Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY ACE İ ANA KONU [Teknik Yardım] (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.865
Cevap
33
Favori
138.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce hiç bi problemim yokken artık telefonu Usb ile makinaya bağlıyamıyorum.

Usb Device Not Recognized hatası alıyorum.

Kies'in son sürümünü indirip denedim olmadı. Başka makinalarda denedim yine olmadı. Kabloyu değiştirdim sonuç aynı.

USB' ile Pc'ye bağlantı yaptığımda Usb baglantı simgesi çıkmıyor telefonda, şarj bile olmuyor. Sadece o hata mesajını alıyorum ve dediğim gibi bi çok makinada aynı sonuç.

Bu arada Ayarlar/Kablosuz ve Ağ Ayarları/ Bağ. ve taşınabilir Wi-Fi alanı/USB bağlanıyor sekmesi aktif değil! Bağlı USB cihazı yok yazıyor ve büyük ihtimal sorun burdan kaynaklanıyor.

Yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: king22

3D oyunların tamamı ilk mesajda yazılan bilgi ile açılabilinir mi ?

Hayır , hatta nerdeyse hiç bir işe yaramıyor.
  • ARKADAŞLAR BEN Bİ YERDEN 4.0 ANDROİD ROM İNDİRDİM KURDUM FALAN TELEFON AÇILIRKEN ''s'' harfi GELİYOR SNRA AÇILMIYOR TELEFON AÇILIP KAPANIYOR NAPCAM .S
  • quote:

Orijinalden alıntı: ditrado

ARKADAŞLAR BEN Bİ YERDEN 4.0 ANDROİD ROM İNDİRDİM KURDUM FALAN TELEFON AÇILIRKEN ''s'' harfi GELİYOR SNRA AÇILMIYOR TELEFON AÇILIP KAPANIYOR NAPCAM .S

Hocam üzgünüm ama böyle bir şey görmedim.İlk defa senden duydum.
  • sağol yinede bataryayı çıkardım 10 dakika falan beklettim açıldı telefon android sürüm 4.0 olmuşta yine benim istediğim uygulamalar yüklenmiyor :S

Ve Zombi Atack , Stick Run app'ta olmasına ramen hata raporu gönderip kapanıyor ?
  • bende 5830 i var benim telefon wifi den facebook giriyor play storeden uygulama indiriyor ama menüde bulunan internetten girdiğimde sayfa görüntülenemiyor diyor. başka bi kablosuz modemle denedim acaba evde bulunan modemde sıkıntı varmı diye gene aynı sorunu verdi. sorun telefonda gibi geliyo nasıl çözülür bu sorun
  • arkadaşlar bende de ace 2 var fakat müzik çalarda arka plana galerideki alakasız bi resmi koyuyo onu nasıl değiştirebilirim bilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil009

bende 5830 i var benim telefon wifi den facebook giriyor play storeden uygulama indiriyor ama menüde bulunan internetten girdiğimde sayfa görüntülenemiyor diyor. başka bi kablosuz modemle denedim acaba evde bulunan modemde sıkıntı varmı diye gene aynı sorunu verdi. sorun telefonda gibi geliyo nasıl çözülür bu sorun

Güncellersin geçer ama sen dolphin browser indir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatmasar

arkadaşlar bende de ace 2 var fakat müzik çalarda arka plana galerideki alakasız bi resmi koyuyo onu nasıl değiştirebilirim bilen var mı

Sd karttaki resimleri rastgele koyuyor.
  • Orange Man kullanıcısına yanıt
    işte onu ben ayarlayamıyomuyum
  • fatmasar F kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki hayır.
  • galaxy ace'de telefona çağrı gelip telefonun açılıp wifi'ye bağlanması, böylece arka planda çalışan whatsapp'in da buna bağlı olarak açılıp çevrimiçi gözükmesi olabilir mi?
  • Beyler ana ekranda aşağıda sabit olan mesajlar rehber gibi kısayollar var ya onların yerlerini nasıl değiştiriyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orange Man

quote:

Orijinalden alıntı: burası malatya

quote:

quote:

s5830i telefonuma ppsspp gold yüklemiştim ayarlardan bir şeye tıkladım telefon dondu sonrada titremeye başladı telefonun bataryasnı çıkardım telefonu açtım samsung yazısından sonra açılmıyor tekrar dönüyor yine samsung diyor böyle devam ediyor yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Telefon da root yada rom var mı hocam ?

root yoktu kapandıktan sonra bi forumda görmüştüm root yapınca düzeliomuş yaptım ama düzelmedi rom da yapmadım

Hocam odinle rom atarsan düzelir benim bilgim bu ve normalde olanda bu zaten.Senin telefon half brick olmuş. Download moduna girebiliyor musun ? (ses kısma+tuş kilidi+home)

Odin olmadan rom atsam olurmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam zaten sen odin ile atmadın mı bu romu ? Odinle atman gerek.
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Hocam menüye gir.Home tuşunun solunda ki tuşa bas.Düzenle de değiştirirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adsizforumcu

galaxy ace'de telefona çağrı gelip telefonun açılıp wifi'ye bağlanması, böylece arka planda çalışan whatsapp'in da buna bağlı olarak açılıp çevrimiçi gözükmesi olabilir mi?

Evet olur.Tabii mesela siz ayarlardan wifi sürekli açık yaparsanız ekran kapalıyken bile wifi olduğundan arka planda whatsapp çalışmaya devam eder.
  • quote:

Hocam menüye gir.Home tuşunun solunda ki tuşa bas.Düzenle de değiştirirsin.

Saolasin hocam.

• quote:

Hocam zaten sen odin ile atmadın mı bu romu ? Odinle atman gerek.

Anlamadım hocam odin ile değil de recovery moddan atsam romu düzelirmi demek istedim

• quote:

quote:

Hocam zaten sen odin ile atmadın mı bu romu ? Odinle atman gerek.

Anlamadım hocam odin ile değil de recovery moddan atsam romu düzelirmi demek istedim

Olur hocam.

@Angelica Rica ederim.
  • 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.