< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
••• Samsung Galaxy A73 5G • 2022 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••• (35. sayfa)
-
-
Hocam always on display özelliği açıkken, amoled yanığı oluşmaması için belli aralıklarla ekranda açık kalan kısımların yeri değiştiriliyor. İçiniz rahat olsun o konuda :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F4A3289BF -- 18 Kasım 2022; 13:58:21 > -
Bilgi için teşekkür ederim.
-
Teşekkürler :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar a70 ten a73 e geçilir mi? Ne dersiniz? Yorumlarsanız sevinirim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İhtiyacın varsa geç ama arada çok büyük farklar yok, eşimde A70 vardı bana A73 alırken ona da A73 aldım, tabi ki daha iyi bir cihaz ama A70 den geçmeye de gerek yok bence ama cihaz yenilemek istiyorum derseniz geçebilirsiniz
Cevap için teşekkürler. Cihaz yenilemek için düşünüyorum.
Birkaç gündür bakıyorum en mantıklı seçenek a73 gibi geldi. Farklı bir öneriniz var mı acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi Aksamlar, bir hafta once A73 alarak araniza katildim genel yorumlarim şöyle;
-Oncelikle asus zenfone 5 (2019) dan bu telefona gecince cağ atladim dogal olarak tabi( bir konu haric o da kamera)
- Almadan once arastirdim bir cok marka arasindan yazilim ve stabilite olarak samsung ta karar kildim. S21 veya s22 dusunuyordum fakat pil konusu kafami karistirdi. Genel kullanimda 1 günü bile cikaramayan telefon ne kadar iyi olursa olsun bana göre cok buyuk bir eksi. O nedenle bu telefona yoneldim.
Gelelim yorumlarima;
-Ekran cok iyi 120 hz akiyor resmen. Goruntu kalitesi cok iyi.
-Pil konusunda diyecek bir seyim yok iyiki de almisim. Pil koruma modunda kullaniyorum. Aksamdan %85 te sarjdan cikariyorum oteki aksam %40 %30 la eve donuyorum. Sosyal medya konusma ve biraz oyun karisik kullanim.
- genel kullanim ve hiz cok iyi
- Wild rift oynuyorum 60 fps sorunsuz
- hoparlor ve ses kalitesi ortalamanin uzerinde. Bazi youtube yayinlari ve muziklerde dip ses duyuyorum ama yazilimsal oldugunu dusunuyorum.
- 3.5 mm kulaklik girisi yok bana gore onemli bir eksik. A72 modelinde vardi.
- kasa kalitesi rakiplerinin az gerisinde arka kapak plastik ama kilifla kullandigim icin hic sorun yok. En ust modelide alsam kilifla kullanacaktim o yuzden cok sorun etmiyorum. Bu arada Yanlis anlasilmasin kasasi kalitesiz falan degil elde tutusu ve hissiyati gayet iyi.
- Gelelim en onemli eksisine yani kameraya. Kiyasladigim bir kac model var. Ilk eski telefonum asus zenfone 5 (12 mp) telefonla karsilastirdim. Sunu soyleyeyim cok fark var. Keskinlik dogallik renk dogrulugu asus fark atiyor. A72 ile kiyasladigimda A72 nin biraz daha iyi oldugunu gordum. Son olarak S22 ile kiyasladim cok fazla soze gerek yok S22 kamerada her yonden cok cok iyi. (Cektigim tum goruntuleri A73 ekranindan karsilastirdim).
- Ozetle benim gibi kameradan fazla beklentisi olmayanlar icin harika fp bir cihaz. Ama Kamera ve video onceligi olanlarin baska modelleri incelemelerini tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hayırlı olsun hoşgeldiniz, bende zenfone 5 2018 den geçtim, bahsettiğin konuya katılıyorum zenfone 5 in kasası metal ve camdı o yüzden daha premium hissettiriyordu ama zaten günümüz şartlarında kılıfsız kullanmak hayal olduğu için çokta önemli değil, fotoğraf konusunda özellikle renk doğruluğu konusunda haklısın ama bu renk tercihi samsung un tüm telefonlarındaki sorun ama fotoğraf kalitesi için bişey diyemem belki yazılımla düzelir
Arkadaşlar merhaba. Galaxy A73 telefonumu yeni aldım. Fakat ekranın sağ tarafında özellikle birşey farkettim. Siyah ufak bir nokta ve tırtıklı bir yapı mevcut. Sizce bu bir sorun mudur. Direk telefonu değişim sağlamalı mıyım.
-
3 yıl a70 kullandım sonra s22 ye geçtim sonra a73e geçtim hiçbir pişmanlığım yok s22ye geçerek vakit kaybetmek dışında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
A73 ün adeta bitmeyen bir pili var 15 18 saat uyku süresince %1 %2 gibi çok az kayıp yaşıyorum s22 kullandığım zamanlar bu yüzde %5 %7 arası idi
A73 ile %85 ten %20 ye kadar olan kullanımımda minimum 6 saat ekran süresi alıyorum ortalama 6.30 saat
yeşil kırmızı vb renklerdede gözüküyor mu
Evet aynı şekilde.
ekranda o şekil bir pürüz noktacık kesinlikle olmamalı iade talep edin eğer iade etmezseniz o noktacık zamanla büyüme gösterebilir
ekran koruyucu takılı ise söküp bir daha göz atın mutlaka
ekran koruyucu vs yok değil mi hocam çıplak ikende mevcut mu bu pürüz
Sorun ekran koruyucundaymis:) Teşekkür ederim desteğiniz için. Önerebileceğiniz bir kırılmaz cam modeli var mıdır?
benzer sorunu bende yaşadım o yüzden inatla sordum 3 ekran koruyucu denedim hepsi ekranı 1mm kadar fazladan örtüyor örtülen tarafları görmek için telefonu sağ sola yatırmak gerekiyor bazılarının yapışkanı zayıf bastırınca ekran koruyucu sağ sola oynuyordu temperli camlarda hep aynı sorunları yaşadım 200 300tl kaybım var şimdi takılı temperli koruyucu ekranı tam kaplıyor ama siyah boyalı çerçevede bazı kusurlar var ve yine ekranı yok yere 1mm törpülüyor bende daha arayışa girmedim şuan kullandığım koruyucu eskisin nano camları denerim onlar belki daha iyidir ama boşa harcayacak başka 200 300tl param daha yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X