Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A9 KULLANICILARI (ANA KONU)!!! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
7
Favori
32.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba cihazın siyah rengini bulabilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blight33

Arkadaşlar merhaba cihazın siyah rengini bulabilen var mı?

siyah rengi turkiyeye gelmedi ancak yurt dışından getiren birisini görmüştüm. rusya ve gürcistanda var diye biliyorum. TR deki alisveris sitelerinde yok maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar arkadaşlar; hayırlı akşamlar.

Elimde 3 senedir kullandığım bir E7 var; 2 hafta evvel iç ekranı kırıldı düşürünce, ki bu kaçıncı düşürüşüm hatırlamıyorum. Her neyse; askerdeyim ve ekrana 350-400 lira istediler, ben de kardeşime durumu açınca 6. yılına giren eski s4'ümü göndermiş (kardeşim kullanıyordu). Şuan onunla yazıyorum ama bataryası bitik halde. Kardeşim evde wireless ile idare ediyordu ama şuan mobil bağlantı ile berbat haldeyim ve dönünce yeni telefon almayi planlıyorum E7ye 400 lira vermek yerine.

Öncelikle hedefim j7 pro yahut A9 pro almaktı ama kafam karışık. Telefondan beklentim çok iyi batarya+ekran+kamera benim. Buradaki pil screenshot'larına bakınca üzüldüm zira 6 saatlerden bahsediliyor. Ben 2950 mahlık e7 ile 8 ile 11 saat arası ekran süresi alıyordum. Fikirleriniz nelerdir?

Yoksa bunlardan vazgeçip 5500mahlık bir xiaomi mi alalım?

• Neredeyse 2 hafta evvel yazmıştım; yorumum hâla en son yorum olarak görülüyor, yok mu fikri olan?

• islemci farkından dolayi 6 saat civarında ekran süresi alirsiniz A9 ile. Kamera olarak tatmin edecektir diye düşünüyorum. 6 inç büyük gelmeyecekse A9 yada A9 pro tercih edilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salsakingss -- 18 Aralık 2017; 22:1:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: salsakingss

islemci farkından dolayi 6 saat civarında ekran süresi alirsiniz A9 ile. Kamera olarak tatmin edecektir diye düşünüyorum. 6 inç büyük gelmeyecekse A9 yada A9 pro tercih edilebilir.

Ben minimum 5.5 inch istiyorum ekran olarak ama 6 saat ekran süresi A9 için çok üzücü. A9 pro için acaba ne olur durum? Ben eski telefonumdan aldığım performansın daha yükseğini alamayacaksam bir anlamı yok o cihazı seçmemin. Hem kamera hem de batarya olarak bunu bekliyorum açıkçası ve şuan kafam çok karıştı...

• quote:

Orijinalden alıntı: lonelywarrior40

quote:

islemci farkından dolayi 6 saat civarında ekran süresi alirsiniz A9 ile. Kamera olarak tatmin edecektir diye düşünüyorum. 6 inç büyük gelmeyecekse A9 yada A9 pro tercih edilebilir.

Ben minimum 5.5 inch istiyorum ekran olarak ama 6 saat ekran süresi A9 için çok üzücü. A9 pro için acaba ne olur durum? Ben eski telefonumdan aldığım performansın daha yükseğini alamayacaksam bir anlamı yok o cihazı seçmemin. Hem kamera hem de batarya olarak bunu bekliyorum açıkçası ve şuan kafam çok karıştı...

E7 de snapdragon 410, A9 da ise snap dragon 652 var. performans farki bariz hissedilecektir ki bu deger note 5 performansi kadardir hemen hemen. hiç bir oyunda takılma kasma olmaz a9 ile

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lonelywarrior40

quote:

E7 de snapdragon 410, A9 da ise snap dragon 652 var. performans farki bariz hissedilecektir ki bu deger note 5 performansi kadardir hemen hemen. hiç bir oyunda takılma kasma olmaz a9 ile

Eminim çok büyük bir performans artışı olacaktır; ama batarya anlamında kararsız kaldım. E7'de 8-11 saat arasi ekran suresi aliyordum...

• A9 ve A9 Pro kullananlar; Nougat güncellemesi geldi mi? Güncelleyen var mı? Olumlu-olumsuz ne gibi değişiklikler var?
  • A9 pro hindistanda nougat güncellemesi almaya başlamış.A9 biraz geç alacak gibi...

• a9100 a9 pro kullanıyorum a910f kullananlar 7.0 aldılar a9100e de gelicek mi

• Ulan güzelim cihazı heder etti samsung. Aynı mega gibi üvey evlat muamelesi gördü.

Oreo çıkmış daha Nougat yok ortada.

• Merhaba arkadaşlar ben 2 senedir a9 pro kullanıyorum çok memnunum herkese tavsiye ediyorum yeni almak isteyenler için özel olarak getirebilirim renk fark etmez her renk mevcut detaylar için özel'den ulaşabilirsiniz görüşmek üzere hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E398ci -- 15 Ağustos 2018; 3:36:31 >
  • A9 Pro mevcut faturalı ve garantili. Düşünen olursa forum üzerindeki ilandan ulaşabilir.

• Merhaba arkadaşlar ben de samsung a9 pro var 5000mAh batarya inanılmaz 2 saat de hızlı şarj ilk günkü gibi mükemmel çalışıyor almak isterseniz fiyatı (ciddi alıcılara özelden verilecek) nakite sıkıştım ödemelerim var acil nakit lazım sevgiler.
  • Beyler A9 mu yoksa S8 mi önerirsiniz? Vatan'da S8 Samsung Türkiye Garantili ile A9 aynı fiyat (3200 lira).

Ne dersiniz? A9'un donanımı bellek ve RAM olarak S8'den daha iyi, pil olarak da. S8'de sensör ve doğal afet koruma sertifikaları gelişmiş durumda, bir de ekranı azıcık daha yüksek çözünürlüklü. Kafalar karıştı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Beyler A9 mu yoksa S8 mi önerirsiniz? Vatan'da S8 Samsung Türkiye Garantili ile A9 aynı fiyat (3200 lira).

Ne dersiniz? A9'un donanımı bellek ve RAM olarak S8'den daha iyi, pil olarak da. S8'de sensör ve doğal afet koruma sertifikaları gelişmiş durumda, bir de ekranı azıcık daha yüksek çözünürlüklü. Kafalar karıştı?
    S8 ı sattım a9 2018 aldım ve çok memnunum. Daha büyük ekran daha fazla ram dolby atmos ve daha nicesi. Kendi hafızası 128gb batarya 3800 mah. Daha sayayımmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 1 Şubat 2019; 18:34:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbetfurzey

S8 ı sattım a9 2018 aldım ve çok memnunum. Daha büyük ekran daha fazla ram dolby atmos ve daha nicesi. Kendi hafızası 128gb batarya 3800 mah. Daha sayayımmi

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun. Bir tandığımda 2200 lirayı görünce A7 2018 aldı. Fiyatına göre iyi telefon.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Hayırlı olsun. Bir tandığımda 2200 lirayı görünce A7 2018 aldı. Fiyatına göre iyi telefon.

Alıntıları Göster
    A9 2018 ilk çıktığında fiyatı 4200 idi. Hafta sonu Media markt indiriminde 3200 e düşmüştü. S8 ı satıp a9 aldım gayet memnunum. S8 de çok iyi cihazdi fakat dar ve kavisli ekranı pek hoşuma gitmemeye başlamıştı. A9 tablet gibi telefonmus gerçekten bayağı hoşuma gitti. 6.3 inch ekranı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 1 Şubat 2019; 18:43:43 >

• valla ben de baktım sesi anca kendisine yetiyor. j7 ' nin sesi bu modeli bastırır. zil sesi seviyesi çok kötü. bu arada yeni çıktığı için pie de almaz sonrasını bekler sanırım. pardon a6,a7,a8 alırken bu modelin almaması da çok ilginç yanlış mı dedim acaba? neyse bence zil sesi seviyesi vasat.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.