Şimdi Ara

••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••• (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.889
Cevap
75
Favori
208.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A70.A72 kullanan biri olarak diyebilirim ki A73 ekranı daha çok keskin ve canlı açık havada net görünüyor ve ve beyaz renk bu telefonda gerçekten net dıgerlerinde kremsi gibi bilmem durum sIzlerde nasıl bu arada bendeki 256gb olan model

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CemalSanane kullanıcısına yanıt

A71 ve 13 pro max ile kıyas yaptım a73'ün ekran kontrastı doygunluğu çok daha iyi düzeyde bazı cihazlar beyazı sarımtrak gösterebilir ayarlardan manuel kişiselleştirilebiliyor yanlış hatırlamıyorsam••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••• 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • admcpr kullanıcısına yanıt

evet sar yüzdesi rakiplerine kıyasla biraz fazla cihaz fark etmeksizin genelde hoparlör üzerinden görüşmelerimi tamamlıyorum uyku sırasında yanı başıma teknolojik alet koymam

• Arkadaşlar babam UK'den geldiği için burada da adaptör 400 TL olduğundan kaynaklı oradan getirtme kararı aldım. 265 Liraya geldi bana, UK kampanya yapmış 11.90'dan satıyorlardı adaptörü. Burada 150 lira daha fazla veremem gerçekten.

• Manuel yapılyor biliyorum ona rağmen ekran beklentimden de üstün cıktı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    iPhone SE2020 kullanıyorum.
    Batarya performansından memnun değilim
    Samsung A73 almayı düşünüyorum.
    Önerileriniz nelerdir?

• Shadow 29 kullanıcısına yanıt

A73 güzel bir cihaz büyük amoled ekran büyük pil yüksek çözünürlüklü ois destekli kamera geniş ve makro çekim kameraları 120hz yenileme suya dayanıklılık hafıza kart desteği android sisteminin verdiği sayısız kişiselleştirme ve kolaylık daha ne olsun ••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••• 

%85 - %20 kullanım arası güç tasarruf ayarlamaları ile birlikte ortalama 7 saat kullanım alıyorum birkaç sayfa öncesinde ss paylaşmıştım

• a73 ün a52s e göre ne farkı var arkdaşlar, kasa kalitesi sorunsuzluk vs gibi yönlerinden bir farkı varmı

birde az daha para konup s21 5g almak mantıklı olur mu sizce ?

• Merhaba arkadaşlar Ekim 1 den beri bu telefonu kullanıyorum. Samsung s9'dan geçtim. Çok da memnunum. Bu telefon ile ilgili hiçbir yerde android 13 alacakmı bir bilgi yok. Ne zaman gelir bilginiz var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • evrenxperia kullanıcısına yanıt

5 yıl guncelleme verilecek diye biliyorum erken yada geç eninde sonunda güncelleme yayınlarlar

• Bu telefonda kablosuz şarj desteği var mı ?

• yok diye biliyorum hocam nette arastırmak lazım

• A73 ile aranıza katıldım alalı bir buçuk hafta oldu 6 saat ekran süresi alıyorum 120 hz otomatik parlaklıkta ancak benim bir sorunum var Karanlık Moda alınca düşük parlaklikta mesela Google girince gri ekranda ekranın üst ve alt tarafında pembelik görüyorum bu normal midir cevaplarsanız çok sevinirim yaşayan varmı aksi takdirde servise gideceğim yada telefonu iade edeceğim.

• fotoğraf var mı

• Fotoğraf yok maalesef beyaz ekranda bir sorun göremedim ama gri renklerde ekranın üst ve alt tarafında hafif pembelik söz konusu kafama taktım

• evohan kullanıcısına yanıt

Ekran super amoled plus. A52s de pentile alt dizilimli ekran var. 73 ün ekrani daha keskin.

• Enesko06 E kullanıcısına yanıt

bende denedim pembe huzmeler oluyor gibi ama ayırt etmek zor çok düşük parlaklıkta amoled ekranlarda pikseller stabil duramıyor sanırım

• Sende de aynı sorun var değil mi ? .Daha doğrusu bu bir sorun mu amoled ekranlarda bu şekil ışık huzmeleri normal sanırım.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.