Şimdi Ara

===> SAMSUNG GALAXY ACE PLUS - S7500 ANA KONU <=== (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.063
Cevap
8
Favori
93.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Germany (Vodafone) Arkadaşlar en son bu gelmiş bunu yüklesemmiki. Bide türkçe desteği varmıdır.
  • Türkçe var hepsinde
  • BANA önereceğin bi rom varmı sammobile de. şimdi bunun yanında vodafone yazıyor vodafone nin programları yüklü felan olur.
  • http://www.hotfile.com/dl/202341285/f5cdaa3/S7500XXMC2_S7500DBTMC1_DBT.zip.html

buda almanya ama vodafona falan değil üstelik XXMC2
  • quote:

Orijinalden alıntı: fox5578

http://www.hotfile.com/dl/202341285/f5cdaa3/S7500XXMC2_S7500DBTMC1_DBT.zip.html

buda almanya ama vodafona falan değil üstelik XXMC2

Nasil yukleyecegiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Odin programı ile güncelleyebilirsiniz manuel olarak. Forumda ve birçok yerde hem görüntülü hem yazılı anlatımı mevcut.
  • Yanında GSM firmalarının yazılı olduğu firmwareleri tercih etmemenizi tavsiye ederim. GSM firmalarının programları gömülü oluyor ve tıpkı google programları gibi silinmiyor.

Ben şu anda S7500XXMC2 sürümünü kullanıyorum muhtemelen Almanyaya ait. Gerçi fark etmiyor dil Türkçeye çevriliyor otomatik olarak.
  • odin ile yükleyebilirsin çok basit
  • odin ile yükleyebilirsin çok basit
  • Tesekkurler arkadaslar

• bu bahsettiginiz romlari kies ile guncelliye biliyormuyuz

• arkadaslar indirdigim rom md5 uzantılı. Odin ile yüklenemez diyorlar nasıl halledecegim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: G3TL0W

arkadaslar indirdigim rom md5 uzantılı. Odin ile yüklenemez diyorlar nasıl halledecegim ?

yok kimdediyse yalan sölemiş çünkü bundan önce kide md5 uzantılıydı ve ben yükledim gayette odinle
  • bundan bir kaç gün önce lk1 i yükledikten sonra lj3 ü yükledim onun üstüne de şuan mc2 yi yüklemek istiyorum hata veriyor neden olabilir?
  • doğru odin sürümünü kullanın ben 1.85 ile yükledim
    download moda alınca telefonu bir kere ses açma tuşuna basmayı unutmayın ve bütün samsung driverlarını yükleyin ayrıca kies i kesinlikle silmeyi unutmayın çünkü kies driverları rom yüklerken kullandığı için hata veriyor
    rom yükledikten sonra wipe yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: fox5578

doğru odin sürümünü kullanın ben 1.85 ile yükledim
    download moda alınca telefonu bir kere ses açma tuşuna basmayı unutmayın ve bütün samsung driverlarını yükleyin ayrıca kies i kesinlikle silmeyi unutmayın çünkü kies driverları rom yüklerken kullandığı için hata veriyor
    rom yükledikten sonra wipe yapın

Birazdan romu yüklemeyi deneyecegim. umarım sorun olmaz..

edit: telefonu recovery moda alamıyorum arkadaslar nasıl alacagım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G3TL0W -- 17 Nisan 2013; 19:01:50 >
  • recovery mode => ses alt ve üst açma kapama menü tuşu
    download mode => açma kapama menü ses alt

Bunları google amcaya sorduğunuzda da cevap alıyorsunuz. Bu işler yanlış kaldırmadığı için görsel anlatımlara yönlendirdim sizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeViL_mma

recovery mode => ses alt ve üst açma kapama menü tuşu
    download mode => açma kapama menü ses alt

Bunları google amcaya sorduğunuzda da cevap alıyorsunuz. Bu işler yanlış kaldırmadığı için görsel anlatımlara yönlendirdim sizi.

Tesekkurler

• jelly bean gelmeyince ne hallere düştük telefonu elden cıkarmak lazım
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.