Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A9 KULLANICILARI (ANA KONU)!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
406
Cevap
7
Favori
32.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefon satılmaya basladı bazı yerlerde aynı telefonun pro versiyonu olcagı soyleniyor

ve telefonda bildirim ısıgı yokmus sanırım olsaydı keske
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

Aramızda alan yok mu henüz?

Arkadaşlar! En sonunda hb.dan 1799 TL üç
    Taksite aldim.Bana büyük görünmedi.İnce ve kibar bir telefon.Önceki telefonum znf2 den sonra,Süper Amoled ekran kalitesi hemen his ediliyor.Çok kaygan olduğundan zore kapaklı kılıf aldım(20 tl)Amerikan fişli Hızlı şarj cihazıyla geldiğinden,bizim prizlere uygunlaştırıcı bir aparatı,elektrik malzemesi satan bir dükkandan,4 tl aldım.Menüler akıyor,problem yok.Kamera harika,ayna gibi.Önceki telefonum znf2'yi her akşam şarja takıyordum,A9'u,2 günde bir şarja takıyorum.Bazı gariplikler var,onları çözemedim,şöyleki:Birincisi,Türkiye pazarına resmen gelmediği için,tahminim,önce klavye çince geldi,sonra türkçe dil paketi yükledim düzeldi.İkincisi,güncelleme yapmak istedim."Yetkisiz yazılım yüklendiği için,güncelleme yapılamıyor" PC den Smart Switch ile güncelleyin uyarısı geldi.Dediğini yaptım,tam 1600 mb güncelleme yaptı.1 Ocak 2016 güvenlik yaması,2 Nisan 2016 oldu.Android 5.1.1 değişmedi.Üçüncüsü,4G yazısı çıkmıyor.Pttcell aradım,4G açık dediler.Sanki yazılımla alakalı bir durum.Sammobil sitesine baktim.Çin için,Android 6.0.1 güncellemesi çıkmış.Garantiden çıkmasın diye yüklemedim.Antutu da,ișletim sistemi Android 5.1.1 (64 bit) yazıyor.Cihazın resmi Romu TGY uźantılı Honkong Çin Romu.Ayrıca tırnakla kapak açmayı bitirmiş Samsung.Cihazın yan tarafında çekmeceli sim1 ve sd kart yuvası var.Üst tarafta sim2 yuvası var.Halkalı iğne gibi bir aparatla açılıyor.İmei kontrolünü,e-devletten yaptım,resmi ithalat kayıtlı çıktı. İşte böyle,yapıcı yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feyzim19 -- 22 Mayıs 2016; 23:58:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• feyzim19 F kullanıcısına yanıt
    Cihazınız hayırlı olsun . Bende bu cihazdan almıştım . Ürün Rootlu çıkmıştı ve aynı gün yazılım sorunu yüzünden cihaz kapanmıştı bende ürünü iade ettim . Sizin kullandığınız cihazda '' yazılım yüklendiği için,güncelleme yapılamıyor'' yazısı çıkıyorsa rootlu olabilir . Menü de superus programı varmı var ise cihaz rootlu olduğundan dolayı bu bildirimleri alıyorsunuzdur .
  • Cpu-z ve Mobile Odin programı, root erişimi kapalı yazıyor.Menüde süperus yazmıyor.Fakat,cihazı kapatıp,home + ses kıs + güç tuşuna birlikte basınca,Download ekranı geliyor.Burada,Knox warranty void:0x1(4) yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feyzim19 -- 21 Mayıs 2016; 13:24:00 >
  • feyzim19 F kullanıcısına yanıt
    İyi günler . İnternette araştırıp gördüğüm kadarı ile ''Knox warranty void:0x1(4)'' knox sayacı root yapıldığını gösteriyor . Anladığım kadarı ile Knox warranty void:0x0 şu şekilde yazanlarda root yapılmamış oluyor.Tabi bu benim yorumum.Bu cihaz göre bildiğim kadarıyla hiçbir avrupa ülkesinde yasal olarak satılmıyor.Tahminimce Sim kartların çalışabilmesi için cihazı rootlayıp yazılım yükledikten sonra root yetkisini kaldırıyorlar.Rootlu cihaz kullanmanın bence sakıncası yok . Eksi tarafı garantide sorun yaratması . Zaten bu cihaz yasal garantisi olmayan bir cihaz . Cihazı aldığınız yer Size destek olur . Benim gözlemlediğim sorun güncellemede sıkıntı yaratması ve en önemli konu cihazda bilmediğiniz hiçbir dosyayı silmeyin.
  • Sağol kardeş,verdiğin bilgiler için.Şu anda cihaz çok şükür yağ gibi menüler akıyor.Çok seri calışıyor.Yukarıda yazdığım gibi,son güncelleme yi de yaptim.Arkadaşın Note 5 i kullanmistim.Menü geçişlerinde biraz yavaşlık görüp,A serisine
    Yönelmistim.A9 ile 6" Süper Amoled kalitesine kavuştuk,çok şükür.Bu arada telefon kiliti nin parmak iziyle açılması harika olmuş.Home tuşuna baş parmağınızla hafifçe bastırıp tutuyorsunuz,ekran açılıyor.Ayrıca şifre isteyen uygulamalar için de,parmak izini kullanmak mumkun.Bir farkı daha var:Önceki znf2'den daha hızlı internet oldu.Çünki,znf2 modemi cat4 idi.A9 modemi cat7 olup,teorikte,300 mbit/s. indirme hızını destekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feyzim19 -- 20 Mayıs 2016; 13:50:50 >
  • A9 cular gözünüz aydın marshmallow gelmiş darısı diğer A 2016 serilerine.

http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-A9000/

• 2017 yılında ki modelide A9 Pro gibi pili 5000 yapıp cihazı da hafiflettiler mi alınabilirliği iyice artacaktır. Şu an 200gr gerçekten fazla ağır.
  • şu telefon resmi satışa bi çıksada görsek kullansak alsak hiç bir yerde ne tavsiye var ne bilgi alınası telefonların çoğu TR de yok olacak iş değil...

• yuppie06 kullanıcısına yanıt
    Böyle fiat performans telefonlarını Türkiyeye bilerek getirtmiyorlar
    Sonra S7 leri nasıl satacaklar 3 bin tl ye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta,a9 için,Samsung Türkiye'ye telefon etmiştim.Yetkili şahıs,"şu anda Türkiye'de resmi satışı için,elimizde bilgi yok" dedi. Ben de ,ithalatçı garantili almak zorunda kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feyzim19 -- 21 Mayıs 2016; 13:42:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyzim19

Geçen hafta,a9 için,Samsung Türkiye'ye telefon etmiştim.Yetkili şahıs,"şu anda Türkiye'de resmi satışı için,elimizde bilgi yok" dedi. Ben de ,ithalatçı garantili almak zorunda kaldım.

telefonda bildirim ısıgı varmı hocam olmadıgını soyluyorlarda
  • A serilerinde bildirim ışığı ne yazık ki yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackMon

quote:

Geçen hafta,a9 için,Samsung Türkiye'ye telefon etmiştim.Yetkili şahıs,"şu anda Türkiye'de resmi satışı için,elimizde bilgi yok" dedi. Ben de ,ithalatçı garantili almak zorunda kaldım.

Bildirim led'i yok kardeş.Önceki telefonum znf2'de vardı.Ayarlardan devre dışı bırakmıştım.Sadece cihaz kapalı şarj olurken yanıyordu.Şahsen o led ışığını hiç aramıyorum.Zaten 6" Süper Amoled dev ekran,herşeyi gösteriyor.

• quote:

quote:

quote:

Bildirim led'i yok kardeş.Önceki telefonum znf2'de vardı.Ayarlardan devre dışı bırakmıştım.Sadece cihaz kapalı şarj olurken yanıyordu.Şahsen o led ışığını hiç aramıyorum.Zaten 6" Süper Amoled dev ekran,herşeyi gösteriyor.

Hayirli olsun. Sarji nasil 2 gun gidiyor mu ekran goruntusu bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: salsakingss

quote:

quote:

quote:

Bir tane gönderdim.
    Bu mesaja eklenen görseller:

SAMSUNG GALAXY A9 KULLANICILARI (ANA KONU)!!! SAMSUNG GALAXY A9 KULLANICILARI (ANA KONU)!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: salsakingss

quote:

quote:

quote:

Bir tane daha..

SAMSUNG GALAXY A9 KULLANICILARI (ANA KONU)!!!

• Bir tane daha...

• Masaüstü ekran görüntüsü..

• 2 tane daha..

SAMSUNG GALAXY A9 KULLANICILARI (ANA KONU)!!! SAMSUNG GALAXY A9 KULLANICILARI (ANA KONU)!!!

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.