Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY ACE İ ANA KONU [Teknik Yardım] (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.865
Cevap
33
Favori
138.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Orange Man

quote:

Orijinalden alıntı: burası malatya

quote:

Hocam zaten sen odin ile atmadın mı bu romu ? Odinle atman gerek.

Anlamadım hocam odin ile değil de recovery moddan atsam romu düzelirmi demek istedim

Olur hocam.

@Angelica Rica ederim.

link verebilirmisin çok aradım bulamadım çok saol hocam verdiğin cevaplar için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burası malatya

quote:

Hocam zaten sen odin ile atmadın mı bu romu ? Odinle atman gerek.

Anlamadım hocam odin ile değil de recovery moddan atsam romu düzelirmi demek istedim

Olur hocam.

@Angelica Rica ederim.

link verebilirmisin çok aradım bulamadım çok saol hocam verdiğin cevaplar için

• 1) unroot.zip dosyasını SD kartınıza kopyala.

biri su dosyayı koyabılırmı arkadaşlar lınkı yokda sıze zahmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: levoank

1) unroot.zip dosyasını SD kartınıza kopyala.

TIKLA

Buyrun hocam.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: levoank

1) unroot.zip dosyasını SD kartınıza kopyala.

TIKLA

Buyrun hocam.

Teşekkürler hocam eline saglik

• Beyler ne yazık ki ben de 1.5 yıldır bu lanet telefonu kullanıyorum.Merak ettiğim bir şey var.Adamın biri Antutuda 3600 puan almış.Ben 1600 yapabiliyorum.Nasıl olduğunu bildn var mı?Ayrıca jellyblast yüklemiştim ama şarjı erittiği için geri döndüm.Sorunsuz ve güncel bir rom önerir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tikkafalı

quote:

Orijinalden alıntı: Pippi

telefonu güncelleyemiyorum. bilgisi olan pm atabilir mi

birazdan pm atarım yardımcı olmaya çalışacağım

Teşekkür ederim

• Merhaba arkadaşlar, 5830i model telefonumu 1 yıl 4 aydır kullanıyorum. Telefonda hiç şarj yoktu kapanmıştı 12.00 gibi şarja taktığımda kilit ekranında Charging, %51 yazıyordu. Saat 12.55 oldu %72 gösteriyor. Bir kaç defa daha böyle oldu pek önemsemedim şimdi batarya da bi problem olabilir mi acaba? Garantisi devam ediyor bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.w.i.f.K

Merhaba arkadaşlar, 5830i model telefonumu 1 yıl 4 aydır kullanıyorum. Telefonda hiç şarj yoktu kapanmıştı 12.00 gibi şarja taktığımda kilit ekranında Charging, %51 yazıyordu. Saat 12.55 oldu %72 gösteriyor. Bir kaç defa daha böyle oldu pek önemsemedim şimdi batarya da bi problem olabilir mi acaba? Garantisi devam ediyor bu arada.

Yeterince normal hocam eğer pil öldüyse veya yavaş yavaş ölüyorsa bu durumda pil çok hızlı dolar ve çok hızlı boşalır.Bence yeterince normal.
  • quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar, 5830i model telefonumu 1 yıl 4 aydır kullanıyorum. Telefonda hiç şarj yoktu kapanmıştı 12.00 gibi şarja taktığımda kilit ekranında Charging, %51 yazıyordu. Saat 12.55 oldu %72 gösteriyor. Bir kaç defa daha böyle oldu pek önemsemedim şimdi batarya da bi problem olabilir mi acaba? Garantisi devam ediyor bu arada.

Yeterince normal hocam eğer pil öldüyse veya yavaş yavaş ölüyorsa bu durumda pil çok hızlı dolar ve çok hızlı boşalır.Bence yeterince normal.

Bir sure gozlemleyip duruma gore bakicam artik. Tesekkurler

• E.w.i.f.K kullanıcısına yanıt
    En doğrusunu yapıyorsunuz hocam. Rica ederim.
  • Kardeşim Benide Eklermisin Lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan 47

Kardeşim Benide Eklermisin Lütfen.

Ekledim.
  • Telefonun kasasindaki metal yerde yipranma eziome oldu ufak tefek kasasini degismeyi dusunuyorum ne dersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

Telefonun kasasindaki metal yerde yipranma eziome oldu ufak tefek kasasini degismeyi dusunuyorum ne dersiniz

Garanti varsa garantiye yolla en son değiştirdiklerini hatırlıyorum devam etmiyorsa değiştir tabii.
  • Merhaba arkadaslar bu konuda aktif degildim biliyorum ama kardesimin galaxy ace model telefonunun bataryasi cok cabuk bitiyor bende cozum olarak ebayden 2450 mA lik bir pil buldum uzerinde gold yaziyor sizce ise yararmi cunku 5 dolar diyodu bana cok ucuz geldi yoksa sahte mi tam bilemedim sizce nasildir ise yararmi

• quote:

Orijinalden alıntı: eflatun23

Merhaba arkadaslar bu konuda aktif degildim biliyorum ama kardesimin galaxy ace model telefonunun bataryasi cok cabuk bitiyor bende cozum olarak ebayden 2450 mA lik bir pil buldum uzerinde gold yaziyor sizce ise yararmi cunku 5 dolar diyodu bana cok ucuz geldi yoksa sahte mi tam bilemedim sizce nasildir ise yararmi

Çok çabuk bozuluyor ayrıca telefona zarar verdiğini duydum.
  • quote:

quote:

Telefonun kasasindaki metal yerde yipranma eziome oldu ufak tefek kasasini degismeyi dusunuyorum ne dersiniz

Garanti varsa garantiye yolla en son değiştirdiklerini hatırlıyorum devam etmiyorsa değiştir tabii.

Kasayi garanti kapsaminda degistiriyorlar mi?

• quote:

quote:

quote:

Kasayi garanti kapsaminda degistiriyorlar mi?

1,5 sene önce bu forumda kasayı garanti kapsamında değiştirenler vardı.Tabii onların kasaları darbe almış gibi değilde alüminyum kısımlarının soyulmuş ve sanki bıçakla üstüne yavaşça vurulmuş gibi izler vardı.

Edit: Kılcal çiziklerde diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orange Man -- 26 Ekim 2013; 19:43:56 >

• 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.