-cam-ekran-koruyucu-9h-esnek-nano-pm-HBC00000MM5TQ?magaza=Hepsiburada

Bunu aldım ben, %100 olmasa da uydu. Üst köşelerde göze çarpmayan çok minik boşluklar kaldı, rahatsız etmiyor beni. Telefoncularda bulamamıştım.

• Serkan Sarı kullanıcısına yanıt

Merhaba, hayırlı olsun. Ben de bir haftadır kullanıyorum, oldukça memnunum şu an için. Amazon'un kendisinden 11 bin liraya almıştım, şu an 11.600'den aşağı yok.

• Cihaz güzeldir 30 gün oldu alalı

bir sorun ile karşılaşmadım

256gb modelini 10.500 TL almıştım Amazon Tr üzerinden

• Evet fiyatlar malesef artıyor. Dolar a bakarsak duracak gibide değil

• hayalci79 H kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

• x15 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben dün bunu aldım bende başka vardı ama kamera cam deliği kapalıydı o yüzden çekimlerde ışık olunca ışık parlıyordu, o yüzden bunu alıp değiştirdim, mat bir film olduğu için parmak izi bırakmıyor ama bir tık ekranı puslu gibi yapıyor ama alışana kadar alışınca fark etmiyorsun aradaki farkı, yanları da resimlerdeki gibi siyah ve kamera camı delikli bu o yüzden tercih edilebilir

Cam Filmi

• ByEVOL kullanıcısına yanıt

Sağolun tavsiye için.A73 aratınca çok fazla ekran koruyucu var piyasada ama hep oppo çıkıyor ve yorum çok çok az.

Diğer arkadaşlar ne kullanıyor acaba? Kullandığından memnun olan var mı?

• Dün aldım teknosa dan kendi üretimleri bir marka ekran koruyucu +kılıf 250₺ verdım.
    Kılıf çok güzel samsugun lansmanda çıkardığına çok benziyor.
    Ekran koruyucusu şu an da iz yok dokunmatikde de bir sıkıntı hissetmedim daha
    İsterseniz yakından bakın Bi gidip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serkan Sarı -- 8 Eylül 2022; 13:59:54 >
  • Merhabalar. Bixby Routines ile telefona atadığınız faydalı, kullanışlı görevler var mı?

Mesela ben film&dizi platformlarına girince parlaklığı otomatik arttırması görevini verdim, epey yararlı oldu.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.