Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY ACE İ ANA KONU [Teknik Yardım] (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.865
Cevap
33
Favori
138.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mikailkerek123

quote:

Orijinalden alıntı: Orange Man

Kasa 50 Tl diye biliyorum.Bizim kazıkçı telefoncular da 50 lira işçilik istiyor.Ama hepsi aynı ücreti almıyor tabii.

40 tl'ye aldim kendim taktim.Zor degilmis :)

En iyisini yapmışsın hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mikailkerek123

quote:

Kasa 50 Tl diye biliyorum.Bizim kazıkçı telefoncular da 50 lira işçilik istiyor.Ama hepsi aynı ücreti almıyor tabii.

40 tl'ye aldim kendim taktim.Zor degilmis :)

En iyisini yapmışsın hocam

Aynen hem tecrübe oldu :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Bey*

quote:

Konu khanjui'den alınarak bana yani Orange Man'a devredilmiştir.Konu en kısa sürede düzenlenecektir.Herkesi yardımlarını bekliyorum (Rom yükleme , root atma gibi bilgilerinizi bana pm atabilirsiniz özellikle de room konusunda tecrübeli arkadaşlarla görüşmek isterim.)

Şuan üye listesini güncelledim.İlk sayfadan itibaren eklenmeyi isteyen herkesi ekledim.Şuan 91 kişiyiz

dostum telefona guncelleme geldi 25 mb lık.bende yuklemeye calistim ama installing %86 da takildi kaldi.bende bataryayi cikarttim tekrar denedim.sonra installing %44 te takildi.yine bataryayi cikarttim.sonra installing %49 da takildi.sonra telefon kendi kendine acildi ama google maps silindi ve guncellemeyi tekrar indirmeye calistigimda telefondaki hafiza yetersiz diye uyari veriyor.guncellemeyi indirmiyor.ne yapmam gerek?

edit:telefonu kies le bağladım."cihazınız kies aracılığıyla yazılım yükseltmesini desteklemiyor" yazıyor.ne yapacam ben şimdi?

Hocam çok yanlış iş yapmışsın.Yükleme esnasında telefonu kapatmak iyi bir şey değil.Google maps'in silinmesi normal çünkü güncelleme içinde maps'in yenilenmesi de var.Telefonda yer açın ve telefonu şarja takıp tekrar yüklemeyi başlatın ve bitene kadar telefonu kapatmayın.Hatırladığım kadarıyla benim kisi 30 dk'dan fazla sürmüştü.

stock rom yukledikten sonra guncellemeye.calistim.1 mb lik guncelleme geldi.urun bilgisiyle ilgiliymis.indirip kurdum ama guncelleme yuklenirken installing %7 de telefon kendini kapatip yeniden acti sonra su hatayi verdi.

acaba stock rom kullandigim icin telefon garanti kapsami disinda kaldigindan dolayi mi guncellenmiyor?yoksa telefonum half bricked mi oldu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Stock rom'dan kaynaklı büyük ihtimalle.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BATYUS

quote:

Hocam telefonu hiç güncellediniz mi ? En son çıkan güncellemeden önceki güncellemenin içeriği arama sorunları düzeltmekti.

yani şuan telefon sanırım en güncel versiyon 2.3.6 ...

2.3.6 en güncel versiyon fakat iyileştirme güncellemeleri var.Bu güncelleştirmeler telefonda ki hataları düzeltmeye yönelik.

Ayarlar>telefon hakkında giriniz.Orda altta kernel sürümü felan yazar onlar vereceğim ss ile aynı mı ?

Eğer değilse en üstte yazılım güncellemesi vardır ona tıklarsın hocam.Büyük ihtimal samsung hesabın yoktur onu açtırır sonra güncelleştirmeleri yaparsın.

evet verdiğin ss gibi aynı ...

• arkadaşlar ben flaş ışığını fener gibi kullanmam için ne yapmam lazım program mı indirmeliyim hangi programı yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: t.t

arkadaşlar ben flaş ışığını fener gibi kullanmam için ne yapmam lazım program mı indirmeliyim hangi programı yardımcı olursanız sevinirim.

el feneri - tiny flashlight gayet kullanışlı hocam
  • selam arkadaşlar bende dün aldım bu telefondan ben navigasyon çalıştırmaya uğraşıyorum sağlıklı çalışan bir navigasyon proğramı bulamadım
    yardımcı olursanız sevinirim saygılar
  • Ne kadar uğraştıysamda ne kies üzerinden ne de telefon üzerinden güncelleme yapamadım.
    Bununla birlikte şarj %30-40 civarı iken birden bire %5'in altına düşmüş gibi gösteriyor. Şarja takıncada 2-3 dakika içinde %80ler gösteriyor.
    Çözümü var mıdır. Virüs yemiş olabilir miyim
  • güncelleme yaparsam telefonda bi sorun olurmu yavaşlık donma gibi ???
  • Bu telefonu aldım fakat bazı durumlarda şu sıkıntıları var.Arama-görüşme esnasında ekran kapanıyor ben bu ekranın kapanmasını istemiyorum.Güç tuşuna basıp görüşmeyi sonlandırmama,kapanmasına rağmen acaba kapandı mı,kapanmadı mı diyerekten sıkıntı yaşıyorum tekrar ekrana bakmak zorunda kalıyorum.Bunun var mı bir çözüm yolu?Ayrıca ekran kiliti çok kolay bir şekilde açılıyor.Telefona ekran kilidi koysam dahi sıkıntı yaratıyor.Android marketden de bir çözümünü bulamadım.Sarj sorunuda var tabi çok dayanmıyor.Bilse idim bu şekilde sıkıntıları olduğunu tuşlu telefondan caymazdım.Varsa tecrübeli olan arkadaşlar bir zahmet bilgilendirsinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihat.bu

selam arkadaşlar bende dün aldım bu telefondan ben navigasyon çalıştırmaya uğraşıyorum sağlıklı çalışan bir navigasyon proğramı bulamadım
    yardımcı olursanız sevinirim saygılar

iGo MyWay

bu programı kurdum, ve sorunsuz kullanıyorum.
    +ücretsiz
    +türkçe menü
    +türkçe sesli yönlendirme
    +internet bağlantısı istemez GPS özelliği aktif edin yeterli

-Şarj çabuk tükeniyor(GPS açık old. için)

• güncelleme sıkıntısı bende de var. ve malesef çözüm bulamadım.
    telefonu daha önce hoparlör şikayeti ile servise yolladım. sorun yok deyip format atıp geri gönderdiler. o günden beri güncelleme yapamadım.
    4 defa güncelleme şikayetiyle servise yolladım. samsung müşteri hizmetleriyle yazıştım defalarca. her defasında aynı cevap. SORUN BULUNAMADI.??
    halen güncelleme yapamıyorum. indiriyorum ama kurulum aşamasında %22da takılıp hata veriyo telefon
    bıktım zaten telefondan güncellemek de istemiyorum. mecburiyetten kullanıyorum
  • blackrock19 B kullanıcısına yanıt
    Hayır olmaz.
  • quote:

Hayır olmaz.

peki güncelleyebileceğim sağlam biyer var mı?
    telefon üstünden ve kies güncelleştirme bulamadı
  • s5830i telefonuma ppsspp gold yüklemiştim ayarlardan bir şeye tıkladım telefon dondu sonrada titremeye başladı telefonun bataryasnı çıkardım telefonu açtım samsung yazısından sonra açılmıyor tekrar dönüyor yine samsung diyor böyle devam ediyor yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
  • blackrock19 B kullanıcısına yanıt
    Bulamadıysa yoktur güncelleme zaten.Telefondan sağlam bir yerde yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burası malatya

s5830i telefonuma ppsspp gold yüklemiştim ayarlardan bir şeye tıkladım telefon dondu sonrada titremeye başladı telefonun bataryasnı çıkardım telefonu açtım samsung yazısından sonra açılmıyor tekrar dönüyor yine samsung diyor böyle devam ediyor yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Telefon da root yada rom var mı hocam ?
  • yahsiman1 kullanıcısına yanıt
    Telefon aynı şikayetten dolayı 3 defa servise giderse yenisi verilmek zorunda hocam. Ürün değişimi iste.
  • mustaf_003 M kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonun güç tuşuna basınca kapanmasını istemiyorsan :
    Ayarlar>Erişebilirlik ayarları'na girersin orada görürsün zaten.Tik olması lazım orada.Hocam mesela şekil felan koy cebinde de açılmaz artık . Sıkıntıda yaratmaz , nasıl açılabilir ki zaten cepte ? Şarj için yapabileceğim bir şey yok çok normal hızlı bitmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orange Man -- 28 Ağustos 2013; 19:42:40 >
  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.