Şimdi Ara

••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••• (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.885
Cevap
75
Favori
208.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yok yanlış anlamayın.ben hani madem memnun değilseniz satın yada duruma göre hareket edin demek istedim. ilk yüklediğiniz resimlerin (masa resmi ) özetinde 3000x4000 yazıyordu.belki forum eklenirken resim kalitesini düşürüyordur..

ayrıca şöyle bir video mevcut bi izleyin isterseniz.

••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları •••TechwithUsamayoutube
    Hey Guys, welcome to one of the craziest camera comparisons. This is the Samsung Galaxy A73 vs S22 ultra camera comparison. Both these phones bring a primary 108 Megapixel camera sensor and since these, both are Samsung devices, both these get a lot of similarities. In this camera comparison, I have compared the videos recorded from the front cameras of these phones. I have also given a quick overview of the camera hardware and then the camera apps on both phones. There is a detailed comparison of the rear camera in all the environments, lighting conditions, and photography modes. A front camera comparison is also made in this very video. Watch it until the end and drop your feedback about this video in the comment section. If you find my work good enough, consider subscribing and help me reach 100,000 Subscribers. Thank you all for your love and support. Video Chapters: 0:00 - Front Video Comparison 2:16 - Camera Hardware & Apps Compared 2:51 - Rear Camera Videos Compared 6:17 - Rear Camera Photo Comparison 10:41 - Indoor Photos 11:42 - Low Light & Night Mode 12:26 - Selfies! #GalaxyA73 #GalaxyS22Ultra #Cameracomparison Galaxy a73 vs s22 ultra camera comparison Galaxy a73 vs s22 ultra camera test Test camera a73 vs s22 ultra S22 ultra vs a73 S22 ultra vs a73 camera comparison Compare camera s22 ultra vs a73 A73 camera vs s22 ultra A73 vs s22 ultra which camera is better A73 108MP vs s22 ultra 108mp S22 ultra vs a73 video test Samsung galaxy a73 5g Samsung galaxy s22 ultra 5g Camera comparison Camera test Test camera A73 vs s22 ultra techwithusama
    https://www.youtube.com/watch?v=5pAEE-Drzro
  • mcnpl M kullanıcısına yanıt
    Ben kimseyi yanlış yönlendiriyorum aksine siz kamerayı o kadar kötülemişsiniz ki gören 1000 TL lik telefon kamerası daha iyi sanar, bu fiyata alabileceğiniz en iyi kameralardan biri dedim, daha önce hangi cihazı kullanıyordunuz acaba merak ettim sadece? Samsung renkleri patlatıyor doğrudur ama bu bir satış stratejisi hoş bu benim hoşuma da gidiyor canlı resimleri daha çok seviyorum filtreleri bile canlı kullanırım ama bu durum zaten kişiden kişiye göre değişir, bunun dışında kanıt istemişsiniz Türkiye yada yurt dışı inceleme videoları kanıt niteliği taşır kimse kamerayı kötülemiyor karşılaştırmalar hep olumlu tabi ki mantıklı karşılaştırmalar dediğim gibi merdeces ve egea yi karşılaştırmamak lazım. Bunun dışında daha önce sizden önceki yorumları okursanız kamera konusunda bilgi istemiş bir arkadaşımız oraya da yazdım eğer öncelik kamera ise amiral gemisi dışında kimseyi tatmin etmez, profesyonel kişiyseniz kamera tatmin etmeyebilir ama standart kullanıcı için kamera gayet yeterli dedim ve hala bunu savunuyorum, kamera mükemmel değil ama 10 bin TL civarında cihazlar arasında çok iyi kamerası var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• sertacfilm kullanıcısına yanıt

Son yorumda yanlış anlaşılmalar olmuş kusura bakmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ByEVOL kullanıcısına yanıt

Somut örnek de sunuyorum. Şimdilik video sunamadım onu da sunucam. Ben video için aşırı olumsuz yorum yaptım. Bunun dışında fotoğraf performansı da kendi kamera uygulamasıyla parasını haketmiyor dedim. İnsanlar yorumları okuyacak ve incelemeler araştırmalar yaparken nu hususlara diklat edecekler. Beğenen alacak beğenöeyen almayacak. Olay bu kadar. Ben kötü yorum yaptıysam sen niye bu şekilde savunmaya geçiyorsun. Bu sabunmada benim bilgimle dalga geçmeye kalkıyorsun bana farklı yaklaşımlardan ders vermeye kalkıyorsun. Bu ne demek oluyor

• Videoda oisten bağımsız frame atlamaları gibi görüntü var, Hdr başarısız, renkler doğal değil. Benim yorumum bu kadar. Telefonu eleştiriyorum birileri üzerine alınıyor

Daha önce kullandığınız cihaz nedir gerçekten merak ettim?
    Hocam siz eleştirmediniz cihazı gömdünüz ve mantık çerçevesinde düzgün bir açıklama olmadan sadece kötülemişsiniz hiç mi iyi tarafı yok mesela?
    Frame atlaması bende hiç yok gece bile video çektim noiseler çok azdı mesela o yüzden dediklerine anlam veremedim, hafıza kartına mı kayıt alıyor cihazınız öyle ise önce telefon hafızasını deneyim derim frame atlama konusunda yada format atmayı deneyin yazılımsal bir sorun olabilir saçma bir durum çünkü frame atlama konusu başka kimseden de buna benzer bir şikayet duymadım
    Renkler doğal değil sorunu Samsung ile alakalı amiral gemisinde de benzer adamlar canlı gözüksün istiyorlar fotoğrafları, Hdr konusunda kötü demek yanlış bence şimdi otomatik modda çektiğim resim Hdr otomatik, gayet yeterli ki bunlar yazılımsal şeyler ileriki güncellemelerde düzelebilecek şeyler

••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları •••

• Hala aynı noktadayız. Bundan önce iş ve özel telefon olarak iphone 11 ve gm9 pro kullanıyordum. Onlardan önce de z5 compact kullanıyordum. Ondan önce de galaxy s3 ondan önce de s1 ondan önce de nokia n8. Böyle devam edebilirim dert değil. Şuan tek telefonum bu telefon. Ve kendi fiyatına göre yorumluyorum. Hiç de f/p bir telefon değil. Sen eski telefonuna göre yorumluyorsan tabi iyi dersin. Ben sana şunu iddia edeyim. Gm9 bile bu telefondan daha başarılı fotoğraf çekiyordu. Aynı fiyata satılan iphone se daha iyi fotoğraf video çekiyor. Hani bunları belirttim de ne değişti.

Ben telefonu eleştiriyorum sen niye savunmaya geçiyorsun. Hala anlayamadığım nokta bu. İki sene sonra yeni cihaz alıp unutucan belki de ne bu sahiplenme😀Ben fotoğraf ve video konusunda maddi açıdan profesyonel iş yapmıyorum ama neredeyse o seviyede detay biliyorum. Fotoğraf makinesi ve drone sahibiyim. Telefon her an çekim imkanı sunduğundan ve taşınabilir oluşundan dolayı benim için daha önemli. Fotoğların iyi olduğu sahneleri referans alıp iyi bu demek olur mu. Asıl zorlu koşullarda ne yapıyor bi görelim dememiz lazım. Ben henüz zorlamadığım halde memnun değilim. Daha örnekler de sunucam. Bu konuda gelip sözlü tartışmanın anlamı yok. Nereye varabiliriz. Varsa bi varış noktamız devam edelim

• Ara sıra örnek fotoğraflar sunarım. Binanın rengi sarı açık ve açık yeşil. Ama fotoğrafta nur inmiş gibi. Soruyorum şu ışık patlamaları normal mi. Bu fiyata bu fotoğraf normal mi. Gayet iyi güncellemeyle düzelir vs diye bekleyelim mi yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcnpl -- 1 Ekim 2022; 16:42:3 >
    Hocam anlaşamayacağız sizinle, ben cihazı savunuyorum çünkü dediğiniz gibi berbat bir durum yok, ben fotoğraf kalitesinden bahsediyorum siz patlayan ışıktan bahsediyorsunuz, ayrıca paylaştığınız fotoğrafta gayet kaliteli çıkmış sadece ışık patlaması var bu da yazılımla düzelir, bildirin Samsung a geri bildirim olarak, ayrıca çok rahatsız oluyorsanız en azından çözümü var alın pro moda yapın istediğiniz ayarı çekin fotoğrafı, gcam sorununuzu çözüyorsa sorun yazılımsaldır bu konu bu kadar basit aslında

• Benim derdim haklı veya haksız çıkmak anlaşmak değil ki. İnsanlar bu telefondan memnunsa onları vazgeçirmeye de çalışmıyorum. Hep aynı şeyi diyorum ben telefonu eleştirdim siz benim üzerime geldiniz. Ve bu esnada yazdıklarınız hoş muydu bunu soruyorum. Ben hdr dedim renk dedim örnek sunuyorum. Biraz da siz somut değil dediğiniz için söylediklerime kaynak gösteriyorum. İnsanlar da görsün öyle karar versin. Bana katılmayan bence güzel der alır herkes benimle aynı beklentide olmayabilir. Fotoğraflarda gerçekçilikten uzak renkler ve özellikle ışık patlamaları sonradan düzenlemeyle iyileştirilemediğinden önemli konular bunlar. Bunun dışında güncel bir lens ve sensör var görüntü temiz kaliteli duruyor. Orta sınıf xiaomiler de samsung kamerası kullanıyor ve genel yazılımsal hataları var. O yüzden onları da tercih etmem.

Şu fotoğraftaki kırmızının tonu ve ışık patlaması bence bu fiyattaki bir cihaz için uygun değil. O kadar kamera koymak yerine bi tane düzgün kamera koysalar bi tane de geniş açı yeterdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcnpl -- 1 Ekim 2022; 17:50:55 >

• Android kullanmam gerekmese ve bataryası dert olmasa kamera önceliğimden dolayı iphone se 2022 tercih ederdim. Fotoğraf ve video konusunda başarılı. Sadece geniş açı kamerası yok. Ben aldığımda aynı fiyattaydu bu iki telefon. Şuan bilmiyorum

İşte benimde bahsettiğim o bu fiyata alabileceğiniz en iyi kamera derken bundan bahsediyorum, xiaomi vs aynı lensi kullansa bile daha kötü sonuçlar çıkıyor ve onların genel yazılım sıkıntısı var, Samsung un sadece bu telefonda değil genel olarak fotoğrafların rengini bilerek patlatıyor yani renkleri daha canlı gösteriyor bu tamamen bir strateji, siz gerçeği yansıtmıyor renkler diyorsunuz haklısınız ama böyle canlı renkler sosyal medya vs kullananlar tarafından seviliyor fotoğraf daha güzelmiş hissi veriyor o yüzden uyguluyor bunu Samsung ve amiral gemi modelleri de bu şekilde maalesef bu konuda yapacak bişey yok, diğer sorunlar ise ileride düzelebilir net bişey demek yanlış olur, ben zaten android cihazlar ile kıyaslıyorum özelliklerini iphone ile kıyaslamak biraz yanlış çünkü bilinen bir gerçek ki iphone kamera konusunda daha iyi ama işte cihazları da bir o kadar pahalı SE 2022 herkese hitap etmiyor dediğiniz nedenlerden dolayı o yüzden karşılaştırıldığında doğru karşılaştıralım ki kimseyi yanlış yönlendirmemiş oluruz

• Sevgili forum üyelerine minik bir sorum olacaktı, şimdiden cevap verenlerin parmaklarına sağlık:

SD işlemcili A72 mi, exynos işlemici A73 mü tercih edilmeli? Neden?

Teşekkürler ••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••• 

Edit: Evet şimdi baktım A73 SD 778G işlemciye sahipmiş ••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••• 

Beni yanıltan karşılaştırma sitesi versus oldu. Orada exynos işlemciye sahip olduğu yazıyor. Düzeltir, özür dilerim ••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••• 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖZGÜNBEY -- 5 Ekim 2022; 1:19:52 >
  • ÖZGÜNBEY kullanıcısına yanıt
    A73 de Snapdragon işlemcili.

A73 SD zaten bir yanlışın var

A73 zaten SD

Genelde SD tercih ediliyor.

• Arkadaşlar A72 kullanıyorum sizce A73 e geçmeye değermi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu telefon 25W Daha fazla adaptörü destekliyor mu acaba ? Yoksa sadece 25W Kafalik mi almamiz lazim. Hangi marka önerirsiniz

• ByEVOL kullanıcısına yanıt

Öneri için teşekkürler. Ben de bundan taktım, memnun kaldım. Mat olduğu için istemeye istemeye aldım ama göz alışıyor hemen.

• Bu cihazda usb kulaklık dönüştürücü kullanan var mı? Varsa bişey soracağım

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.