Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY ACE İ ANA KONU [Teknik Yardım] (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.865
Cevap
33
Favori
138.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

benim telefonum da s5830i

ram çok düşük 290mb

oyunlarda ve bazı uygulamalarda kasma yapıyo. 50mb boş alanım var telefonda 16 gb lik sdcard ım.

ram i 400 mb yada daha fazla yapma gibi bir şansım var mı? sürüm ü de güncellemek isrtiyorum açıkçası onun için de bir çare var mı acaba?

Ram artmaz. Kiese bağlayarak güncelleyebilirsiniz fakat 4.0 felan beklemeyin 2.3.6 olarak kalıyor fakat bazı sorunları giderilmiş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Orange Tech

quote:

benim telefonum da s5830i

ram çok düşük 290mb

oyunlarda ve bazı uygulamalarda kasma yapıyo. 50mb boş alanım var telefonda 16 gb lik sdcard ım.

ram i 400 mb yada daha fazla yapma gibi bir şansım var mı? sürüm ü de güncellemek isrtiyorum açıkçası onun için de bir çare var mı acaba?

Ram artmaz. Kiese bağlayarak güncelleyebilirsiniz fakat 4.0 felan beklemeyin 2.3.6 olarak kalıyor fakat bazı sorunları giderilmiş

ne gibi sorunlar giderilmş peki?

Gözle görülür olanı telefonun çekme sorunu.Mesela açık bir alandayım arkadaşı arayamıyordum , mesajlar gitmiyordu nedensizce telefon çekmiyordu bu düzeltildi Ufak bir hızlanma oldu birde hocam.Zaten pek bir şey bekleyemezsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: zehir25

kardeşlerim allah rızasi için telim kendi kendine nete gidiyor lütfen neyi kapatacaksam kapatayim şu tl gitmesin artık size söz veriyorum
    turktorrent.eu size cvp veren iki arakada davetiye göndericem sorunumu çöüzn lütfen wifi açık iken tl gitmiyor ama wifi kapaninca abuk sabuk yerlere girimş neleri silmeliyim reset mi atmalıyım yardim edin lütfen

Mrh
    Ayarlar+kablosuz ve ağ+ mobilağlar+erişim noktası adları+fiziksel tuşun solundaki menu tuşuna bas alta açılan menuden yeni APN yazısına dokun açılan ekrandan rasgele bir isim gir ve bir alta APN yazan yerede rasgele isim ver .. başka bi ayar yapmadan çık ve bu APN yi seç bozuk ayarlari olan bir internet ayarın oldu.. bu bozuk ayarla internete hat uzerinden giremezsin artik.. kolay gelsin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zehir25

kardeşlerim allah rızasi için telim kendi kendine nete gidiyor lütfen neyi kapatacaksam kapatayim şu tl gitmesin artık size söz veriyorum
    turktorrent.eu size cvp veren iki arakada davetiye göndericem sorunumu çöüzn lütfen wifi açık iken tl gitmiyor ama wifi kapaninca abuk sabuk yerlere girimş neleri silmeliyim reset mi atmalıyım yardim edin lütfen

ayarlardan, mobil ağlar, sonra da üstteki ikinci olanda tık varsa kaldır.
    dolaşımda veri olanda tık olmaması lazım.

• teşekürler yardimlariniz için hızlı cevap için romeo haddat kardeşim çok teşekürler torrent kullaniyorsaniz ve ben seed yaparim derseniz size söyle
    en güzelinden iki davetiye gönderebilirim 2 tb veriyi sırf o siteden yükledim yok yok:) ama indirdiğiniz dosyasinin yüzde 60 seed lazim saygilar
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba ben telefonumdaki önemli mesajlarımı pc'e atmak istiyorum
    kies den denemedim ama böyle bişey yok
    sonra bi programla yedekleyip attım pc'e oda xml exloper olarak atıyo bu konuda yardımcı olabilirmisiniz
  • arkadaşlar cwm den backup almak istediğimde resimdeki gibi bir hata veriyor stock rom kurulu ve rootlu nasıl çözebiliriz?

EDİT:sorunu çözdüm sd kartta yer olmadığından mı yapıyor bilmiyorum ama 500mblık alan olduğu halde bu hatayı vermişti başka sd kart taktım 8 gb lık onda bi sorun olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackshow -- 17 Nisan 2013; 22:45:10 >
  • Merhaba bu telefondaki son yasal guncelleme de android surumu nedir hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: EypSngl

Merhaba bu telefondaki son yasal guncelleme de android surumu nedir hocam.

2.3.6

• quote:

Orijinalden alıntı: cRowie

Forumun ilk cümleleri suan bu durum içinde geçerli "güncel kimse mi bakmaz kardesım ? " neyse aceeyi buyuk ıhtımal satıyoru oyun yukleyemıyorum cokuyor sureklı arkadaslar yaklasık 1000 tl degerınde lımtım var telefon onerırmısınız sekıl benım ıcın onemlı mumkun oldugunca ace gıbı keskın olsun yuvarlak motıflerı olmasın bırde menu hct gıbı assaı deıl yana gıtsın tesekkur edıyorum sımdıden benım aklımda sony xperıa u var ama :D emın deılım s3 mını de olabılır bırde oyun ve muzık onemlı her turlu oyunu kaldırsın hıc olmadı temple run subway surfes olsun yanı :D

nexus 4 onerırım kardesım ben acedan nexus 4 e gectım resmen devır atlamak gıbı ace hesap makınesı gıbı gelıyor tavsıye ederım yanı

• Merhaba arkadaşlar ben telefona rom attım telefonun imei gitti bu konu hakkında yardımcı olabilcek veya yapılabilicek bişey varmı
  • indirdim kurdum söylenildigi gibi yaptım ama bir işe yaramadı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: kararver

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kararver

slm arkadaşlar telefonum 5830i ana ekran duvar kağıdım ekranı kaydırdığımda yani programların olduğu kısımlarda siyah arka plan oluyor.o kısımlara duvar kağıdı koyamıyormuyuz.yoksa bu
    ara yüzle ilgili bir sorun mu...yada bir yolu var sa ben mi bulamıyorum yardım edermisiniz

Duvar kağıdı olarak kullanacağın resmi seçersin , seçtikten sonra boyutu ayarladığın kısım altta 2 tane seçenek vardır soldakini seçmen lazım.Anlamadıysan ss atabilirim.

Yardim icin tesekkurler.ama menu tusuna bastigmda o siyah arka planli programlarin oldugu yer cikiyo.tum prog.lari ana ekrana tasimam grek sanirim.belki o
    zaman kurtulurum

sanırım yapmak istediğiniz menüye girdiğiniz zaman da ana ekran arkaplan resminin orda görünmesini istiyorsunuz ben de onu yapmak istiyorum ama aylardır uğraşmama rağmen çözüm yolu bulamadım launcherla filan oluyor ama launcher olmadan imkansız gibi sanki

• arkadaşlar babam bu telefondan almış. androidli telefon kullanmadığımdan yeniyim, mutlaka yapmam gereken ayarlar nelerdir ? telefonun püf noktaları ipuçları kısayollarını falan anlatabilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

arkadaşlar babam bu telefondan almış. androidli telefon kullanmadığımdan yeniyim, mutlaka yapmam gereken ayarlar nelerdir ? telefonun püf noktaları ipuçları kısayollarını falan anlatabilirseniz sevinirim.

Ayarlar>kablosuz ve ağ ayarları> mobil ağ ayarları paket veri kullanımını kapat ve verdi dolaşımını kapat
  • quote:

quote:

arkadaşlar babam bu telefondan almış. androidli telefon kullanmadığımdan yeniyim, mutlaka yapmam gereken ayarlar nelerdir ? telefonun püf noktaları ipuçları kısayollarını falan anlatabilirseniz sevinirim.

Ayarlar>kablosuz ve ağ ayarları> mobil ağ ayarları paket veri kullanımını kapat ve verdi dolaşımını kapat

peki kullanım kolaylığı sağlayan kısayollar var mı ? mesela ben wave525 kullanıyorum ters çevirince gelen çağrıyı kapatmadan sessize alıyor gibi.
  • Ses kisma tusuna basarsaniz ayni islemi yapar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haddat -- 24 Nisan 2013; 21:20:05 >
  • quote:

quote:

quote:

peki kullanım kolaylığı sağlayan kısayollar var mı ? mesela ben wave525 kullanıyorum ters çevirince gelen çağrıyı kapatmadan sessize alıyor gibi.

Üstte ki arkadaşın dediği de olur power tuşuda.Onun dışında günlük hayatta kullanabileceğin pek kısayol yok hocam.Go Launcher Ex yüklersin telefona renk gelir ama bir süre sonra telefon çok yavaşlar.Telefona direk whatsapp , dolphin browser , el feneri ,battery , mx player ve swiftkey 3 yükle kesinlikle kullanacağın uygulamalar.Telefonda zoom özelliği yok.3d oyun oynayamazsın.Telefonu güncellemeyi unutma(gözle görülür değişiklik yok nerdeyse).

• quote:

quote:

quote:

quote:

Üstte ki arkadaşın dediği de olur power tuşuda.Onun dışında günlük hayatta kullanabileceğin pek kısayol yok hocam.Go Launcher Ex yüklersin telefona renk gelir ama bir süre sonra telefon çok yavaşlar.Telefona direk whatsapp , dolphin browser , el feneri ,battery , mx player ve swiftkey 3 yükle kesinlikle kullanacağın uygulamalar.Telefonda zoom özelliği yok.3d oyun oynayamazsın.Telefonu güncellemeyi unutma(gözle görülür değişiklik yok nerdeyse).

hmm dediğin uygulamaları kurayım, oyun oynamaya gerek yok en olmadı ufak tefek 2d bulmaca puzzle oyunları vardır heralde. telefonda güncel geldi 2.3.6 ile.

birde telefonu tamamiyle sıfırlama nasıl oluyor ?

• @designr

ayarlar>gizlilik ayarları> fabrika ayarlarına sıfırla'ya tıklarsan hocam sıfırlar.
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.