Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A9 KULLANICILARI (ANA KONU)!!! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
7
Favori
32.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar büyük ekran Samsung cihaz arıyordum eşime şebeke üzerinden görüntülü görüşme icin A9 2016 aldım ithalat garantili ama görüntülü görüşme yok bunda nasıl yapacaz ilk defa Samsung cihazda görüntülü görüşme olmadigini görüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mlbozkurt M kullanıcısına yanıt
    WhatsApp yada Skype gibi bir program kullanacaksınız. İnternet bağlantısı üzerinden görüşme yapacaksınız

• salsakingss S kullanıcısına yanıt
    Hocam biliyorum ama söyle bir durum var ben sehir dışında olduğum icin whatsapp ile konusunca internet bitiyor 5000 dakika boşa duruyor dakika dan gitsin diye aldık cihazi ama böyle bir sıkıntı oldu

• Samsung satış politikası kardeş!
    Ben de sizin gibi,internetsiz görüntülü konuşma olmayınca şok yaşamıştım.1800 TL para verdik,o özellik yok.Galaxy ace 2 'de dahi görüntülü görüşme var.
    İşte Samsung bunun için müşteri kaçırıyor...

• feyzim19 F kullanıcısına yanıt
    Bu özellik A9'da hiçbir şekilde mi yok? Yoksa bu modelin resmî olarak satışa sunulmadığı ülkelerde bu gibi servisleri desteklememesi gibi bir sorun mu? Normalde özelliklerinde gözüküyor.
  • Galaxy A serilerinde internetsiz g.g. yok diye biliyorum.

• Beyler a9 yada a9 proyu satan adam akilli bi satici yokmu?

• samsung tema desteklı tüm cihazlarında ücretlı temaları ücretsız sınırsız kullanabılırsınız root gerekmeden çok basıt yöntemle
    lınke tıklayın nasıl yapılcagı ve uygulama lınkı vardır
  • 1 Haziran 2017 itibariyle, 344 MB güncelleme gelmiştir.Arkadaşlar,indirip,kurabilirler.

• Arkadaşlar telefondan %100 memnunum ancak 6.0" olması biraz sıkıcı olmaya başladı. Daha önce araçta vs de kullanıyorum diye 6.0" tercih ediyordum ama şimdi araçta Lumia 1320 kullanıyorum ve A9 2016 boyutu nedeniyle rahatsız edici olmaya başladı.

Cihazı ne kadara satabilirim? Yaklaşık 1 yıllık, garantisi devam ediyor, paralel ithalat. Üzerinde çizik vs yok, tertemiz.

Bir de yerine Samsung'un hangi 5-5.5" modelini tavsiye edersiniz? Eşimde S7 var ama benim için gereksiz pahalı, o fotoğraf çektiği için ona S7 aldık. Bana A9 ayarında ama daha küçük bir telefon yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 1 Ağustos 2017; 11:59:39 >
  • wolfien W kullanıcısına yanıt
    samsung c5 ve c7 bakabilirsin.

• arkadaşlar bir yakınım umrede arabistanda, samsung A9 sıfırı 300 lira diyor, türkiye de imei açtırma ve pasaport gibi ücretleri ne olur bilgisi olan var mı? bana tuhaf geldi orjinallik durumu nedir bunların?
  • quote:

Orijinalden alıntı: csimurat

arkadaşlar bir yakınım umrede arabistanda, samsung A9 sıfırı 300 lira diyor, türkiye de imei açtırma ve pasaport gibi ücretleri ne olur bilgisi olan var mı? bana tuhaf geldi orjinallik durumu nedir bunların?

300TL ye orjinal olacagini sanmam. replika falan olmasin

• salsakingss S kullanıcısına yanıt
    feyzim19 F kullanıcısına yanıt
    Merhaba Eşim için büyük ekranlı telefon arayışındayım, Galaxy A7 2017 modeli beğendik ama fiyatı 2000 tl civarı az öncede N11'de A9 Pro modeline denk geldim fiyatı özelliklerine göre iyi geldi bu cihaz 2016 yılında çıkmış sizce hala alınabilir bir cihazmı, Kronik sorunları varmı ?

Önceliklerimiz;
    Cihazın çekim kalitesi iyi olmalı,
    Ses kalitesi iyi olmalı,konuşurken karşı tarafın sesinde sorun vs. olmamalı, müzik dinlerken ve hoparlörü yeterli düzeyde olmalı
    Batarya performansı günü çok rahat çıkarmalı,
    Kamera tatmin edicek düzeyde olmalı,
    Uzun süreli kullanımlarda ısınma yapmayan,
    Hızlı Şarj Özelliği Olan,
    Kısacası bizi en az 2 yıl idare edebilecek bir cihaz arıyoruz, Sizce bu cihaz hala alınabilir bir cihazmı ? aşağıdaki linkte satışı yapılan ürünü N11 in 11.11 hediye çekleriyle ortalama 100 tl indirimle alınabilir,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend_84 -- 10 Ekim 2017; 23:7:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Legend_84

Merhaba Eşim için büyük ekranlı telefon arayışındayım, Galaxy A7 2017 modeli beğendik ama fiyatı 2000 tl civarı az öncede N11'de A9 Pro modeline denk geldim fiyatı özelliklerine göre iyi geldi bu cihaz 2016 yılında çıkmış sizce hala alınabilir bir cihazmı, Kronik sorunları varmı ?

Önceliklerimiz;
    Ses kalitesi iyi olmalı,konuşurken karşı tarafın sesinde sorun vs. olmamalı, müzik dinlerken ve hoparlörü yeterli düzeyde olmalı
    Kısacası bizi en az 2 yıl idare edebilecek bir cihaz arıyoruz, Sizce bu cihaz hala alınabilir bir cihazmı ? aşağıdaki linkte satışı yapılan ürünü N11 in 11.11 hediye çekleriyle ortalama 100 tl indirimle alınabilir,
    https://urun.n11.com/cep-telefonu/samsung-a9100-galaxy-a9-pro-2016-32gb-cep-telefonu-P200293299

bu saydiginiz özelliklerden sadece dış hoparlör çıkış gücü biraz düşük. onun dışında A9 çok güzel bir telefondur. kamerası işlemci ram ve batarya ile fiyat performans cihazıdır. fiyatı ne kadar?1600 üzeri ise fazla.

• Üstte arkadaş özellikleri konusunda kıyaslamış, bende fiyat konusunda hak etmediğini söyleyeyim. Zamanında hepsiburada sitesinde 1300 liraya satılmıştı bu cihaz, hem eskidi hemde fiyatı artmış. Bence bu cihaz yerine Xiaomi Mi Max 2 alınmalı.

www.hepsiburada.com
    Xiaomi Mi Max 2 64 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-max-2-64-gb-ithalatci-garantili-p-HBV000006N1PW?magaza=Telefonal

https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-mi-max-2-6-44-64gb-4gb-ram-5300-mah-pil-cift-hatli-cep-telefonu-306443013

https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-mi-max-2-64gb-4gb-4-5g-siyah-cep-telefonu-307667349

• quote:

Orijinalden alıntı: salsakingss

quote:

Önceliklerimiz;
    https://urun.n11.com/cep-telefonu/samsung-a9100-galaxy-a9-pro-2016-32gb-cep-telefonu-P200293299

bu saydiginiz özelliklerden sadece dış hoparlör çıkış gücü biraz düşük. onun dışında A9 çok güzel bir telefondur. kamerası işlemci ram ve batarya ile fiyat performans cihazıdır. fiyatı ne kadar?1600 üzeri ise fazla.

Yukarıda arkadaşlar da belirtmiş; A9 Pro'nun Türkiye için resmi rom'u yok. Uzakdoğu için çıkarılan romları kullanmak ne kadar sağlıklı olur ki? Şebeke uyumsuzluğu vs. sorunlar çıkmasın sonra?

• quote:

Orijinalden alıntı: k-c-r

quote:

Orijinalden alıntı: salsakingss

quote:

Önceliklerimiz;

Yukarıda arkadaşlar da belirtmiş; A9 Pro'nun Türkiye için resmi rom'u yok. Uzakdoğu için çıkarılan romları kullanmak ne kadar sağlıklı olur ki? Şebeke uyumsuzluğu vs. sorunlar çıkmasın sonra?

Yaklaşık bir senedir A9 kullandım Global Rom yüklü olduğu için herhangi bir sorunla karşılaşmadım hat çekmeme ya da 4G olmaması gibi bir durum hiç olmadı A9 Pro da durumu nasıldır bilmiyorum ancak Global Rom yüklü olacağını zannediyorum

• Takip

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.