Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY ACE KULLANAN VARMI WİFİ YARDIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben galaxy aceyi yeni aldım ama wifisini nasıl kullanıcamı bilemiyorum. daha önceden wifili relefonum olmadığından hiç girme fırsatım olmadı yeni telefon alırkende wifi olanından seçtim ama nasıl kullanılıacağını bilmiyorum yardım edecek olan var mı?

• Ekranın en üstüne parmağını koy, aşağı doğru çek, bir pencere gelecek parmağınla birlikte. En soldaki tuş wi-fi, onun üzerine bas, wi-fi açılacak. Civardaki wi-fi networkleri bulacak, istediğini seç, şifre girmen gerekiyorsa girdikten sonra bağlanırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHD

Ekranın en üstüne parmağını koy, aşağı doğru çek, bir pencere gelecek parmağınla birlikte. En soldaki tuş wi-fi, onun üzerine bas, wi-fi açılacak. Civardaki wi-fi networkleri bulacak, istediğini seç, şifre girmen gerekiyorsa girdikten sonra bağlanırsın.

tamam başkan orası tamam ama ondan sonra nete nasıl giricem sorun orda. şimdi menüden internet yada google yadasamsung apps yada fecebooka girdiğimde bu wifiden mi girmiş oluyorum yoksa benim kendi mobil hattımdan mı yani aweadanmı?
    son olarak birde ben wifi açık olsada olmasada nete giremiyorum yada çok bekliyorum bu beklemenin sonunda ya giriyor yada web sayfası yok diye bir yazı geliyor ekrana bildiğin pclerdeki gibi bu sence telefondanmıdır yoksa hattan mı?
    teşeküürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessiz ol -- 17 Nisan 2012; 22:35:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Huawei Ideos X5 bir sorum var acil
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.