Şimdi Ara

Samsung Galaxy Ace mi Motorola Motoluxe XT615 mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Galaxy Ace mi Motorola Motoluxe XT615 mi ?

Arkadaşlar bu iki telefon arasında kaldım size göre hangisini almalıyım hangisi daha kullanışlı ve daha sağlamdır,uzun ömürlüdür ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tilki_06 -- 23 Ağustos 2012; 21:18:45 >

• Tabiki motoluxe

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4404&idPhone2=3724
    işlemci aynı ama diğer herşey fark atıyor
  • motoluxe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Performans açısından yakın ürünler ama Motoluxe cok şık.
  • Arkadaşlar bende 2 telefon arasında kaldım başka bilgisi olan yorum yapabilir mi ?
  • Ben motorola motoluxe kullanıyorum birkaç gündür. İlk aldığım arızalı çıktı değiştirdim ve şuan sorunsuz kullanıyorum. Almadan önce çok kararsız kaldım acaba Wonder mı yoksa Atrix mi alsam diye. Aslında en iyi seçenek Atrix ti fakat önsiparişle satılıyor olması ve de hızlı aldan alan birkaç kişinin aldığı cihazların arızalı çıkması sebebiyle vazgeçtim. Wonder dan ise tasarımının çok kötü olması ve işlemcisinin hızlı olmasına karşın kullanımda bunun farkedilmemesi sebebiyle vazgeçtim ve motoluxe aldım. Şuan Wonder la hızını karşılaştırıyorum ve gerçekten fark göremiyorum. Sonuçta bu telefonla yapacaklarım belli. Çok fazla oyun oynamam biraz internet birazda fotoğraf. Bunları fazlası ile yapan bir telefon 4 inc ekranda cabası. Ayrıca tasarımı gerçekten çok güzel telefonu gören arkadaşlarım bu ne böyle diyor ardından fiyatını duyunca inanmıyorlar

Bu telefonu kesinlikle Ace ile karşılaştırma çok büyük farklar var arada. İlla ikisinden birini alacaksan kesinlikle motoluxe al. imkanın varsa telfonu eline al incele ne demek istediğimi anlayacaksın!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    7 yıl önce açıldı
    Galaxy S3 mü Lg Nexus 4 mü ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.