Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY ACE İ ANA KONU [Teknik Yardım] (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.865
Cevap
33
Favori
138.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu güncellemelerı nasıl ve nereden kapatıyoruz?kendi kendine güncelleme yapıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicosgun

arkadaşlar bu güncellemelerı nasıl ve nereden kapatıyoruz?kendi kendine güncelleme yapıyor

• quote:

arkadaşlar bu güncellemelerı nasıl ve nereden kapatıyoruz?kendi kendine güncelleme yapıyor

Telefon kendi kendine güncelleme yapmaz zaten güncelleme yılda 1-2 kez çıkıyor bence sen senkorizasyonu kastettin ayarlar > hesaplar ve senk den oto senk.i kapat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Don't Wake Me Up

quote:

Telefon kendi kendine güncelleme yapmaz zaten güncelleme yılda 1-2 kez çıkıyor bence sen senkorizasyonu kastettin ayarlar > hesaplar ve senk den oto senk.i kapat

Programları kendi kendine güncelliyor.Görev yöneticisinden arka plandan güncelleştirmeleride kapattım ama yaptı genede...Bazen yapıyor bazen yapmıyor.
  • quote:

Programları kendi kendine güncelliyor.Görev yöneticisinden arka plandan güncelleştirmeleride kapattım ama yaptı genede...Bazen yapıyor bazen yapmıyor.

Google Play' e gir sol menü tuşundan Ayarlara gel ve''Uygulamaları otomatik güncelle'' seçeneğini iptal et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elaziz23 -- 4 Temmuz 2013; 10:53:26 >
  • Telefonu alalı tam 1 sene oldu garantisi devam ediyor ve root yapıp sorunsuz stabil e yakın çalışan bi ics ya da jelly bean mı atsam? Yardım beyler
  • kolay gelsın beyler telefonum costum rom attıktan sonra samsung yazısı gelıyor ve orda kalıyor bootable menusune de gırmıyor yanı power tusu ses acma ve home tusunu bırlıkte bastıgımda o menuye gırmıyor nasıl bır cozum onerirsiniz telefon muhtemelen brick oldu
  • yeni kişi ekle dedigim zaman rehbere kapanmaya zorla hatası çıkıyor bunun bir çözümü varmıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: herkesz

yeni kişi ekle dedigim zaman rehbere kapanmaya zorla hatası çıkıyor bunun bir çözümü varmıdır

Ram ya da cpu yükü fazlalığından dolayı öyledir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: herkesz

yeni kişi ekle dedigim zaman rehbere kapanmaya zorla hatası çıkıyor bunun bir çözümü varmıdır

Ram ya da cpu yükü fazlalığından dolayı öyledir

Saol dostum ama onunla degil başka birşey var
  • telefonu güncelleyemiyorum. bilgisi olan pm atabilir mi
  • Arkadaşlar merhba 5830i cihazımın orjinal kablosunu s3 ü olan bir arkadaşa verdim geri aldığımda pc ye taktığımda sadece şarj oluyor dosyaları görmüyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurkiray

Arkadaşlar merhba 5830i cihazımın orjinal kablosunu s3 ü olan bir arkadaşa verdim geri aldığımda pc ye taktığımda sadece şarj oluyor dosyaları görmüyor?

bildirimlerden usb tranferine izin verin
  • Arkadaslar kullandıgım cıhaz ace 5830, 5830i ile aynı batarya sanırım ve benıım batarya almam gerekıyor orjınal yada kalıtelı batarya tavsıye edebılırmısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz32

Arkadaslar kullandıgım cıhaz ace 5830, 5830i ile aynı batarya sanırım ve benıım batarya almam gerekıyor orjınal yada kalıtelı batarya tavsıye edebılırmısınız?

gir gittigidiyora al hercesit var istersen telefoncudan al

• quote:

Orijinalden alıntı: aRiSe*

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2129100

[ROM & KERNEL] Excalibur v.6 final edition [18/04/2013]

Çok beğendim gerçekten hafızayı sil dediğimde 97 mb belleği gördüm.

Hala bu romu kullanıyor musunuz ? Memnun musunuz bu romdan , kardeşime ace aldık kernel + rom bakıyorum , başka öneriniz varsa alabilirim
  • @dafuq

Fena değil lakin farklı bir rom kullanıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozgurkiray

Arkadaşlar merhba 5830i cihazımın orjinal kablosunu s3 ü olan bir arkadaşa verdim geri aldığımda pc ye taktığımda sadece şarj oluyor dosyaları görmüyor?

bildirimlerden usb tranferine izin verin

o seçeneği vermiyor ayarlardan usb açılmıyor
  • beyler ace2 yi almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz yoksa almamı dersiniz
  • Galaxy ace'sin kasasini kaca degistirirler.

kasayi ben goturecem.Yani onlar sadece montaj yapacak kaca yaparlar...

• 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.