Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY ACE İ ANA KONU [Teknik Yardım] (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.865
Cevap
33
Favori
138.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aRiSe*

@dafuq

Fena değil lakin farklı bir rom kullanıyorum.

Hocam önerdiğiniz rom varmı acaba ?
  • Romlar için burayı takip ediyorum. @dafuq

@dafuq
  • Beyler telefona net paketi yapiyorum ama.1-2 gundur acayip.yavasladi sorun nedir anti virus indirdim taradim virus falan cikmadi pc ye bagliyorum.nete ordan.baglaniyorum ordanda yavas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikailkerek123

Galaxy ace'sin kasasini kaca degistirirler.

kasayi ben goturecem.Yani onlar sadece montaj yapacak kaca yaparlar...

En az 100 Tl hocam.O da en az tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

Beyler telefona net paketi yapiyorum ama.1-2 gundur acayip.yavasladi sorun nedir anti virus indirdim taradim virus falan cikmadi pc ye bagliyorum.nete ordan.baglaniyorum ordanda yavas

Yaptırdığınız internet paketi ile alakası yok.Telefon bir süre sonra yavaşlar hocam önüne geçemezsin.Telefonu fabrika ayarlarına döndürürsün eski haline döner yoksa sinir krizleri geçirirsin bir süre sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atılgan34

beyler ace2 yi almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz yoksa almamı dersiniz

Bana kalırsa ace i alacağınıza ace 2 alın.Tabii telefonu kullanmadığım için tam olarak sizi yönlendiremem.Bunun için ace 2 ana konusuna gidiniz.

Ace 2 ana konu =http://forum.donanimhaber.com/m_58255730/tm.htm
  • Konu khanjui'den alınarak bana yani Orange Man'a devredilmiştir.Konu en kısa sürede düzenlenecektir.Herkesi yardımlarını bekliyorum (Rom yükleme , root atma gibi bilgilerinizi bana pm atabilirsiniz özellikle de room konusunda tecrübeli arkadaşlarla görüşmek isterim.)

Şuan üye listesini güncelledim.İlk sayfadan itibaren eklenmeyi isteyen herkesi ekledim.Şuan 91 kişiyiz
  • Ekle hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orange Man

quote:

100 TL ye kime ne montajı yaptırıyorsunuz arkadaşlar yaa kasası kaç lira bu telefonun...
  • quote:

quote:

Ne 100'u hocam.Herseyi ben goturecem adam sadece 15 dk degistirecek.Sordum 15 liraya takarim on dakikalik is dedi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

Beyler telefona net paketi yapiyorum ama.1-2 gundur acayip.yavasladi sorun nedir anti virus indirdim taradim virus falan cikmadi pc ye bagliyorum.nete ordan.baglaniyorum ordanda yavas

Yaptırdığınız internet paketi ile alakası yok.Telefon bir süre sonra yavaşlar hocam önüne geçemezsin.Telefonu fabrika ayarlarına döndürürsün eski haline döner yoksa sinir krizleri geçirirsin bir süre sonra.

Çok şükür geçti kendi kendinine..Nete eskisi gibi hızlı giriyorum

• quote:

Konu khanjui'den alınarak bana yani Orange Man'a devredilmiştir.Konu en kısa sürede düzenlenecektir.Herkesi yardımlarını bekliyorum (Rom yükleme , root atma gibi bilgilerinizi bana pm atabilirsiniz özellikle de room konusunda tecrübeli arkadaşlarla görüşmek isterim.)

Şuan üye listesini güncelledim.İlk sayfadan itibaren eklenmeyi isteyen herkesi ekledim.Şuan 91 kişiyiz

dostum telefona guncelleme geldi 25 mb lık.bende yuklemeye calistim ama installing %86 da takildi kaldi.bende bataryayi cikarttim tekrar denedim.sonra installing %44 te takildi.yine bataryayi cikarttim.sonra installing %49 da takildi.sonra telefon kendi kendine acildi ama google maps silindi ve guncellemeyi tekrar indirmeye calistigimda telefondaki hafiza yetersiz diye uyari veriyor.guncellemeyi indirmiyor.ne yapmam gerek?

edit:telefonu kies le bağladım."cihazınız kies aracılığıyla yazılım yükseltmesini desteklemiyor" yazıyor.ne yapacam ben şimdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 3 Ağustos 2013; 12:52:34 >

• arkadaşlar bir çok forumda da bu sorun hakkında bilgi verilmiş ve çözümü bulunmamış belki bulan vardır diye bide burdan yazıyorum.Telefonumun ses sorunu var yani aramalarda sesim karşı tarafa gidiyor ama karşı tarafın sesi gelmiyor , diğer ses le ilgili herşey çalışıyor müzik , radyo vs. kulaklığı takıp aradığımda karşı tarafın sesi geliyor sorunu bi türlü çözemedim eğer cevabını bulan varsa lütfen paylaşırsa sevinirim ...
  • mikailkerek123 M kullanıcısına yanıt
    Kasa 50 Tl diye biliyorum.Bizim kazıkçı telefoncular da 50 lira işçilik istiyor.Ama hepsi aynı ücreti almıyor tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Bey*

quote:

Konu khanjui'den alınarak bana yani Orange Man'a devredilmiştir.Konu en kısa sürede düzenlenecektir.Herkesi yardımlarını bekliyorum (Rom yükleme , root atma gibi bilgilerinizi bana pm atabilirsiniz özellikle de room konusunda tecrübeli arkadaşlarla görüşmek isterim.)

dostum telefona guncelleme geldi 25 mb lık.bende yuklemeye calistim ama installing %86 da takildi kaldi.bende bataryayi cikarttim tekrar denedim.sonra installing %44 te takildi.yine bataryayi cikarttim.sonra installing %49 da takildi.sonra telefon kendi kendine acildi ama google maps silindi ve guncellemeyi tekrar indirmeye calistigimda telefondaki hafiza yetersiz diye uyari veriyor.guncellemeyi indirmiyor.ne yapmam gerek?

edit:telefonu kies le bağladım."cihazınız kies aracılığıyla yazılım yükseltmesini desteklemiyor" yazıyor.ne yapacam ben şimdi?

Hocam çok yanlış iş yapmışsın.Yükleme esnasında telefonu kapatmak iyi bir şey değil.Google maps'in silinmesi normal çünkü güncelleme içinde maps'in yenilenmesi de var.Telefonda yer açın ve telefonu şarja takıp tekrar yüklemeyi başlatın ve bitene kadar telefonu kapatmayın.Hatırladığım kadarıyla benim kisi 30 dk'dan fazla sürmüştü.

• BATYUS kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonu hiç güncellediniz mi ? En son çıkan güncellemeden önceki güncellemenin içeriği arama sorunları düzeltmekti.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Bey*

quote:

Hocam çok yanlış iş yapmışsın.Yükleme esnasında telefonu kapatmak iyi bir şey değil.Google maps'in silinmesi normal çünkü güncelleme içinde maps'in yenilenmesi de var.Telefonda yer açın ve telefonu şarja takıp tekrar yüklemeyi başlatın ve bitene kadar telefonu kapatmayın.Hatırladığım kadarıyla benim kisi 30 dk'dan fazla sürmüştü.

odinle stock rom yukledim.artik google maps ve swype calisiyor.25 mb lik guncellemeyi tekrar indirip 30 dk bekleyeyim o zaman.

• quote:

Hocam telefonu hiç güncellediniz mi ? En son çıkan güncellemeden önceki güncellemenin içeriği arama sorunları düzeltmekti.

yani şuan telefon sanırım en güncel versiyon 2.3.6 ...
  • quote:

Kasa 50 Tl diye biliyorum.Bizim kazıkçı telefoncular da 50 lira işçilik istiyor.Ama hepsi aynı ücreti almıyor tabii.

40 tl'ye aldim kendim taktim.Zor degilmis :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BATYUS

quote:

yani şuan telefon sanırım en güncel versiyon 2.3.6 ...

2.3.6 en güncel versiyon fakat iyileştirme güncellemeleri var.Bu güncelleştirmeler telefonda ki hataları düzeltmeye yönelik.

Ayarlar>telefon hakkında giriniz.Orda altta kernel sürümü felan yazar onlar vereceğim ss ile aynı mı ?

Eğer değilse en üstte yazılım güncellemesi vardır ona tıklarsın hocam.Büyük ihtimal samsung hesabın yoktur onu açtırır sonra güncelleştirmeleri yaparsın.

• 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.