Şimdi Ara

===> SAMSUNG GALAXY ACE PLUS - S7500 ANA KONU <=== (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.063
Cevap
8
Favori
93.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet ben de onu düşünüyordum acaba satılsa kaça satılır ki, kapla kullanmadığım için kenarında çizilmeler var
  • az kaldı cm10.1 hazırlanıyor sadece kamera çalışmıyor o da fixlenir yakında
    o zaman chrome ve facebook home da çalıştırabilcez
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoBiN*

evet ben de onu düşünüyordum acaba satılsa kaça satılır ki, kapla kullanmadığım için kenarında çizilmeler var

375 TL'ye elimden çıkardım telefonu, satmadan 1-2 gün önce Nexus 4 aldım. Biraz ucuza gitti sanki telefon, olsun o kadar artık. Talep görmeyen bir modeldi zaten.
  • 600 e aldim 375 e satamam sanirim kullanacagiz o zaman ne yapalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

600 e aldim 375 e satamam sanirim kullanacagiz o zaman ne yapalim

Bencede. Telefonlarimiz jbli jbsiz iyi bence.. Ha jb var ha yok.

• arkadaşlar sizde de aynı uyarı çıkıyor mu ? kies ile telefonunuz güncellemeye uygun değil şeklinde ? önceki sayfada yazmıstım ama kimse cevap vermedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: canocan_07

quote:

evet ben de onu düşünüyordum acaba satılsa kaça satılır ki, kapla kullanmadığım için kenarında çizilmeler var

375 TL'ye elimden çıkardım telefonu, satmadan 1-2 gün önce Nexus 4 aldım. Biraz ucuza gitti sanki telefon, olsun o kadar artık. Talep görmeyen bir modeldi zaten.

İyi bari satmışsınız siz, ben merak için 2 telefoncuya girdim suratına bile bakmadı telin tutulmuyor o model diye. İşi yüzsüzlüğe vurup neden ya gayet temiz ve full aksesuar kutulu garantili v.s dedim yinede de vatandaşlara ama yok ilgilenmediler bile... Bana denk geldiler her halde.

• Ace tutuyor da bu neden tutmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

arkadaşlar sizde de aynı uyarı çıkıyor mu ? kies ile telefonunuz güncellemeye uygun değil şeklinde ? önceki sayfada yazmıstım ama kimse cevap vermedi

Evet olmuştu ama düzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mors

quote:

quote:

İyi bari satmışsınız siz, ben merak için 2 telefoncuya girdim suratına bile bakmadı telin tutulmuyor o model diye. İşi yüzsüzlüğe vurup neden ya gayet temiz ve full aksesuar kutulu garantili v.s dedim yinede de vatandaşlara ama yok ilgilenmediler bile... Bana denk geldiler her halde.

Tanıdık birine sattım. 400e satacaktım da Son anda kulaklık hariç 375e gitti. Faceten ilan koyduğumda da tabletle takas teklifi gelmişti.tutulmayan bir model olduğundan satılması zor olabilir. Dün 3 aylık golddan 1550ye alınma s3 900e gitti. Android telefonların 2. Eli çok ucuza gidiyor. İPhone bu yönden daha iyi. Ama Android daha kişiselleştirilebilir ve daha kolay kullanım sunuyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: m-99

arkadaşlar sizde de aynı uyarı çıkıyor mu ? kies ile telefonunuz güncellemeye uygun değil şeklinde ? önceki sayfada yazmıstım ama kimse cevap vermedi

Evet olmuştu ama düzeldi

Odin ile alman firmware yükledikten sonra düzelti. Türkiye için üretilen firmware çok eski ve kullanışsız tavsiyem
    GT-S7500	 Germany	 2013 March	 2.3.6	 S7500XXMC2	 S7500DBTMC1
    bu firmware'ı yüklemen yönünde. sammobilede bulabilirsin.

• Temiz ve garantili ise 400 ün altına vermeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Temiz ve garantili ise 400 ün altına vermeyin.

Kesinlikle katılıyorum ben satsam şahsen fiyatı 450 lira olur. Biraz hızlı satılsın derseniz 400e hemen alıcı bulacaktır.

Ayrıca satmayı düşünen arkadaşlara tavsiyem 7" bir tablet almaları olacaktır. %20 zararla 4-5 aylık bir ürün satmak can sıkıcı. Şu anda vatanda samsung tab2 499 lira mesela. son 25 ürün yetişlebilirsiniz :)
  • Arkadaslar sizinde grafik sikinyiniz varmi. Oyunlarda kenar noktalar burusuk gibi. Yani birlesik degil gibi. Boylr bi sikinti sadece bendemi var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: G3TL0W

Arkadaslar sizinde grafik sikinyiniz varmi. Oyunlarda kenar noktalar burusuk gibi. Yani birlesik degil gibi. Boylr bi sikinti sadece bendemi var ?

Sadece oyundaki yazılarda falan ufaklık var ekran boyutundan dolayı.Başka bir şey yok bende ya da ben göremedim
  • arkadaşlar bende ram problemi var aynı anda 2-3 program kasıyor kapatıp açınca sorun olmuyor ram durumu 398 mb 350 mb kullanımda oluyor genelde ne yaparım

ayrıca tel açışırken yaklaşık 4-5 dk bekliyorum ortam taraması sd kart tarama vs yapıyor bunlar nasıl iptal olur

cok hantal geliyor bana telefon cok yavaş bende mi bir sorun var
  • http://l1304.hizliresim.com/18/p/m99t2.png

Resime bakarsaniz anlarsiniz kalite berbat gibi. Ama diger telefonlarda boyle degil. Yalniz bu modeldemi yoksa benim telefonumdami boyle. ( oyunun adi csr racing ) ayrica sadece bu oyunda boyle degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G3TL0W -- 21 Nisan 2013; 10:40:51 >
  • İndiriyorum da çok yavaş iniyor. Deneyince yazarım.
  • quote:

http://l1304.hizliresim.com/18/p/m99t2.png

Resime bakarsaniz anlarsiniz kalite berbat gibi. Ama diger telefonlarda boyle degil. Yalniz bu modeldemi yoksa benim telefonumdami boyle. ( oyunun adi csr racing ) ayrica sadece bu oyunda boyle degil.

O gördüğünüz kırıklı yapıların hepsi piksellerden kaynaklanıyor. Çözünürlük düşük ve pikseller ekran boyutuna göre büyük kaldığından renk dağılımında kırıklık görülmesi mümkün oluyor. Bu model ve bu ekran boyutunda aynı çözünürlüğe sahip tüm telefonlarda aynı görüntüyü görürsünüz. Diğer telefonlar dediğiniz telefonlarda ekran çözünürlüğü büyük ihtimal daha fazladır.

• quote:

quote:

http://l1304.hizliresim.com/18/p/m99t2.png

O gördüğünüz kırıklı yapıların hepsi piksellerden kaynaklanıyor. Çözünürlük düşük ve pikseller ekran boyutuna göre büyük kaldığından renk dağılımında kırıklık görülmesi mümkün oluyor. Bu model ve bu ekran boyutunda aynı çözünürlüğe sahip tüm telefonlarda aynı görüntüyü görürsünüz. Diğer telefonlar dediğiniz telefonlarda ekran çözünürlüğü büyük ihtimal daha fazladır.

Anladım hocam teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.