< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••• (25. sayfa)
-
-
Android 13 ü nezaman alcak bellimi, a53 kasımda alıyormuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben s22 ultraya aldım 13ü ama bir numarası yok...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Arkadaşlar bu cihaza S10+'tan geçiş yapan var mı? Varsa ekran, performans ve kamera olarak kıyas yapabilir mi?
S22 den geçtim kamera işlemci kablosuz şarj malzeme kalitesi olarak A73 ile kıyaslanamaz ama diğer yönleri ile s22den üstün bir cihaz
Saydıklarınız en önemli kriterlerim. Teşekkürler.
Ben s10 plustan geçtim. Bir kere SD işlemcili olduğu için A73 baya önde. Ekran parlaklığı ve çözünürlüğü en az s10 plus kadar iyi, ekranın malzemesi s10 plustan daha iyi(ekranın büyük olmasının avantaj yada dezavantaj olması kişiye göre değişir). Fotoğraf kalitesi aynı. A73'ün kamera çözünürlüğü fazla (108 mp)
En can alıcı noktaya gelirsek; batarya performansı çok iyi. s10 plustan sonra ilaç gibi geldi. rahatlıkta 2 günü çıkartıyor. Biraz zorlasam 3 günü çıkarır. s10 plusı güç tasarruf modunda kullanmama rağmen 1 günü anca çıkarıyordu. A73'ü tasarruf moduna alsam herhalde rekor kıracağım
-
Teşekkür ederim. Çalıştığım kurum A73 verecek de. Şuan S10+ kullanıyorum. A73'e geçiş yapsam mı diye düşünüyorum ama endişelendiğim nokta amiral gemiden orta segmente geçmek uzun vadede üzer mi noktası. Çünkü S10+ batarya konusunda bana 1 günü çıkarması yetiyor. A73 2 yıl sonra kasmaya başlarsa beni delirtir. Çünkü orta segment cihazları iyi biliyorum bir süre sonra ilk günkü performansoiı kalmıyor. S10+ 2 yıl aşkın süredir hiç performans düşüşü yaşatmadı. Bakalım bi gelsin de telefon karar veririm
A53 ile arada 1700 tl fark var şuan, ben genelde whatsap, konuşma, youtube, chrome, film, müzik odaklı kullanıyorum telefonu, birde nfc özelliği, stabilitesi iyi olsun sizce farka değermi
A52s de dşünüyordum ama sorunları biraz fazla gibi bide batarya düşük
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 4 Kasım 2022; 12:17:32 >
-
120hz vs açık mı detaylandırır mısın hocam
Selamlar max 12k bütçem için a73 almayı düşünüyorum herhangi bir kronik sorunu var mıdır,tavsiye eder misiniz?
En düşük kaça mal oldu yakın zamanda alan varsa bilgilendirebilir mi?
-
11400 civarı şu sılarar ama s21 formuna bakarsan bu paralar a73 e verilmezmiş üstene bin daha koyup en az s21 almak lazımmış :)
-
hocam ben a73ü 8900tlye aldım 100tl üstünde bir fiyat olsaydı s serilerine göz atardım iyi araştırıp karar vermek lazım
hocam özel mesajınızı gördüm ama cevaplayamıyorum gsm numaram ekli olsada
"Özel mesaj sistemini kullanmak için profil ayarlarınızdan sms onayını yapmanız gerekiyor."
şeklinde uyarı çıkıyor erişime izin vermiyor
doğrudur hocam bende kararsız kaldım biraz
telefonda pek oyun oynamam, fotoğraf video falan da çok kullanmıyorum sağlam stabil, müzik film konuşma yönü iyi nfc olan bir cihaz olsun bana yeter aslında
-
a73 bunların hepsini fazlaca karşılayacaktır
Vallahi bu değeri %50 120hz %50 60hz kullandım ama 120hz denedim çok farketmiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
s21 forumunda A73'e yan ürün demişler
utanmasalar çöpten toplanan malzemelerden elde edilen cihaz diyecekler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X