Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY ACE İ ANA KONU [Teknik Yardım] (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.865
Cevap
33
Favori
138.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Orange Man

quote:

Orijinalden alıntı: E.w.i.f.K

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

Telefonun kasasindaki metal yerde yipranma eziome oldu ufak tefek kasasini degismeyi dusunuyorum ne dersiniz

Garanti varsa garantiye yolla en son değiştirdiklerini hatırlıyorum devam etmiyorsa değiştir tabii.

Kasayi garanti kapsaminda degistiriyorlar mi?

1,5 sene önce bu forumda kasayı garanti kapsamında değiştirenler vardı.Tabii onların kasaları darbe almış gibi değilde alüminyum kısımlarının soyulmuş ve sanki bıçakla üstüne yavaşça vurulmuş gibi izler vardı.

Edit: Kılcal çiziklerde diyebiliriz.

Micro sd kart girisinde ve sag ust kosede bahsettiginiz sekilde soyulmalar oldu plastigi gozukuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Telefonun kasasindaki metal yerde yipranma eziome oldu ufak tefek kasasini degismeyi dusunuyorum ne dersiniz

Garanti varsa garantiye yolla en son değiştirdiklerini hatırlıyorum devam etmiyorsa değiştir tabii.

Kasayi garanti kapsaminda degistiriyorlar mi?

1,5 sene önce bu forumda kasayı garanti kapsamında değiştirenler vardı.Tabii onların kasaları darbe almış gibi değilde alüminyum kısımlarının soyulmuş ve sanki bıçakla üstüne yavaşça vurulmuş gibi izler vardı.

Edit: Kılcal çiziklerde diyebiliriz.

Micro sd kart girisinde ve sag ust kosede bahsettiginiz sekilde soyulmalar oldu plastigi gozukuyor.

Eğer bu sorunun cebinizden çıkartırken telefonun soyulduğunu söylerseniz değiştirilebilir.En kötü ihtimalle değiştirmeseler bile 1 haftada gelir telefon.İstersenizhttp://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-s5830-galaxy-ace-kasa-kapak-tus-full-92456619 bu linkte kasa satılıyor.

• benide ekleyin hocam
  • sshtr0 kullanıcısına yanıt
    Ekledim hocam.
  • Arkadaşlar gelen ssamsung apps yada google playdan indirilen uygulamalar telfon hafızasına kaydediliyor 3-4 tane bişeyden başka bişey indiremiyorum güncelleme yapamıyorum hafıza dolu diyor kartada taşıyamıyorum ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurkiray

Arkadaşlar gelen ssamsung apps yada google playdan indirilen uygulamalar telfon hafızasına kaydediliyor 3-4 tane bişeyden başka bişey indiremiyorum güncelleme yapamıyorum hafıza dolu diyor kartada taşıyamıyorum ne yapmalıyım?

İlk sayfada uygulamaları sd karta atma diye bir başlık var onu deneyebilirsiniz.
  • Root yaptiktan sonra bu nfs shift ve flash playeri direk yukleyebilecekmiyim?
    ve temple run gibi uygulamalar play store da gozukecek mi yoksa ozel bir islem mi yapmam gerek ?

Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: Tarja Turunen

Root yaptiktan sonra bu nfs shift ve flash playeri direk yukleyebilecekmiyim?
    ve temple run gibi uygulamalar play store da gozukecek mi yoksa ozel bir islem mi yapmam gerek ?

Tesekkurler

Root yaparsanız sadece tam kontrol elde etmiş olursunuz.Root yaptıktan sonra istediğinizi yapın.Flash playeri direk yüklersiniz.Oyunlar gözükmez çünkü telefon kaldırmıyor hocam.Chanfire 3d var ama oda yetersiz.Kısacası s5830i'de oyun oynamak çok zor.
  • Bence bu telefonda oyun falan oynamayın. boşuna moralinizi bozarsınız. oynayacağınız oyun çok baist olmadığı sürece kasıyor çünkü.
    bu arada root atmak telefonu rahatlatıyor. çünkü lin2sd programını kurup istediğiniz uygulamayı silip istediğiniz uygulamayı hafıza kartınıza taşıyabiliyorsunuz. ama rom olayında biraz dikkatli olmak lazım yoksa telefon brick olabilir. geçen gün benim başıma geldi half brick oldu ama odinle kurtardım tekrardan.
  • quote:

quote:

Tesekkurler

Root yaparsanız sadece tam kontrol elde etmiş olursunuz.Root yaptıktan sonra istediğinizi yapın.Flash playeri direk yüklersiniz.Oyunlar gözükmez çünkü telefon kaldırmıyor hocam.Chanfire 3d var ama oda yetersiz.Kısacası s5830i'de oyun oynamak çok zor.

Peki istedigim android surumunu yukleyebilirmiyim
    telefonda yeni surum guncelle dedigimde izin vermiyorda

• quote:

quote:

quote:

Tesekkurler

Peki istedigim android surumunu yukleyebilirmiyim
    telefonda yeni surum guncelle dedigimde izin vermiyorda

Rom yapabilirsiniz ama bu sürüm yükseltme değildir.Detaylı bilgi ilk sayfada hocam.

• şimdi anladığım kadarıyla android v4 güncellemesi gelmedi bu telefona. peki rom yaparak v4 yüklersek sıkıntı olur mu?
  • dgenc D kullanıcısına yanıt
    Doğru yaparsan sıkıntı olmaz.
  • arkadaşlar root yapmak için telefonu recovery mode da çalıştırmak istiyorum güç + ses açma + home tuşuna basılı tutuyorum fakat ortada samsung yazısı ve sol üst köşede kutucuk içinde ramdump mode yazıyor .
    sorunu yaşayan veya çözümü bilen var mı
  • n_gelli kullanıcısına yanıt
    Hocam sorunun nedenini bilmiyorum ama sadece home ve power tuşlarına basmanız yeterli.
  • bu arada rom kurmak isteyenler varsa razodroid v2.5' i tavsiye edebilirim. baya rom kullandım ama bu diğerlerine göre daha düzgün çalışıyor gibi geldi.

bu da link

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1816611
  • Hocam bu telefon internete ve whats appa girmek için yeterli mi sizce?

Bu arada hocam eklerseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Yıldırım -- 3 Ocak 2014; 10:30:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayko06

Hocam bu telefon internete ve whats appa girmek için yeterli mi sizce?

2013 ocakta almıştım halen kullanıyorum takır takır internete Whatsapa giriyorum

• quote:

quote:

2013 ocakta almıştım halen kullanıyorum takır takır internete Whatsapa giriyorum

İlginiz için teşekkür ediyorum hocam şuanlık bir sorunum yok çok şükür tek sıkıntısı şarj o da 3 g yi falan kapatınca 1.5 güne falan çıkıyor iyi günler hocam
  • quote:

quote:

quote:

İlginiz için teşekkür ediyorum hocam şuanlık bir sorunum yok çok şükür tek sıkıntısı şarj o da 3 g yi falan kapatınca 1.5 güne falan çıkıyor iyi günler hocam

Her akıllı telefonda aynı zaten.Bir günü çıkarıyorsa sıkıntı yoktur.Dediğiniz gibi 3G'yide fazla kullanmazsanız hiç sıkıntı olmaz.

• 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.