Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY ACE İ ANA KONU [Teknik Yardım] (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.865
Cevap
33
Favori
138.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Orange Tech

@designr

ayarlar>gizlilik ayarları> fabrika ayarlarına sıfırla'ya tıklarsan hocam sıfırlar.

teşekkür ederim. bir sakıncası yoksa sorularım olduğunda rahatsız ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

quote:

@designr

ayarlar>gizlilik ayarları> fabrika ayarlarına sıfırla'ya tıklarsan hocam sıfırlar.

teşekkür ederim. bir sakıncası yoksa sorularım olduğunda rahatsız ederim :)

Bildiğim kadarını cevaplamaya özen gösteririm hocam Soru sormaktan çekinmeyin.
  • bu androidde tema olayı var mı ? yoksa romlar la mı görsellik değişebiliyor
  • quote:

bu androidde tema olayı var mı ? yoksa romlar la mı görsellik değişebiliyor

Var aslında. Launcher indirirseniz eğer google playden değişir. Ama rom daha iyi bir çözüm tabii ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Var aslında. Launcher indirirseniz eğer google playden değişir. Ama rom daha iyi bir çözüm tabii ki.

sen telefonu şu an nasıl kullanıyorsun. custom rom ya da launcher ile mi
  • quote:

quote:

quote:

sen telefonu şu an nasıl kullanıyorsun. custom rom ya da launcher ile mi

Hiç birini kullanmıyorum hocam.

• quote:

launcher'lar işini görür....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasmayan bi launcher buldum güzel oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanclb38

Ben yaklaşık iki hafta önce Samsung Galaxy Ace s5830i aldım. Telefondan memnunum fakat flash ve 3d oyunlar için root yapmak gerekiyor heralde. Açtığınız konuyu inceledim gerekli zip dosyasını indirdim hafıza kartına attım. Telefonu recovery mod da çalıştırıyorum. Gelen menüde "Apply update from sdcard" sekmesine tıklıyorum.

Fakat ekranın altında

E:failed to mount /sdcard (no such file or directory)
    E:Can't mount /sdcard

Install from sdcard complete

böyle bi uyarı veriyor. Tahminimce hafıza kartını okumuyor görmüyor. İnternette biraz araştırdım. Hafıza kartını biçimlendirin öyle deneyin yazmışlar hafıza kartını biçimlendirdim yine aynısı oluyor. Başka bi hafıza kartıyla denedim yine aynı. Bi türlü işin içinden çıkamadım.

Ne yapmam gerekir? Sizden cevap bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.

@khanjui
    keşke arkadaşa pm den değilde buradan cevap verseydiniz. Aynı sorunu yaşıyorum da :(

• telefonun hafızası doldu bile 2 haftada. swype+dragon 27mb tutuyor, whatsapp 14, twitter 11 bunların dışında google play store ve google play hizmetleri var. sanırım google play hizmetleri store olmadan önceki hali acaba onu silsem bi sıkıntı olur mu ? 10mb bi yer açılmış olacak.

anlamadığım bir şekilde telefon şişti, bu işi nasıl kontrol altında tutarım. clean master diye bi uygulama yükledim ama sanki iş görmüyor gereksizleri silmiyor ya da gereksiz dosya yok bilemedim. yardımcı olursanız sevinirim.
  • Ne yazık ki hızlı doluyor hocam.Yüklediğiniz uygulamaları ya silersiniz yada ilk sayfada yazan "Uygulamaları SD karta taşıma"'yı uygularsınız. Bildiğim kadarıyla ikiside marketin uygulamaları yani silmeniz pek doğru gözükmüyor.Clean master gibi uygulamalar dediğiniz gibi gereksizleri temizler(mesela uygulamayı telefonda sildiğiniz halde telefonda hala kalıntıları varsa onları temizler) eğer gereksiz yoksa iş görmez. Bu arada swiftkey 3'ü tavsiye ederim daha az yer kaplar.
  • quote:

google playde mevcut
  • Gmail uygulamam tam 2 aydır hiçbir email alamıyor hesabıma email gelmesine rağmen ne yapmalıyım?

• Almıyor derken ? Telefona hesap ekliyorsunuz oda gmaile ekleniyor hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orange Man

Almıyor derken ? Telefona hesap ekliyorsunuz oda gmaile ekleniyor hocam.

Hocam teşekkürler benim zaten hesabim var 2 ay öncesine kadar gmail uygulamasi ile email alabiliyordum artik bana email geldigi halde gmail uygulamasinda gelen emaillerim gozukmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strange Night -- 3 Mayıs 2013; 21:22:28 >
  • Senkronize ayarları yapmanız gerekiyor o zaman.
    Ayarlar>Hesaplar ve senkr ayarları girin , sonra mail gelmesini istediğiniz gmail hesabının senkronize ayarlarını açın.
    Not:İnternet gerektirir.
  • Beyler rootun son sürümünü ve onun unrootunu verebilir misiniz ? Ayriyetten ilk sayfada yazan telefon hafızasındakileri SD karta atma çalışıyor mu hâla ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: king22

Beyler rootun son sürümünü ve onun unrootunu verebilir misiniz ? Ayriyetten ilk sayfada yazan telefon hafızasındakileri SD karta atma çalışıyor mu hâla ?

Root root etmek için indir.
    Unroot etmek için indir.
    Hala çalışıyor tabiikide.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orange Man -- 6 Mayıs 2013; 19:05:05 >

• benide ekleyin

birde bir sorum var 5830i ye uygun overclocklu çalışan 4.1 falan jealy beam rom varmı
  • Var fakat sağlam bulmak istiyorsan ingilizce kaynaklardan araştırma yapmalısın hocam ki bunun için ingilizcenin iyi olması şart.Onun dışında google'a sorabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.