Şimdi Ara

===> SAMSUNG GALAXY ACE PLUS - S7500 ANA KONU <=== (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.063
Cevap
8
Favori
93.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben bu telefonu ekim ayında vatan compiterdan satın almıştım, alıcısı varsa telefonu 375 TL ye verebilirim. Telefon temiz kullanılmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeViL_mma

quote:

Orijinalden alıntı: RoBiN*

quote:

Orijinalden alıntı: m-99

arkadaşlar sizde de aynı uyarı çıkıyor mu ? kies ile telefonunuz güncellemeye uygun değil şeklinde ? önceki sayfada yazmıstım ama kimse cevap vermedi

Evet olmuştu ama düzeldi

Odin ile alman firmware yükledikten sonra düzelti. Türkiye için üretilen firmware çok eski ve kullanışsız tavsiyem
    GT-S7500	 Germany	 2013 March	 2.3.6	 S7500XXMC2	 S7500DBTMC1
    bu firmware'ı yüklemen yönünde. sammobilede bulabilirsin.

odin ile firmwire yükseltme tecrübem yok . adım adım anlatabilir misin ? bir de bu telefonu garanti dışı bırakmıyor mu..

• stok romlari yuklerken sikinti yok yanlis degilsem. download sayacini da etkilemiyor. ama cwm falan odinle yukleyince sayac artiyor, o zaman da garanti disina cikiyor herhalde ama emin degilim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende RoBiN gibi biliyorum. Garanti belgesinde bu kısımla ilgili bir açıklamada geçmiyor aslında. Ama orjinal romları ne ile yüklediğimize karışmıyor samsung. Anlatıma gelirsek odin ile güncelleme yazarsan bir çok sitede birçok cihaza çıkıyor. tüm cihazlarda işlem aynı. Farklı olan bazen download modu için gereken tuş kombinasyonu. Bizim telefonda ses açma+ses kapama+menü+açma kapama tuşuna aynı anda basman gerek. Tüm fiziksel tuşlar desek yanlış olmaz heralde :)
  • Arkadaşlar,
    bu telefon jb güncellemesinden çıkarıldı diye bir haber duyan okuyan var mı? Neden sammobile 24 Eylül 2012 de sitesinde yayınladığı listede bu telefon olmasına rağmen jb hakkında hiçbir şey duymuyoruz.

http://www.sammobile.com/2012/09/24/samsung-to-update-11-phones-and-4-tablets-to-android-4-1-1-jelly-bean/

yukarıdaki link samsung u mesul kılmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: merhaba_2233

Arkadaşlar,
    bu telefon jb güncellemesinden çıkarıldı diye bir haber duyan okuyan var mı? Neden sammobile 24 Eylül 2012 de sitesinde yayınladığı listede bu telefon olmasına rağmen jb hakkında hiçbir şey duymuyoruz.

http://www.sammobile.com/2012/09/24/samsung-to-update-11-phones-and-4-tablets-to-android-4-1-1-jelly-bean/

yukarıdaki link samsung u mesul kılmaz mı?

Samsung gitsin kumda oynasın. Madem verdigin sözü tutamıyon bari yapamadık diye itiraf et de millet beklentilerinden vazgecsin. Daha da Samsung almam. Kim ne dersin Sony arkadas..

• quote:

Bende RoBiN gibi biliyorum. Garanti belgesinde bu kısımla ilgili bir açıklamada geçmiyor aslında. Ama orjinal romları ne ile yüklediğimize karışmıyor samsung. Anlatıma gelirsek odin ile güncelleme yazarsan bir çok sitede birçok cihaza çıkıyor. tüm cihazlarda işlem aynı. Farklı olan bazen download modu için gereken tuş kombinasyonu. Bizim telefonda ses açma+ses kapama+menü+açma kapama tuşuna aynı anda basman gerek. Tüm fiziksel tuşlar desek yanlış olmaz heralde :)

Download için sadece ses kapama tuşu diye biliyorum yanlış değilse :)
  • arkadaşlar ben bu telefona rom yüklemek istiyorum ama nasıl başaracağım odinde dört tane kutucuk var onlara bi şeyler yerleştirmem gerekiyor sanırım ama indirdiğim programda sadece tek dosya bi şey çıkıyor allah rızası için şunu biri anlatsa ya .. çok makbule geçecek .. bilmiyorum siz de de var mı ama benim telde tuş kilidini açınca 2 saniye kadar bi ekran algılaması sorunuyla karşılaşıyorum .. belki yazılımsal bir sorundur ..
  • şu güncelleme kazığını attı ya samsungla bir daha işim olmaz . bundan sonra sony
  • quote:

Orijinalden alıntı: apo55530

arkadaşlar ben bu telefona rom yüklemek istiyorum ama nasıl başaracağım odinde dört tane kutucuk var onlara bi şeyler yerleştirmem gerekiyor sanırım ama indirdiğim programda sadece tek dosya bi şey çıkıyor allah rızası için şunu biri anlatsa ya .. çok makbule geçecek .. bilmiyorum siz de de var mı ama benim telde tuş kilidini açınca 2 saniye kadar bi ekran algılaması sorunuyla karşılaşıyorum .. belki yazılımsal bir sorundur ..

bizim telde sadece indirdiğin md5 uzantılı dosyayı seçeceksin.Odin aç pda dan md5 seç sonra teli download moda al usb kablo bağla odinden bağlandımı diye bak yeşil renl çıkar ordan.
    sonra da start bas 10 dk yüklenir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fox5578 -- 26 Nisan 2013; 14:26:43 >

• quote:

quote:

Bende RoBiN gibi biliyorum. Garanti belgesinde bu kısımla ilgili bir açıklamada geçmiyor aslında. Ama orjinal romları ne ile yüklediğimize karışmıyor samsung. Anlatıma gelirsek odin ile güncelleme yazarsan bir çok sitede birçok cihaza çıkıyor. tüm cihazlarda işlem aynı. Farklı olan bazen download modu için gereken tuş kombinasyonu. Bizim telefonda ses açma+ses kapama+menü+açma kapama tuşuna aynı anda basman gerek. Tüm fiziksel tuşlar desek yanlış olmaz heralde :)

O gün migrenden karıştırmışım :P üstte yadıydım
    recovery mode => ses alt ve üst açma kapama menü tuşu  
    download mode => açma kapama menü ses alt
    :D

Bu arada Sammobile samsungun resmi sitesi değil. JB listesi sadece bir sızıntı ve samsung normalde söz vermedi. Ama Türkiyedeki deneyimsiz ve bilgisiz yetkili servisler JB gelecek diye çığırtkanlık yaptı satıcılarda ürün satılsın diye bu yalana alet oldular. Benim orjinal JBden ümidim yok CMnin stabil versiyonunu bekliyorum. Umarım geliştiren arkadaşlar pes etmezler...

• quote:

quote:

quote:

O gün migrenden karıştırmışım :P üstte yadıydım
    recovery mode => ses alt ve üst açma kapama menü tuşu  
    download mode => açma kapama menü ses alt
    :D

Bu arada Sammobile samsungun resmi sitesi değil. JB listesi sadece bir sızıntı ve samsung normalde söz vermedi. Ama Türkiyedeki deneyimsiz ve bilgisiz yetkili servisler JB gelecek diye çığırtkanlık yaptı satıcılarda ürün satılsın diye bu yalana alet oldular. Benim orjinal JBden ümidim yok CMnin stabil versiyonunu bekliyorum. Umarım geliştiren arkadaşlar pes etmezler...

bu konuda eksik bilginiz var sanırım , o bir sızıntı değil ki samsung resmi bir açıklamayla jelly bean alacak telefonları belirtmişti . hatta donanımhaber anasayfada da haberi yapılmıştı ..

burdan bakabilirsiniz detaylı olarak: http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Samsung-15-cihazi-kapsayan-Jelly-Bean-guncelleme-takvimini-yayinladi.htm

• teşekkürler kardeş :)
  • Birçok forumda ben de gördüm fakat samsungun sitesinde hiç görmedim o listeyi. sammobile ve gsmarena en güvenilir iki kaynak fakat bunlar bile samsungu bağlamıyor malesef. İnşallah gelir diyelim de hiç ümidim yok yani :)
  • quote:

Birçok forumda ben de gördüm fakat samsungun sitesinde hiç görmedim o listeyi. sammobile ve gsmarena en güvenilir iki kaynak fakat bunlar bile samsungu bağlamıyor malesef. İnşallah gelir diyelim de hiç ümidim yok yani :)

yok bu saatten sonra gelmez jb . belli oldu artık , tepki olmasın diye sessiz sedasız açıklama yapmadan devam ederler işe .
  • almanya romunu yuklemek istiyorum acaba sorun cikartir mi dil ve garanti konusunda

• Bİ PROBLEM OLMAZ HEM ROMDA BÜTÜN DİLLER MEVCUT
  • yok mu bi haber yaa:(
  • gelmez daha da heralde. millet 5 e gececek biz kalcaz

• O değil de CM de hiç ilerleme yok:/
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.