Şimdi Ara

••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••• (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ugur2163 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.882
Cevap
75
Favori
208.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aldınız mı adaptörü? Ben Amazon'dan pdateknoloji isimli satıcıdan aldım. Yorumlarda aynı satıcıdan alan birisi ürünün orijinal olduğunu, süper şarj ettiğini yazmış.

Acaba adaptörün gecikmesi durumunda eski telefonun 10 wattlık şarj cihazıyla ya da kaliteli bir powerbank ile şarj etmemiz telefonun bataryasına zarar verir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayalci79 H kullanıcısına yanıt
    Sorun olmaz sadece yavaş şarj olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Telefon hayırlı olsun hocam. Ben şarj adaptörünü internetten satın almaya güvenemedim sahte vs olabilir diye. Samsung bayisinden aldım 269 tl. %15' ten taktığım zaman 1 saat 10 dakikada %100 şarj ediyor.

• Bu arada telefon beklentilerimin üzerinde çıktı. Galaxy A20'den sonra resmen çağ atladım. Ekranı mükemmel, ara yüz ve uygulamalardaki akıcılık harika, kamerası çok çok iyi. Bir tane daha telefon alacak olsam yine A73 alırdım.

• legaLAlien kullanıcısına yanıt

En iyisini yapmışsınız aslında. Sevindim telefondan memnun kalmanıza. Ben de heyecanla bekliyorum bakalım :)

• ByEVOL kullanıcısına yanıt

Aynen hocam yotube ve instagram cok yiyor sarj

Birde bir sorum war

Cihaz icinden 4.5g 3.g 2g secemiyormuyuz ben goremedim.ayarinida

Hayırlı olsun bende memnun kaldığım için eşime de aldım F/P ürün

• Oskis kullanıcısına yanıt
    Sadece 4,5 yi kapatabilirsiniz diğerlerini seçemiyorsunuz sadece bixy routers var oradan kurcalarsanız bulabilirsiniz ama biraz karışık

• Teli bende bugun aldım 33w xiaomi nin sarj aletiyle sarj edeyim dedim yuzde 3 le taktım hızlı sarj kapalı 2 sa 14 dakıka dıyor dolmasına normalmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cicek_7 -- 28 Ağustos 2022; 22:14:24 >
  • cicek_7 C kullanıcısına yanıt

Hızlı şarj kapalı olduğu için normaldir diye düşünüyorum.

Hızlı sarjı actgımdada yuzde 37 de 1 sa 14 dk kaldı yazıyor

• Spigen A72 Thin Fit kılıf aldım. Uymazsa kağıtla sıkıştırırım diye düşünmüştüm ama tam denk geldi. Kılıfın materyalini, tutuş hissiyatını çok beğendim. Kılıf arayanlara şiddetle tavsiye ederim. Amazon.tr satıcısından alın beğenmezseniz geri iade ederseniz.

Not: Mobilden ilk defa alışveriş yapan hesaplar için 50 tl indirimle aldım ben. Biraz uğraşırsanız onu da değerlendirebilirsiniz.

Edit: Sonradan fark ettim. Sağ üst köşedeki minik delikle al taraftaki hoparlör çıkışı tam ortalı bir şekilde karşılamıyor ama bir sorun teşkil etmiyor benim için onu da belirtmek istedim.

••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları •••
    ••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları •••amazon
    Spigen Samsung Galaxy A72 Kılıf Thin Fit Black - ACS02323
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08L5MFPKW/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legaLAlien -- 29 Ağustos 2022; 12:5:24 >

Güle güle kullanın, çok şık görünüyor. Ben Fibaks sipariş etmiştim. Ah ne vardı şu telefonları kılıfsız kullanabilme lüksümüz olsaydı..

Teşekkür ederim hocam. Telefonu çok düşüren birisi olarak biraz pahalı olsa da değer bence.

• Şarj cihazı almayı düşünen varsa Hepsiburada'da bugün %30 indirim var hızlı şarj ürünlerinde.

Bizim telefonun kutusundan çıkan kablonun uzunluğu ne kadar, 1 metre mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalci79 -- 29 Ağustos 2022; 15:45:2 >

Evet 1 metre. Benim bayiden aldığım adaptör bu. Taklidi var mıdır bilmiyorum.

https://www.hepsiburada.com/samsung-ep-ta800n-type-c-25w-beyaz-kablosuz-hizli-sarj-aleti-p-hbcv0000169ptk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legaLAlien -- 29 Ağustos 2022; 18:42:54 >

Amazon'dan aldığımla aynı ürün.

• Hb deki sarj aletlerini inceledim.Güvenebileceğim 1 adet bulamadım.HB ya da samsung Türkiye satmıyor.118 ile 300 tl arası fiyat var %30 indirimle.2-3 yorumda alet patladı yazmışlar.Siz nasıl güvenip aldınız? Zamanında HB den note5 almıştım hanımada teknosa mağazasından aynısını aldım arada bariz fark vardı.Kamerası,ekranı kötüydü ve ısınıyordu.Telefon 2.senenin sonunda kapandı bir daha açılmadı.

• x15 kullanıcısına yanıt
    Evet hepsiburada'da çok fazla olumsuz yorum var. Ben de guvenemedim Samsung bayiden satın aldim.

• teknoseyir
    Orjinal Samsung Şarj Aleti Nasıl Anlaşılır ?
    https://teknoseyir.com/blog/orjinal-samsung-sarj-aleti-nasil-anlasilir

Ben de çok tereddütlüydüm alırken, yorumlara güvendim ama yine de belli olmaz tabii. Gelince bir kontrol edeyim bakalım, güven vermezse iade ederim. En mantıklısı güvenilir mağazalardan almak aslında.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.