Şimdi Ara

••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••• (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.882
Cevap
75
Favori
208.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şuan sanırım Turkcell ve Türk Telekom ikisi ile de görüşün

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ByEVOL kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam cevapladiginiz icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Teşekkür ederim, haklısınız. Araştırmalarıma göre SAR değeri zaten her zaman yazıldığı kadar yüksek olmuyormuş, çekim gücüne bağlı olarak değişiyormuş. Çıkabildiği en yüksek değer referans alınıyormuş.

• hayalci79 H kullanıcısına yanıt
    Evet doğru mesela şebekeniz evde iyi çekmiyorsa cihazın sürekli çekmeye çalışacağı için SAR değeri artar sizde de böyle bir durum varsa belki o yüzden olabilir ama çekiminde bir sorun yoksa en düşük SAR değeri ile çalışır şebekenin az çekme gibi bir durum varsa da operatör değiştirip denemeniz

• Sar değeri dediğniz nedir ne gibi olumsuzlukları war

• cicek_7 C kullanıcısına yanıt

https://www.mobiltel.com.tr/telefonlardaki-sar-degeri-nedir/

Zararlı olup olmadığı tartışmalı. Benim 4 yıldır kullandığım Asus Zenfone 5'in de SAR değeri yüksekmiş meğer. Hissedilir bir zararı olmadı bana.

Bu arada ben Amazon'dan telefonun beyaz, 256 gb olanını aldım az önce, 11 bin lira fiyatı. Şimdi de şarj adaptörü arıyorum. Amazon'da yorumlar olumluydu ama hangi satıcı için olduğu belirsiz. Hepsiburada'da orijinal olmadığına dair yorumlar var. Belki de en iyisi bir teknoloji mağazasından almak olacak.

Bugun dolasmadıgım yer kalmadı yeşil rengi yok sadece turkcellde war oda 10600 fiyat cekti 128 lik

• cicek_7 C kullanıcısına yanıt
    Ben Turkcell den almıştım zamanında gittiğim mağaza da yeşil yoktu zorla beyaz satmaya çalıştı bir kaç yere sordu, yok dedi bursa genelinde, bende şaşırmıştım ama almadım inat ettim bulurum yada daha pahalıya İnternet ten alırım dedim yeşil çok hoş duruyor çünkü

Sonra Turkcell in sitesine girip Turkcell bayilerini arayacaktım tek tek sonra ilk aradığım elimizde var dedi yeşil gittim ordan aynı fiyata aldım o zaman en ucuz Turkcell veriyordu

Sizde öyle yapın ucuz bulduğunuz Türk Telekom ise büyük bayilerini arayın yada mesela bir teknoloji mağazadıysa tüm şubelerini arayıp sorun var mı diye bu şekilde istediğiniz rengi iyi fiyata alabilirsiniz

• muzafferbugrahan M kullanıcısına yanıt

konunun 2. sayfasında ekran alıntılarım var. 1 ci sarj 2 ci sarj diye gidiyor

oradan sarj sürelerini göörebilirsin.

Hocam merhabalar

2 sorum olucak size

1.cisi type c to 3.5mm jack aparat alip kulaklikligimi kullanmak istioyrum ondrdiginiz cevirici mevcutmu

2.ci batarya surem nasil

••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları •••

• Oskis kullanıcısına yanıt
    Çeviri tavsiyem yok ben Bluetooth ile kullanıyorum o yüzden bişey diyemem bu konuya

Biraz kötü gibi ama arada şarj etmişsiniz telefonu o yüzden böyle net bişey demek yanlış, telefonu 100 e kadar doldurun ve hiç şarj etmeden %1 e kadar yada ona yaklaşık düşürün o anki pil durumuna bakarak net bişey söylenebilir

Evet, yeşil çok hoş ama uygun fiyata bulamadım maalesef. Aynı renk tonunda bir kılıf bulursam onu takarım artık.

Bu arada, kamera korumalı, sürgülü kılıf güzelmiş. Hangi renk aldınız, şık durdu mu telefonda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalci79 -- 28 Ağustos 2022; 12:27:47 >

Hocam test yaptim

Belki sizede faydasi olur

120hz ekran otomatik parlaklikta test sonucu

Sonuclar nasil

••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları •••

• hayalci79 H kullanıcısına yanıt
    Turkuaz olanı telefon rengine çok yakın diye onu aldım, eşimde sarı olanı aldı ikisi de yakışıyor renk konusunda, arka tarafı buzlu cam gibi o yüzden telefonun rengi çok belli olmuyor ama kılıf bir tık kalın olmasına rağmen tutma hissi falan çok güzel kılıfın

Çok iyi teste göre 13,5 saat ekran süreniz var

Çok teşekkür ederim. Bütün renkler tükenmiş görünüyor şu an..

Bende bukadar cikacagini dusunmemistim vala sasirdim demek cihazda sorun yok gozukuyor

Yok hocam yüklediğiniz yada kullandığınız uygulamalarla alakalı bir sorun olabilir yada sürekli dışarıdaysanız 4.5g de fazla şarj tüketir

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.