Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY ACE İ ANA KONU [Teknik Yardım] (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.865
Cevap
33
Favori
138.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zeka52

benide ekleyin

birde bir sorum var 5830i ye uygun overclocklu çalışan 4.1 falan jealy beam rom varmı

jellyblast v3.03 kullaniyorum android 4.1.1 tavsiye ederim gayet iiyi ozellikle guc tasarrufu konuusnda cok.basarili. xda forumlarina bakarsan bulursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu dışı özür dilerim ama durum acil
    galaxy mini 2 ni şarj giriş kırılıdı komple kasamı değişir yoksa yeni şarj girişimi takılır
    cevaplarsanız sevinirim
  • Ya ben bıktım bu telefondan. Ya telefon hafızası kısıtlı,3-4 uygulamada doluyor. Hafıza kartına 2gb EXT2 alan oluşturduk orayı telefon hafızası olarak kullansızn diye oda yok. E telefona sanki tükenmez kalemle yazıyorsun gibi telefonda sadece sonradan yüklenen superuser-WinAt9-Link2SD var ama 21 mb boş yer var hiçbir şey yüklenmiyor. Ben şunun telefon hafızasını nasıl boşaltabilirim? Birde Link2SDEden ben bu yüklediği herşeyi nasıl o ayırdığım 2.bölüme atmasını sağlayabilirim?Ama herşeyiyle oraya atacak, telefonda hiçbir şey olmayacak. Orayı bir nevi telefon hafızası olarak kullanacak. Bu nasıl olabilir? İnternette adamlar EXT2 alan yapıp her şeyi oraya yığıyorlar telefon akıyor ben bir Angry Birds bi Doodle Jump bile indiremiyorum bomboş telefona çünkü aslında boş yer yok
  • @cct1903
    ext4 olarak oluşturucaksınız. ext2 olarak değil :)
  • güncelleme geldi arkadaşlar 26mb
    ama dıkkat edın yüklerken %46 da kalıyo
    çok yavaş ılerlıyo
    telefona dokunmayın yarım saat sonra falan acılıyo :(
  • merhaba, ilk sayfada yazan uygulamaları hafıza kartına taşı seçeneği kies ile pc ye bağlayınca tam olarak nasıl yapılıyor acaba? bulamadım bir türlü teşekkürler..
  • Kies ile işiniz yok , dikkatli okuyun.
  • Normalde çok ihtiyaç duymadığım halde sırf uygulamaları sd karta taşıyıp telefonu rahatlatmak için root ettim ama uygulamaları yönet sayfasından uygulamaları sd karta taşımaya kalktığımda oradaki sd karta taşı seçeneği hala sönük olarak görünüyor. Bildiğim kadarıyla root ettikten sonra bunu yapabilmem gerekirdi? Ben mi yanlış biliyorum, ekstradan bir program falan yüklemem ya da ayar mı yapmam gerek? Yoksa root ederken bir sorun mu oluşmuştur?

bir de bu superuser olayı nedir girdim baktım ama hiç anlamadım. Onun hakkında da bilgi verebilirseniz çok makbule geçer.
  • uygulamaların sd karta yüklenmemesi çok sinir etti beni artık telefonu duvara vurmak üzereydim bıktım artık çok uğraştım her yolu denedim olmadı bir türlü bende iphone aldım rahat ettim kurtuldum ace den
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcayir

Normalde çok ihtiyaç duymadığım halde sırf uygulamaları sd karta taşıyıp telefonu rahatlatmak için root ettim ama uygulamaları yönet sayfasından uygulamaları sd karta taşımaya kalktığımda oradaki sd karta taşı seçeneği hala sönük olarak görünüyor. Bildiğim kadarıyla root ettikten sonra bunu yapabilmem gerekirdi? Ben mi yanlış biliyorum, ekstradan bir program falan yüklemem ya da ayar mı yapmam gerek? Yoksa root ederken bir sorun mu oluşmuştur?

bir de bu superuser olayı nedir girdim baktım ama hiç anlamadım. Onun hakkında da bilgi verebilirseniz çok makbule geçer.

Link2SD kurman lazım rootta sıkıntı yoktur.Superuser rootun yazılımı.Root gerektiren programların izinlerini oradan ayarlarsın.
  • Jellyblastı denedim stabil değil.Şuan hindistanın 2013 nisan stock romundayım baya bir stabil geldi.XDA da SGS3 temalı stabil rom varmış adam linki silmiş yeni versiyon koyacakmış..
  • Arkadaşlar JETPACK Joyride neden kasıyor ? Kasmayanı var mı ? En son C3D de denediğimde de kasıyordu.Ama misal bazı romlarda kasmıyor galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cbbatuhan26

Arkadaşlar JETPACK Joyride neden kasıyor ? Kasmayanı var mı ? En son C3D de denediğimde de kasıyordu.Ama misal bazı romlarda kasmıyor galiba.

cpu ya da gpu yetersiz oyunu açmak için subway surfersdaki gibi, oc ile açılır herhalde

26 mb'lık güncellemeyi yüklediniz mi arkadaşlar? memnun kaldınız mı stabil mi? hafızayı boşaltmaya üşendim yüklemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strange Night -- 18 Mayıs 2013; 23:31:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcayir

Normalde çok ihtiyaç duymadığım halde sırf uygulamaları sd karta taşıyıp telefonu rahatlatmak için root ettim ama uygulamaları yönet sayfasından uygulamaları sd karta taşımaya kalktığımda oradaki sd karta taşı seçeneği hala sönük olarak görünüyor. Bildiğim kadarıyla root ettikten sonra bunu yapabilmem gerekirdi? Ben mi yanlış biliyorum, ekstradan bir program falan yüklemem ya da ayar mı yapmam gerek? Yoksa root ederken bir sorun mu oluşmuştur?

Hocam titanium backup yükleyip atabilirsin

• Peki yabancıların yaptığı yöntem nasıl oluyor ? Adamların internal hafızası bomboş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esesnefer

konu dışı özür dilerim ama durum acil
    galaxy mini 2 ni şarj giriş kırılıdı komple kasamı değişir yoksa yeni şarj girişimi takılır
    cevaplarsanız sevinirim

Anakart varya eger ordan kokunden kirildiysa kart degissrvyoksa ufak tefek bisi ise sarj girisi degisir sarj girisininn dedisdigini biliyorum ama kirilipta degisdigini bilmiyorum

• Güncelleme gelmiş 26 mb boyutunda.
    –Swype
    –Google maps
    –Latitude
    Güncellenmiş. Menü geçişleri hızlanmış

• quote:

Orijinalden alıntı: E.w.i.f.K

Güncelleme gelmiş 26 mb boyutunda.
    –Swype
    –Google maps
    –Latitude

Gelse ne olacak ya yine aynı tas yine aynı hamam. galaxy w deki yazılıma güncellense bomba olacak ama yapmıyorlar bilerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrekurt92

quote:

–Swype
    –Google maps
    –Latitude

Gelse ne olacak ya yine aynı tas yine aynı hamam. galaxy w deki yazılıma güncellense bomba olacak ama yapmıyorlar bilerek.

Wonder daki yazılım hangisi? Bu arada Swype berbat olmuş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrekurt92

quote:

–Swype
    –Google maps
    –Latitude

Wonder daki yazılım hangisi? Bu arada Swype berbat olmuş

wonderdaki sürümde mesela ana menude klasör açabiliyorsun. bizde bu yok arka planda sırf siyah. go launcherla hallediliyor da boşuna ram harcamaya gerek yok :D

• 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.