Şimdi Ara

••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••• (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.882
Cevap
75
Favori
208.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

pazar günü gelen güncellemeden sonra netmaster modeme asus modeme otomatik bağlanıryordu.

keenetic modeme bağlanmıyor du son 4 gündür test ediyorum sorun çözülmüş durumda. sanırım yeni yazılımla çözüldü.

• Herkese merhabalar arkadaşlar, bende A73 almayı düşünüyorum ama nereden alsam karar veremedim. 10K dan fazla veresim de gelmiyor. Son günlerde Turkcell bayisinden fiyat alan oldu mu acaba ?

• legaLAlien kullanıcısına yanıt

Merhaba. 256 gb 11.600 lira, 128 gb 10.600 lira dediler bana Turkcell mağazasında. Numarama özel kontratlı fiyat olduğu söylendi. Turkcell Pasaj'a giriş yaptığımda da aynı kontratlı fiyatı görüyorum. Ama 11.179 liraya satan bir Turkcell mağazası da var Pasaj'da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalci79 -- 26 Ağustos 2022; 0:31:57 >
  • Sabahtan bu yana 4 tane turkcell bayiye sordum 10700 den 1 lira aşağı vermiyorlar. Şu anda en ucuz telekom bayilerinde var az önce 9300 tl ye aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hangisi, 128 gb olanı mı? Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Ben Telekom'da sadece tarifeye ek satılıyor diye düşünmüştüm.

• Evet 128gb telekom mobil hat kullanıcılarına özel indirim varmış. Benim hattım olmadığı için yeni hat almak zorunda kaldım. Birde cihazı açıp kurulumu bayide yapıyorlar, al-sat yapmasınlar diye onu da belirteyim. Birde bazi bayiler 1000 tl değerinde kasko yaparsanız indirimli fiyattan verebiliriz diyorlar, öyle bir şey yok kabul etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legaLAlien -- 26 Ağustos 2022; 14:22:58 >

Tamamdır, çok teşekkür ederim.

• hayalci79 H kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam. Şu media marktta satılan şarj adaptörü orjinal mi bilginiz var mı acaba ?

Bir bilgim yok ne yazık ki. Mediamarkt orijinal olmayan ürün satmaz diye umuyorum ama yaptığım Google aramasında bu konuyla ilgili birkaç şikayet okudum.

Aynı ürünün Amazon'daki yorumları, oradaki cihazın orijinal olduğu şeklinde. Ancak 30 lira daha pahalı.

• Spigen kılıf yok galiba, kılıf önerisi olan var mı ?

Ben bunu alayım diyorum Hepsiburada'dan. A73 için alan birkaç kişinin yorumları olumlu.

••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları •••

Bu kılıfı kullanıyorum tavsiye ederim, ele hoş gelen bir dokusu var ama bir tık kalın tabi, ayrıca kameranın kapanması çizilmesini önlüyor ben severek kullanıyorum tavsiye edebilirim o yüzden ama arkası tam şeffaf değil buzlu cam gibi bilginize

https://www.hepsiburada.com/fujimax-samsung-galaxy-a73-kilif-lensi-kamera-korumali-kapak-p-HBCV00002BND1T?magaza=Harmanl%C4%B1%20Ticaret

• İki kılıfta güzelmiş akşama daha detaylı bakıcam. Kılıfsız kullanmak çok keyifli hissiyatı güzel ama mecburen takıcaz, sinir bozucu bir durum.

Türkiye şartlarında maalesef o kılıfsız kullanmak lüks ••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları •••  o riski alacak cesaretim olmadığı gibi genelde kalın kılıf tercih ediyorum ki daha iyi korusun ••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••• 

• arkadaşlar merhaba bende dün itibari ile A73 almış bulunmaktayım telefon ciddi manada kullanırken haz veriyor lakin benim size sormak istediğim tek bir şey var. şarjı biraz hızlı gitmekte bunun nedeni nedir acaba ? pürüzsüz hareketide standarta almama rağmen tatmin edemedi beni. daha bir kere şarj ettim bazı arkadaşlar şarj konusunun 3 5 günde kendine geldiğini söylemiş ama yine emin olmak istedim sorun değildir umarım bu

• Bu telefon 5G olduğu için mi SAR değeri yüksek acaba? Bununla ilgili baş ağrısı gibi herhangi bir olumsuzluk yaşayan oldu mu?

• muzafferbugrahan M kullanıcısına yanıt
    1 haftaya toparlıyor hocam evde WiFi ile kullanım da 9 saat ekran süresi alıyorum oyun oynadığım halde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hayalci79 H kullanıcısına yanıt
    Böyle bir sorun yaşamadım ama mantıken ülkemizde 5G henüz aktif değil o yüzden 5G kaynaklı Sar değeri yüksek bile olsa şuan o değere ulaşmaz daha düşük değerde kalır, baş ağrısı vs hissetmedim hiç

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mi9t den geçiş yapıcam en uygun nerden alabilirm

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.