Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY ACE İ ANA KONU [Teknik Yardım] (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.865
Cevap
33
Favori
138.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emrekurt92

quote:

Orijinalden alıntı: E.w.i.f.K

quote:

quote:

Güncelleme gelmiş 26 mb boyutunda.
    –Swype
    –Google maps
    –Latitude
    Güncellenmiş. Menü geçişleri hızlanmış

Gelse ne olacak ya yine aynı tas yine aynı hamam. galaxy w deki yazılıma güncellense bomba olacak ama yapmıyorlar bilerek.

Wonder daki yazılım hangisi? Bu arada Swype berbat olmuş

wonderdaki sürümde mesela ana menude klasör açabiliyorsun. bizde bu yok arka planda sırf siyah. go launcherla hallediliyor da boşuna ram harcamaya gerek yok :D

Peki telefon hafızasını sd karta atmayı çözdün mü birkaç program denedim ama olmadı. Facebook bile 40 mb olunca hafıza şişip kalıyor birşey yükleyemiyoruz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

–Swype
    –Google maps
    –Latitude

Gelse ne olacak ya yine aynı tas yine aynı hamam. galaxy w deki yazılıma güncellense bomba olacak ama yapmıyorlar bilerek.

wonderdaki sürümde mesela ana menude klasör açabiliyorsun. bizde bu yok arka planda sırf siyah. go launcherla hallediliyor da boşuna ram harcamaya gerek yok :D

Peki telefon hafızasını sd karta atmayı çözdün mü birkaç program denedim ama olmadı. Facebook bile 40 mb olunca hafıza şişip kalıyor birşey yükleyemiyoruz

hafıza kartında ex alan oluşturun

google da bolca döküman var

link 2sd ile sistem programları hariç herşeyi ex alana atın telefon hafızsaı boşalsın

• quote:

Orijinalden alıntı: zeka52

quote:

Orijinalden alıntı: esesnefer

konu dışı özür dilerim ama durum acil
    galaxy mini 2 ni şarj giriş kırılıdı komple kasamı değişir yoksa yeni şarj girişimi takılır
    cevaplarsanız sevinirim

Anakart varya eger ordan kokunden kirildiysa kart degissrvyoksa ufak tefek bisi ise sarj girisi degisir sarj girisininn dedisdigini biliyorum ama kirilipta degisdigini bilmiyorum

sorun ufakmış sadece şarj girişi değişti
    ilginiz için teşekkürler
  • Teşekkür ederim fakat root gerekiyor sanırım, root yapmak da istemiyorum
  • quote:

Teşekkür ederim fakat root gerekiyor sanırım, root yapmak da istemiyorum

rootsuz olmuyor maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_67

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

–Swype
    –Google maps
    –Latitude

hafıza kartında ex alan oluşturun

google da bolca döküman var

link 2sd ile sistem programları hariç herşeyi ex alana atın telefon hafızsaı boşalsın

arkadaş haklı ve de telefona root atman gerekli bir de neden akıllı bir telefona sadece 190mb hafıza koyarlar anlamadım döşeseler 1 gb hafıza rahat etse herkes

• http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2129100

[ROM & KERNEL] Excalibur v.6 final edition [18/04/2013]

Çok beğendim gerçekten hafızayı sil dediğimde 97 mb belleği gördüm.
  • daha once yazildi mi okuyamadim tum sayfalari malum mobildeyim astigmat olunca baya zorluyor :-) soru su telefonunuzun kenarlari soyuldu mu? garantiye gonderenler oldugunu okumustum bir iki yorumda. garanti kapsaminda duzeltiyorlar mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @betushm

Ben kapaklı kılıf kullanıyorum. Telefonumda soyulma falan olmadı henüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aRiSe* -- 24 Mayıs 2013; 11:35:02 >
  • merhaba malum cihaza resmi ics gelmediği için grafikli olarak wifi ve mobil veri kullanımını takip edemiyoruz (eski nokia'larda bile sayaç var gingerbread'de yok mu varsa arama kaydı gibi bir yerden takip edilebiliyor mu?) mesela custom rom'larda android'in grafikli veri sayacı var mı? android market'ten veri sayacı ile ilgili beğendiğiniz bir uygulama var mı?

alakasız bir edit: 2 yıllık galaxy s görmüştüm sanki kenarları galaxy ace ile aynı malzemedendi ve soyulmuştu demek çok dayanıklı değil benim de 8 aylık ace'imde soyulmadı henüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strange Night -- 28 Mayıs 2013; 22:32:44 >
  • arkadaslar daha demin guncellestirme geldi kur dedim telefonu resetledi ve guncelleme basarisiz oldu kiesten tekrar deneyin dedi neden basarisiz oldu bilen var mi ve bu guncellestirme ne guncellestirmesi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MustafaPasam

arkadaslar daha demin guncellestirme geldi kur dedim telefonu resetledi ve guncelleme basarisiz oldu kiesten tekrar deneyin dedi neden basarisiz oldu bilen var mi ve bu guncellestirme ne guncellestirmesi ?

Üst mesajlarda güncellemenin içeriğinden bahsetmiştim ama menü geçişleri - Swype - Haritalar - Latitude da güncellemeler olmuş bunun dışında görsel olarak dikkatimi çeken birşey olmadı ama benden size uyarı swype klavyesini yoğun olarak kullanıyorsanız güncellemeyi yüklemeyin çünkü swype a Türkçe dil seçeneği gelmiş qwerty klavyede tuşlar küçülmüş akıcı bir şekilde yazmak epey zorlaştı
  • quote:

quote:

arkadaslar daha demin guncellestirme geldi kur dedim telefonu resetledi ve guncelleme basarisiz oldu kiesten tekrar deneyin dedi neden basarisiz oldu bilen var mi ve bu guncellestirme ne guncellestirmesi ?

Üst mesajlarda güncellemenin içeriğinden bahsetmiştim ama menü geçişleri - Swype - Haritalar - Latitude da güncellemeler olmuş bunun dışında görsel olarak dikkatimi çeken birşey olmadı ama benden size uyarı swype klavyesini yoğun olarak kullanıyorsanız güncellemeyi yüklemeyin çünkü swype a Türkçe dil seçeneği gelmiş qwerty klavyede tuşlar küçülmüş akıcı bir şekilde yazmak epey zorlaştı

peki nasil yukluyecegim ben bu guncellemeyi hocam ?

• quote:

quote:

quote:

Ben direk yazılım güncellemesi bölümünden yüklemiştim kies e falan gerek yok tekrar dene istersen

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben direk yazılım güncellemesi bölümünden yüklemiştim kies e falan gerek yok tekrar dene istersen

kardes ne kadar sey sildiysem yeterli bellek yok bazı seyleri silin ve tekrar deneyin dedi bi cozumu var mi bunun

• Güncelleme boyutu 26 mb olduğundan bizim telefonlara göre hafızada sıkıntı yaratıyor en az 30 mb boş yer bırak
  • arkadaşlar bataryası en uzun giden rom hangisi . kullananların tavsiyelerini rica ediyorum
  • Galaxy Ace s5830i telefon ayarlarından güncelleme yap dediğimde 7mblık bi güncelleme indiriyor. sonra yeniden başlatıp kuruluma geçiyor ve her defasında %22de takılıp hata veriyor. Kiesden de defalarca denedim ama yine olmadı. telefonu fabrika ayarlarına çevirdim herşeyi silip yaptım yine olmadı
    sadece bu sebepten 3 defa yetkili servise yolladım. her defasında sorun yok deyip geri gönderdiler.
    sizce nasıl bi yol izlemeliyim. beni le aynı sorunu yaşayan oldumu
    telefondan soğudum bu yüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahsiman1 -- 2 Haziran 2013; 17:05:20 >
  • Bu kadar sıkıntılı telefon görmedim şimdi de wifi çalışmıyor.Kafayı yemek üzereyim.
  • Herkeze İyi Forumlar..
    1 Ay Once S5830i Aldim Flash Sorunu Ve Apk Olarak İndirdigim Oyunlarda Sıkıntı Cekiyorum (Temple Run,Subway Surfs Gibi) Surekli Donma Var. Ayrica Hafiza Sorunu Var. Arastirdim İlla Root Gerekiyor. Fakat Root İslerinde Felan Acemiyim. Elimde Patlar Diye Korkuyorum. Root Yanlis Olursa Riskleri Nelerdir ??

• 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.