Şimdi Ara

••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••• (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.889
Cevap
75
Favori
208.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam cihaz adaptör seçiyor, maalesef istersen 120w laptop adaptörü tak yine de maks 15w çekiyor. Ben piyasada çok araştırdım. Gezmediğim telefoncu kalmadı Spigen dahi kullandım telefon kendi adaptörüne izin veriyor. Bir kaç Syrox deneyen ve süper hızlı sarj ibaresini gören olmuş fakat bilemiyorum. Ben UK'den aldım 11 pounda. 260 lira civarına geldi. Sıfırı 400 lira Türkiye'de. İsterseniz Amazon TR'de bizzat Amazon Germany satıcılı Eu Traveller Charging Adaptör var. 280 civarına geliyor eğef fiyat değişmediyse. Ondan sipariş verebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba az önce iphone dan A 73 geçiş yaptım.

sormak istedğim;

ana ekranda uygulamarı parkmakla yukarı itsekde çıkıyor..sağasola kaydırıncada aynı

bunun birini iptal edemiyormuyuz?

• adela A kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam.

Ayarlar > Ana Ekran > Ana Ekran Düzeni = Sadece Ana Ekran

yaparsanız aynı iphone'daki gibi olur.

• DelikanliCekirge kullanıcısına yanıt

elimde iphone hızlı şarz adaptörü vardı onu taktım..

1saat 15 dakika süre verdi nasıl iyimi?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F4A3289BF -- 14 Kasım 2022; 22:12:14 >

• bilgi için teşekkür ederim.

yukarı aşağı olan kalsa süper olurdu..

yinede iyi

Diğer seçeneği seçip ana ekrandan uygulama kısayollarıni silebilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • anlamadım biraz açarmısınız?

Aynı ayar yerinden "Ana ekran ve Uygulamalar ekranı" ayarını seçip, ana ekrandayken yukarı kaydırdığınızda uygulamalar geliyor ya;

Bir de ana ekranınızda onların kısayolları var. Ana ekranda sadece sık kullandığınız uygulama kısayollarını tutup diğerlerini silebilirsiniz.

Diğer uygulamalar yine uygulama çekmecesinde çıkacaktır ekranı yukarı kaydırdığınızda.

Yani aslında yukarı aşağı kaydırdığınız sizin gerçek uygulama menünüz, sağa sola kaydırdıklarınız ise onların kısayolları, kısayolları ana ekrandan silebilirsiniz, sadece yukarı aşa ineni kullanabilir yada sadece sık kullandıklarınızı ana ekranda bırakabilirsiniz, tercih size kalmış yada tek ekran iphone gibi de kullanirsiniz

Hocam süresel bakmayın olaya. Sarja takınca altta Hızlı Sarj yazıyorsa 18w, Süper Hızlı Sarj yazıyorsa 25w veriyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk başlarda kamera güzel gelse de, sanırım öylesine resimler çekip denediğimiz için.

Gerçek kullanım senaryosunda düşük ışık performansı (gece çekimi demiyorum) gerçekten kötü hem video hem fotoğraf. Pastel boya yapılmış gibi çekiyor çoğu zaman :) 10 tane resim çekip arasından en net çıkanı ayıklamak zorunda bırakıyor. Gündüz çekimi için söylenecek çok şikayet yok.

Kamera güncellemesi şart, One UI 5.0 bekleyelim bakalım düzelme olacak mı.

Şu telefona en azından Sony IMX686 hadi en kötü IMX555 sensörü koysalar ne olurdu ki :)

Telefon o kadar güzel ki satıp alınabilecek bu fiyat bandında başka tel yok. S20 FE eskidi (zaten ekranını sevmedim onun), S21 FE sorunları ortada. S22 plus bunun iki katı fiyatı. Her güzelin bir kusuru olur deyip idare edeceğiz sanırım :)

• Kamera hariç mükemmel demiştim :) :) ama yazıkımla çözülecek bir konu bence.. bekleyelim bakalım.. bu cihazon samsungda en azından muadili yok..

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Evet aslında siz demiştiniz :) Bende öyle düşünüyorum yazilimla çözülür umarım.

• merhaba A 73 de
    Operatör adı görünmüyor
    Telefonun üst kısmında olması gerekmiyormuydu

Bildirim çubuğunu çekince altta yazıyor

• ByEVOL kullanıcısına yanıt
    Üstde demekistedim.
    Altdaki anlık görünüyor

• Tweeter da video nun sesini açmak isterken ekranbüyüyor.
    ve SES(azaltma çoğaltma) İLE ilgili hiçbir buton çıkmıyor
    yokmudur çözümü.
    Baya uğraştım bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adela -- 16 Kasım 2022; 11:38:26 >
  • Samsung orijinal şarj aleti diğe aldım. Ancak 1 saat.40 dk da şarj oluyor ve sadece hızlı şarj yazıyor.

Sanırım orijinal degil

trendyol Samsung 25w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Josephanzel -- 16 Kasım 2022; 0:38:8 >

• Selamın aleyküm. Arkadaşımda A70 üzerinde Type-c girişi olan samsung 25w şarj adaptörü var. Bu adaptör ile a73 hızlı şarj olur mu? Bazı paylaşımlarda eski nesil şarj yeni nesil şarj şeklinde paylaşımlar gördüm ve telefon adaptör seçiyor imiş. Belirttiğim adaptör ile hızlı şarj olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ergin. -- 16 Kasım 2022; 14:11:25 >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.