Şimdi Ara

••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••• (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ugur2163 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.882
Cevap
75
Favori
208.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon hakkında birkaç yorum alabilirmiyim xiaomi mi 12 lite alak dedik 17 binden çıktı şaka gibi 3-4 yıl kullanmak için telefon ariyoruz pili ses kalitesi kamerası nasıl bayan bir tahıdığa alıcağız üniversiteye geçtiği için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cayadüsensinek kullanıcısına yanıt

Ben henüz kullanmaya başlamadım ama okuduğum yerli ve yabancı yorumlar, incelemeler genel olarak olumlu. Amiral gemisi olan S serisi kadar olmasa da kamerasının iyi olduğu, bataryasının ise S serisinden daha iyi olduğu söyleniyor.

Bunun yerine S21 alınmalı.

Tanıdığım bir kadın doktor S21 kullanıyor, her şeyi ile sorunsuz cihaz.

• LGatakan kullanıcısına yanıt
    Mesela neye göre S21 alınmalı?

A73 avantajlarını sayayım
    -Büyük ekran
    -Daha iyi batarya ömrü
    -Daha uzun güncelleme desteği
    İlk aklıma gelen avantajlar

S21 in avantajları ise
    -Bir tık daha iyi kamera
    -Bir tık daha iyi performans
    -metal kasa
    -küçük ekran isteyenler için ideal

O yüzden kişinin kendi tercihine kalmış bir durum s21 gerçekten çok küçük ve tercih etmeme nedenim bu, bu fiyatlara s21 Ultra falan olsa onu tercih ederdim tabi ama A73 te kötü bir telefon değil ve orta üst segmentin babalarından

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet arkadaşlar ufak bir pil testi yaptım, uyandığımdan beri asfalt oynadım yaklaşık 7,5 saat 1 saatte instagram kullanmışım ve 9 saat ekran açık kalma süresi aldım bence mükemmel

Şartlar
    Evde wifi
    Otomatik ekran parlaklı
    Güç tasarruf modu aktif
    Game boost plustan oyun "bakiye" yani denge modunda
    Bu kadar uzun oyun oynamama rağmen sıfır ısınma

••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları •••

• Bir tık iyi kamera dediğiniz 4k 60fps çekim desteği. Bana göre 2022 yılında olmaması büyük ayıp. Böyle cihazların direkt üstünü çiziyorum.

S21 bence çok güzel fotoğraflar çekiyor.

• Dediğim gibi tamamen tercih meselesi, benim için 30fps yada 60fps olmasının bir önemi yok çünkü video çeken biri değilim hatta neredeyse hiç çekmiyorum o yüzden benim ilgi alamınım dışında, benim aradığım tamamen büyük ekran ve pili iyi giden bir telefon ayrıca performans konusunda da üzmeyecek yani tam a73, s21 takibi daha iyi ama küçük ekran ve küçük pilden dolayı elediğim bir cihaz, onun yerine s21 FE bakmıştım ama onu da mağazada incelediğimde çok çok küçük olmacada A73 e göre yine küçük kalıyordu ve ikisi arasında çok kaldım ama yine de büyüklüğün daha önemli olduğunu düşündüğüm için A73 aldım, o yüzden diyorum ki birine "direk s21 al" demek yerine istediklerini sormak ve bilmek gerekiyor ki kişi daha sonra alınca pişman olmasın

• Parmak izini okuturken ekranda önkameranın solunda iki beyaz nokta cıkıyor ama arada herseferinde olmuyor bu nedir sizdede oluyomu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cicek_7 -- 31 Ağustos 2022; 22:12:3 >
  • Dün akşam telefonuma kavuştum, adaptörüyle beraber geldi neyse ki.

Epey kurcaladım, çok sevdim. Biraz daha kullandıktan sonra izlenimlerimi yazarım. Ekran, ses ve akıcılık gayet güzel.

Uygulama ekranında sonsuz kaydırmayı bulamadım. Son sayfaya gidip geri dönmem gerekiyor, sondan başa dönüş yapmıyor.

Fibaks beyaz kılıf almıştım. Göründüğü kadar kaliteli değilmiş, ayrıca bayan telefonu gibi oldu cihaz.

Bir de bunu deneyeyim diyorum, Nevarium markaymış. A73 kullananlar memnun olduklarını söylemiş.

• Etkisinin bundan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum, pil ekranının resmini atar mısınız en çok neye harcamış bakalım

• hayalci79 H kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam, iyi günlerde kullanın. A73'ün diğer modellere nazaran daha az kılıf seçeneği var nedense. Ben şimdilik Spigen A72 kılıfını kullanıyorum çok memnunum. A73 için globalde satılan şu model var. Türkiye'ye veya Avrupa pazarına gelince onu da satın almayı düşünüyorum.

• Good Lock adında bir uygulama var Galaxy Store'da, telefonla ilgili pek çok ayrıntılı özelleştirme yapabiliyorsunuz, faydalı araçları var. Mesela ben tek el modu uygulaması sayesinde soldan sağa kaydırarak "ekran görüntüsü al" ya da sağ aşağı çapraz kaydırarak "ekran zaman aşımını ayarla" işlevlerini atadım.

Clockface modülü ile de AOD ya da kilit ekranı saatini değiştirip kişiselleştirebiliyorsunuz. Tabii Samsung kullananlar bunları biliyordur muhtemelen, benim gibi yeni kullanıcıların haberi olsun dedim.

••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları •••Kerem Enginaryoutube
    Samsung akıllı telefonlar için Galaxy Store'da bulunan Good Lock uygulamasını ve Good Lock 2022 özelliklerini bu videoda anlatmaya çalıştım. Eğer Samsung bir akıllı telefon kullanıyorsanız Galaxy Store'dan Good Lock uygulamasını ve bu uygulama için geliştirilen modülleri indirerek akıllı telefonunuzu kendi zevkinize göre kişiselleştirebilirsiniz. Ayrıca görsel anlamda da pek çok değişiklik yapabiliyorsunuz. KATIL butonu ile bana destek olabilirsiniz: https://www.youtube.com/channel/UCwu4mUPdLYuXWwFWyfyZtIg/join Sosyal medya hesaplarım: https://twitter.com/KEnginar https://www.instagram.com/kenginar/
    https://www.youtube.com/watch?v=OMA93aUs0LI&t=421s

• Arkadaş herkes yeşil kullanıyor herhalde beyaz ve gri kullanan yokmu o renkler nasıl bugün cihazı mediamarkt standında izledik video izlemek keyifliydi baya

Ben ve eşim aldık ikimiz de yeşil ama bizden habersiz eşimin kardeşi de tesadüfen A73 almış başka renk yok diye siyah almış onu gördüm sonra siyahta güzel seven için antrasit gri gibi duruyor hoş ama ben siyah ve beyaz sevmem genel anlam da

• ByEVOL kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba bizde üniversite yeni geçen kardeşimize alacağız ben 11 pro max getiricektim yurtdısından pasaport ve hat saçmalığı varmış eniştem sağolsun kendi 13 proya yükselttiği için bu boşa çıktı teklif ettim ama her ne kadar güzel cihaz olsada pasaport ve o kişinin adına kayıtlı hat saçmalığ varmış. Bu cihazı gözümüze kestirdik eşinizde normal sosyal medya ve kamera takılıyordur büyük ihtimal kameradan memnun mu acaba

Eşimde memnun bende memnunum hocam ama tabi ki mükemmel değil ama benim beklentimin üstünde çıktı çok iyi fotoğraflar çekebiliyor

Gece çektiğim bir Bursa manzarası otomatik modda, donanımhaber resimle oynamıyorsa yükleyince gayet güzel gözükür

• legaLAlien kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim. Bu kılıf da güzelmiş, benim aldığımdan daha şık görünüyor. Gelirse alayım ben de.

Benim kılıf bir günde geldi. Zor da olsa taktım bugün, epey iyi oldu. Tuşlarda sertlik yok, koruma güzel görünüyor. Kamera kızağı iyi çalışıyor. Ama çok şık bir kılıf olmadığını da eklemeliyim.

• ••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları •••

son bir kaç gündür bu sorunu yaşıyorum. mobilde internete bağlanmıyor

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.