Şimdi Ara

Samsung Galaxy Ace GT-S5830İ Ekranın Üstünde Oluşan Düz Çizgi ? Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Telefonu Alalı 3 - 4 Ay oluyor daha 1 kere bile yere düşürmedim 1 kere bile masaya bir yere sert koymuşluğum yoktur aldığım gün dış korumalık ve cam için jiletin taktırdım hiç bir çiziği bile yok telefonun 0 ile eş değer ama nasıl olduğunu anlayamadığım ekranın üst kısmında bir çizgi belirdi. Bu çizgi Ekran resmi çektiğim zaman ekran resminde gözükmüyor ama düm düz siyah bir cizgi var bunun çözümü ne olabilir yazılımda güncelledim bir değişme olmadı galeriye geldiğim zaman üstde siyah düz çizgi var ekranın yaklaşık 1 cm aşağısında ekran resmi çekme özelliği ile resmi çektiğimde hiç bir çizgi gözükmüyor.

Umarım yardımcı olursunuz yardımlarınızı bekliyorum.

• Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
  • Arkadaşım konuya resim eklersen daha çok yardımcı olunacaktir . Arama menüsünde yıldız kare sıfır yıldız kare tuşlayin ve renk seçeneklerine basın aynı sorun var mi bir bakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam aynı sorun ordada üst tarafta var resim koymak istedim ama telefon ekran resmi çekince çekilen resimde çizgi gözükmüyor.
  • Yardımlarınızı Bekliyorum.
  • Sorunu hayla çözemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkantoprak

Evet hocam aynı sorun ordada üst tarafta var resim koymak istedim ama telefon ekran resmi çekince çekilen resimde çizgi gözükmüyor.

Nasıl olmuşsa resmen ölü piksel oluşmuş gibi duruyor . Servise gitmeniz gerekiyor malesef yapacak birşey yok gibi . Ama bir format atın deneyin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ystipi

quote:

Evet hocam aynı sorun ordada üst tarafta var resim koymak istedim ama telefon ekran resmi çekince çekilen resimde çizgi gözükmüyor.

Nasıl olmuşsa resmen ölü piksel oluşmuş gibi duruyor . Servise gitmeniz gerekiyor malesef yapacak birşey yok gibi . Ama bir format atın deneyin

Hocam Format Attım Yazılım Güncelledim Telefonun Samsung Uygulamasından Bir yerdede Orjinal Firmware Güncellemesi yapmanız gerekiyor demiş ama onu bulamadım. Cevabını için çok teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

Hocam Format Attım Yazılım Güncelledim Telefonun Samsung Uygulamasından Bir yerdede Orjinal Firmware Güncellemesi yapmanız gerekiyor demiş ama onu bulamadım. Cevabını için çok teşekkürler

Son durum nedir

• quote:

quote:

quote:

quote:

Son durum nedir

Aynı Malesef Anlamadığım ekran fotosu çekince çıkmıyor ana menüde filanda fazla belli olmuyor düz renklere gelince tamamen ortaya çıkıyor :/ daha öncedende olmuştu formatlamıştım düzelmişti arkadaşdada olmuştu düzelmişti ama bu sefer sorunu çözemedim

• Yardımlarınızı Bekliyorum.
  • Konu Güncel Arkadaşlar Çözümü Bulamadım.
  • Yardımlarınızı Hayla Beklemekteyim.
  • Sorunu Kimse Bilmiyormu Arkadaşlar
  • Güncel Arkadaşalr Hayla Sorunu Bulamadım.
  • quote:

Güncel Arkadaşalr Hayla Sorunu Bulamadım.

En temiz çözüm servise gönderin 2 hafta sonra alırsınız . Bu tür problem kendi kendine olup kendi kendine sıkıntı ortadan kalksa dahi sonra yine oluşma ihtimali büyük . Onun için servise verin ekran film'ni yenilerler ve sıkıntı kalmaz ...
  • beklemek istemiyosan telefoncuyada verebilrisin
  • Çoğu Kişi Tamirlik bir işi olmadığını söylüyor. Mecbur bekliyeceğim Sorunu hayla çözemedim.
  • Heralde ölü piksel servise ver

• Cevap için teşekkürler arkadaşdada daha önce olmuştu ama kayboldu bir çözümü vardır sanırım :/
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.