Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY ACE İ ANA KONU [Teknik Yardım] (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.865
Cevap
33
Favori
138.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: abici94

Arkadaşlar bir konuda yardımınızı istiyorum: Telefonla konuşma yaparken karşı taraftan bir numara kaydetmem gerekti,yanımda kalem yoktu. Ekrandaki tuş takımından numarayı yazdım, fakat görüşmeyi bitirince yazdığım numarayı bir türlü bulamadım. Konuşmam bittikten sonra yazdığım numarayı nasıl yapmalıyım ki kaydedeyim?

konuşma sırasında kaydedebilirsiniz.Konuşma sırasında home tuşuna basın sonra normal kaydeder gibi kaydedin.Bu arada o numarayı bulamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orange Tech

quote:

Orijinalden alıntı: abici94

Arkadaşlar bir konuda yardımınızı istiyorum: Telefonla konuşma yaparken karşı taraftan bir numara kaydetmem gerekti,yanımda kalem yoktu. Ekrandaki tuş takımından numarayı yazdım, fakat görüşmeyi bitirince yazdığım numarayı bir türlü bulamadım. Konuşmam bittikten sonra yazdığım numarayı nasıl yapmalıyım ki kaydedeyim?

konuşma sırasında kaydedebilirsiniz.Konuşma sırasında home tuşuna basın sonra normal kaydeder gibi kaydedin.Bu arada o numarayı bulamazsınız.

Cevap için teşekkürler.

• slm arkadaşlar telefonum 5830i ana ekran duvar kağıdım ekranı kaydırdığımda yani programların olduğu kısımlarda siyah arka plan oluyor.o kısımlara duvar kağıdı koyamıyormuyuz.yoksa bu
    ara yüzle ilgili bir sorun mu...yada bir yolu var sa ben mi bulamıyorum yardım edermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kararver

slm arkadaşlar telefonum 5830i ana ekran duvar kağıdım ekranı kaydırdığımda yani programların olduğu kısımlarda siyah arka plan oluyor.o kısımlara duvar kağıdı koyamıyormuyuz.yoksa bu
    ara yüzle ilgili bir sorun mu...yada bir yolu var sa ben mi bulamıyorum yardım edermisiniz

Duvar kağıdı olarak kullanacağın resmi seçersin , seçtikten sonra boyutu ayarladığın kısım altta 2 tane seçenek vardır soldakini seçmen lazım.Anlamadıysan ss atabilirim.
  • quote:

quote:

slm arkadaşlar telefonum 5830i ana ekran duvar kağıdım ekranı kaydırdığımda yani programların olduğu kısımlarda siyah arka plan oluyor.o kısımlara duvar kağıdı koyamıyormuyuz.yoksa bu

Duvar kağıdı olarak kullanacağın resmi seçersin , seçtikten sonra boyutu ayarladığın kısım altta 2 tane seçenek vardır soldakini seçmen lazım.Anlamadıysan ss atabilirim.

hocam ben de bunu arıyordum fakat bu sadece ana ekranda sayfayı duvar kağıdıyla birlikte kaydırıyor ve diğer seçenekte kaydırmıyor uygulama tepsisi yine siyah :/

• hocM bende dün telefona rot atmayı denedim.recovery modda(home+ses tuşu +güç tuşu)başlattığım zaman samsung yazısı geliyor sol uste arm 9 gbi yazılar çıkıyor seçenek seçme falan gelmiyor nasıl düzeltebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodlyx

quote:

quote:

hocam ben de bunu arıyordum fakat bu sadece ana ekranda sayfayı duvar kağıdıyla birlikte kaydırıyor ve diğer seçenekte kaydırmıyor uygulama tepsisi yine siyah :/

Hocam başka bir resim deneyin , belki resimden kaynaklanıyordur.

• quote:

quote:

Yardim icin tesekkurler.ama menu tusuna bastigmda o siyah arka planli programlarin oldugu yer cikiyo.tum prog.lari ana ekrana tasimam grek sanirim.belki o
    zaman kurtulurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Yardim icin tesekkurler.ama menu tusuna bastigmda o siyah arka planli programlarin oldugu yer cikiyo.tum prog.lari ana ekrana tasimam grek sanirim.belki o
    zaman kurtulurum

ana erana taşısamda o kısım hala aynı kalıyor.

• uygulamaları hafıza kartına atmak için , linkteki programı indirdim , telefonu usb ile bagladım pc ye , Uygulamaları karta kur dedim , hem telefon baglıyken hemde çıkardıktan sonra ayrı ayrı denedim , ama indirdikten sonra hafıza doldu lütfen alan boşaltın diyor.Nerede hata yapıyorum ?
  • benide eklermisiniz bende c.tesi aldım şuan memnunum.
  • Hala yukardaki problemi cozemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birileri yardım edebilecek mi ?
  • beni de ekleyin lütfen listeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epivep -- 9 Nisan 2013; 18:43:35 >
  • Programı pc'nize kurdunuz mu ? Adımlarda eksik var yoksa işe yarardı , tekrardan deneyin.
  • merhaba arkadaşlar 7-8 aydır ace kullanıcısıyım bir ara root yapmıştım daha sonra telefona unroot yaptım bu hafta da telefonu elden çıkaracağım sormak istediğim bu root işlemi telefonumu satarken sorun çıkarır mı?
  • MERHABALAR ARKADAŞLAR ,

KENDİMİN SAMSUNG S3 MİNİ VAR.EŞİME DE ACE S5830İ ALDIM. ANCAK EKRAN KİLİDİ ÇOK GEÇ AÇILIYOR. ÖYLE BİR SORUNUMUZ VAR. DÜĞMEYE BASUYORSUNUZ IŞIKLAR YANDIKTAN SONRA EKRANI YAVAŞÇA AÇABİLİYORSUNUZ.

BU NORMAL Mİ, NE ÖNERİRSİNİZ BANA...

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM, İYİ ÇALIŞMALAR....
  • kardeşlerim allah rızasi için telim kendi kendine nete gidiyor lütfen neyi kapatacaksam kapatayim şu tl gitmesin artık size söz veriyorum
    turktorrent.eu size cvp veren iki arakada davetiye göndericem sorunumu çöüzn lütfen wifi açık iken tl gitmiyor ama wifi kapaninca abuk sabuk yerlere girimş neleri silmeliyim reset mi atmalıyım yardim edin lütfen
  • telefonda çok sık hat çekmemezliği yaşıyorum. sabit bi yerde değl heryerde oluyor bu. ve hat tekrar geri gelse bile telefon çekmiyor. bu sorunla karşılaşan varmı çözümü nedir?
  • önerebileceginiz iyi bi antivirus var mı ? özellikle aradıgım uygulamaların internet baglantısını kısıtlasın filan tarzında ?
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.