Şimdi Ara

===> SAMSUNG GALAXY ACE PLUS - S7500 ANA KONU <=== (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.063
Cevap
8
Favori
93.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sd karttaki dosyaların film,müzik,resim vb. dosyaları şifre koyabileceğim bir program var mı kullandığınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeViL_mma

O değil de CM de hiç ilerleme yok:/

evet bakiyorum da hala ayni durumda, kamerasi bozuk. hepsinde oyle, merak ediyorum cok mu sıkıntili bir sey acaba o kamera

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metekarahan

sd karttaki dosyaların film,müzik,resim vb. dosyaları şifre koyabileceğim bir program var mı kullandığınız ?

ilk zamanlarda app lock diye bir program kullaniyordum guzeldi bi bak istersen

• arkadaşlar sizce CM10 yüklemelimiyim bi Yardım Edin hangi rom yüklesem bu orjinal romdan çok sıkıldım bi rom önerirmisiniz.
  • CM10 düzelse süper olucak kamera bozuk ve wifi ap çalışmıyor uzun süre geçti ama fixlenmedi
  • Aslında bilmiyorum uygulamalarla düzelebilir kamera olayı.Ama WiFi ap eğer hotspot tarzı ayda yılda bir kullanılan bir şeyse yüklenebilir aslında.
  • kamera uygulama ile asla düzelmez driverları gerekir ama malesef hiçbir telefonun driveri olmuyor zaten rom galaxy mini 2 den portlandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iphigeneia

Aslında bilmiyorum uygulamalarla düzelebilir kamera olayı.Ama WiFi ap eğer hotspot tarzı ayda yılda bir kullanılan bir şeyse yüklenebilir aslında.

Yükleyip kamera uygulamalarını denemiştim de kameraya bağlanılamadı hatası veriyordu hep. Diğer özelliğini kullanmıyorum bile zaten.
  • buralar çok sakin arkadaşlar yok mu yeni birşey
    keşfeden :)

• CM10'da bir hareket var ama :D Çözerler inşallah yakında.En azından o yönden yüzümüz gülsün.
  • o değilde yakında android 5 key lime pie çıkacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: fox5578

o değilde yakında android 5 key lime pie çıkacak

Biz daha 4 serisini bekleyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: fox5578

o değilde yakında android 5 key lime pie çıkacak

Önümüzdeki süreçte ilk olarak Android 4.3'ün çıkacağı haberi tüm dünyada yayıldı. Bazı log kayıtlarında karşılaşılmış. Android 5'e daha var anlaşılan. :)
  • Yalnız artık oyunlar bile ics ve üzerine çıkıyor. Şimdilik birkaçı olsa da öyle yani. En azından cm10'un düzelmesi lazım bizim için

• Sammobile twitter hesabından "Android 4.1.2 for mid-range devices in May / June" tweetini paylaştı.Belki bir umut :(
  • quote:

Sammobile twitter hesabından "Android 4.1.2 for mid-range devices in May / June" tweetini paylaştı.Belki bir umut :(

işimiz sammobile'a kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

quote:

Sammobile twitter hesabından "Android 4.1.2 for mid-range devices in May / June" tweetini paylaştı.Belki bir umut :(

işimiz sammobile'a kaldı

Haber verirse sammobile verir zaten Samsung'dan falan haber beklemeyelim zaten

• Bu ay sonuna kadar cm10dan da ses gelmezse artık ümit kalmaz bende orjinal rom beklentim kalmadı zaten. Hiç değilse ics gelseydi uygulama çeşitliğimiz giderek azalıyor görsellik gerektiren uygulamaların hepsinden uzağız...

• bence hala beklemeliyiz en azından haziran sonuna kadar çünkü daha beam a bile gelmedi
  • gelir ya dert etmeyin

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.