< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••• (27. sayfa)
-
-
Vallahi ben de merak ediyorum.. A51in kamerasından daha çok memnunduk.. arkadaşlara sormuş olalım başka sıkıntı çeken var mı kamerada??
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aşağıdaki kamera karşılaştırmasında A73 renk doğruluğu ve keskinliği ile fark atmış sanki S21 FE'ye bana mı öyle geliyor :)
Gece çekimleri falan daha başarılı sanki.
Nukleer MuhtaryoutubeMerhaba, bu sefer de Samsung'un 2 cihazını karşılaştırdık. S21 FE'nin S ailesinden gelen mirası ile orta segmentin ağır abisi A73'ün kamerasına, işlemci performanslarına ve ek özelliklerine baktık. A73 render alırken daha iyi performans sergilerken, S21fe Antutu testlerinde başı çekti. Desilbel testinde de S21 FE kazanırken, gece çekimlerde A73 sanki az daha güzel gibi. Kullanıcı yorumlarınızı ve fikirlerinizi yorumlar kısmında bekliyoruz. İyi seyirler. Music provided by tunetank.com 2138 Sport Style by Diamondmusic Bölümler; 00:00 - 00:29 Giriş 00:29 - 01:29 Kasa özellikleri 01:29 - 02:06 1 Saat Youtube 02:06 - 03:29 Antutu testleri 03:29 - 06:01 Pro mode ve Pro Video Mode 06:02 - 10:10 Kamera 10:10 - 11:48 Ek özellikler 11:49 - 13:02 VN Render testi 13:02 - 14:46 Desibel testi 14:48 - 15:11 Kapanış https://www.instagram.com/nukleer_muhtar/https://www.youtube.com/watch?v=2RFEYq9ASpQ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F4A3289BF -- 7 Kasım 2022; 0:38:17 > -
A73ün kamerası gayet başarılı bazı kusurlarını sayacak olursak karanlık koyu ortamlarda fps düşmesi 30x zoom desteği sunmaması 4k 60fps çekmemesi gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
A73 üzerinde odak sorunu yaşamadım ama halihazırda note 20 cihazım var zor odak yapıyor obje arkasına elimi koysamda tıklatma ile odak ihtiyacı duyuyorum
Valla s21 fe de 3 saat ekran suresi alan mi 6 saat alan mi ne var olduğu belli değil aklim hep ondaydi :) ama A73 siparişi verdim 11.000 e insallah pisman etmez. Kamera videolarini çok izledim gercekten basarili insallah bende gelince memnun kalirim. Ekrani çok hoşuma gitmisti zaten magazada indeledigimde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hayırlı olsun hocam rengi kasası cok iyi hissettiriyor bir süredir kılıfsız kullanıyorum
Almadan önce bunu izledim bakarsanız yorumlarda da varım :) :)
?
Sağolun hocam gri istiyordum ama beyaz vardı, zaten beyazını incelemiştim medimarktta güzeldi oda. Telefon gelsin bakalım ince bir kılıf alırım olmazsa :) Akşam fırsat bulursam tekrar bir mağazaya gidip inceleyeceğim telefon gelmeden kutu açılmadan.
Valla son 1,5 sene S10+, 6 ay S21 kullandım şimdi 1 aydır iphone 11 kullanıyorum başta çok sevsemde ios'a bir daha bulaşmamaya karar verdim. Akıcılık performans bazı özellikleri çok iyi lafım yok ama kendimi bir odaya kapatılmış gibi hissettiriyor bana, harita uygulaması berbat, galeri berbat, özelleştirme sıfır, geri tuşu önemli :D S21 çok küçüktü pilide çok iyi sayılmazdı, A73 inşallah üzmez.
Android tarafında Samsung One UI arayüzünden başka telefon kullanılmaz :)
-
Bütün yorumlara bakmıştım hocam mutlaka sizinkide denk gelmiştir :)
-
şarz etme süreniz ne kadar arkadaşlar? Ayrıca 3 gündür kullanıyorum, şuan şarzı pek iyi gitmiyor, ilk sayfadaki bazı ayarlamaları da yaptım. Dün 18:00 de tam şarz dan çıkardım, 14:35 itibariyle kalan şarz %37, umarım önümüzdeki günlerde düzelir yoksa tam bir facia pil durumu.
-
İlk günler şarjı az gidiyor gibi gözüküyor hem yeni olduğu için biz çok kurcalıyor hemde şarj kullanım öğrenme diye bir muhabbet var.
İlerleyen günlerde düzeliyor.
Hızlı şarj ile 1 saat 10 dk da %100 oluyor.
ben syrox 25w şarz cihazı aldım fakat süper hızlı şarz ediyor yazmıyor, yine de %16 dan % 100 e 1 saat 5 dk da çıktı, şarz cihazını değiştirmeli miyim normal gibi geldi bana ama kararsızım?
-
Gerek yok bence orijinali ile aynı dakikalar.
$aka gibi fiyat
-
Syrox, Ttec falan bana hiç güvenilir gelmiyor. Yıllar önce Ttec şarj adaptörü bir arkadaşımın telefonunu bozmuştu. Ya orijinal Samsung ya da Xiaomi, Huawei gibi markalı şarj adaptörleri dışında kullanmıyorum ben.
Gerçek mi bu fiyat?
Kamera şakasıdır.
-
Vatanda Samsung 25 watt adaptör kablolu modeli 467 lira.. yani çok da ucuz değil ama kurumsallar arasındaki en fiyat sanırım şimdilik..
www.vatanbilgisayar.comSAMSUNG EP-TA800XWEGWW 25W TYPE-C HIZLI ŞARJ ALETİ- BEYAZ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ep-ta800xwegww-25w-type-c-hizli-sarj-aleti-beyaz.html
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X