Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ACE (S5830) [ANA KONU] ★★ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.002
Cevap
72
Favori
1.495.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar telefonda flash olayı nasıl oluyor siteler iyi görüntülenebiliyormu.birde bu hafıza kartına prgram kuramama olayını çözmek kolaymı uğraştrması bile saçma bence ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

quote:

Orijinalden alıntı: darklord28

ace in sar degeri nedir bilenvarmi arkadaslar ?google da aradim bulamadim cikmiyo hic biyerde

Galaxy ace s5830 sar değeri: 0.840 W/kg

• önceki telefonum nokia 5800 dı şimdi android işlemcili olduğu için bu telefonu aldım ama
    şimdi baya zorluklar yaşıyorum
    app2 programını yüklememe rağmen yinede program oyun atarken sıkıntı yaşıyorum kimi zaman telefona kiminde hafıza kartına yükleniyor
    nokia da usb cihazını takar takmaz hafıza kartı açılırdı şimdi cd deki program olmadan açılmıyor uygulamaları bilgisayardan hafıza kartına atıyorum kurulurken yine telefon hafızasına kuruluyor
    nokia da ovi ye sorunsuz bağlanırken android markete girince "Bu hesap ile ilişkilendirilmiş hiçbir Android telefon yok diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telit35 -- 8 Mart 2011; 12:38:25 >
  • Arkadaşlar telefona appplaneti yükledim güzel uygulamalar mevcut.,
    Yazı fontu aradım ama bulamadım, bulabileciğim bir yer varsa yazan olursa sevinirim.
  • Alan arkadaşlar Galaxy Ace S5830'dan memnunlar mı acaba? Kendilerine göre eksikleri nelerdir?
  • arkadaslar ace de gmail ve yahoo mail hesaplarimdan kurtulamiyorum, mail adreslerimi degistirdim onlarin yerine yenisini koymak istiyorum,ana ekranda gmail ve yahoo mail iconlari var bu iconlarin icindeki hesaplarimi kaldiramiyorum , ayni sey facebook iconu icinde gecerli bikere girdik cikmio bida, signout falan yok yani , yahu deli oldum ugras ugras silemedim hesaplari yardimci olucak biri varsa ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasvet

Alan arkadaşlar Galaxy Ace S5830'dan memnunlar mı acaba? Kendilerine göre eksikleri nelerdir?

bence eksiklikleri yeni bir model olduğu çok eksiği oluyor mesala telefonun kılıfını yada filmini henüz bulamıyorsun
    wap ve internet ayarlarını yapmak istiyorum mesela avea nın sitesinde bu telefon gösterilmiyor dana tanınmıyor
    iş cep iş anahtar yükleyeceğim henüz planlaması yapılmadığı için desteklenen modellerde gözükmüyor
  • @kasvet arkadasim fiyatina gore bence cok iyi, inan cokmemnunum iyikialmisim diyorum,ust modellerle cok da bi fark yok arasinda ornegin galaxy s in flasi yok mesela benimicin onemli bi eksik islemcisi ve remi daha hizli olmasina ragmen ace tercih ettim cunku aradaki farkinda cok olagan ustu oldugunu dusunmuyorum ve rahatsiz edici bisey diil benim icin, ufak, şık,taşıması rahat browsing gayet iyi.flash olayı da soyle skyfire indirince cogu sitedeki videolari aciyo,indirdigin programa gore facebook videolarinida aciyo
  • Galaxy S ve Galaxy Ace arasında çok durdum. Fakat Galaxy S bana baya bir büyük geldi o yüzden Galaxy Ace'ye döndüm sayılır.
  • Arkadaslar ben aldım aslında farklı birkaç yazılımda yükledim.
    Artıları
    1- Kullanırken nedendir bilmiyorum belki kız arkadasımla mesaj paketi kullandıgımızdandır :) mesajlasmak cok eğlenceli MSN misali bir havası var androidin.
    2- Hızla alakalı bir sıkıntı olmaması ile birlikte şarjla alakalıda bir sıkıntım olmadı.
    3- Avuc içinde kolay tutuluyor ceptede boyutuna göre hafif.
    4-Android Marketli bir yazılım yükleyincesi uygulamalarda pek sorun yaşamadım.
    5-Team Wiever kullanabilmek cidden bir ayrıcalık...
    Eksileri
    1-Ben flash playerin son sürümünü indirdim ama kuramadım ilerki sürümlerde bankosu var bana kalsa...
  • Arkadaşlar benim sorum mp3 müzikleri başka bir programlamı zil sesi yapabiliyoruz yoksa direkt seçtigimizde mp3 uzantılı müzikler zil sesi oluyor mu sadece bu telefonda degil androit işletim sistemi kulanan telefonlarda bu özelik varmı kulanan arkdaşlar bilir cevap verirse sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AndroM

Arkadaslar ben aldım aslında farklı birkaç yazılımda yükledim.
    Artıları
    1- Kullanırken nedendir bilmiyorum belki kız arkadasımla mesaj paketi kullandıgımızdandır :) mesajlasmak cok eğlenceli MSN misali bir havası var androidin.
    2- Hızla alakalı bir sıkıntı olmaması ile birlikte şarjla alakalıda bir sıkıntım olmadı.
    Eksileri
    1-Ben flash playerin son sürümünü indirdim ama kuramadım ilerki sürümlerde bankosu var bana kalsa...

flash olmayınca tam olarak ne oluyor biraz aydınlatırmısn.hiçmi yüklenmez yoksa ilerde düzeltilirmi

• quote:

Orijinalden alıntı: nofear9990

quote:

Orijinalden alıntı: AndroM

Arkadaslar ben aldım aslında farklı birkaç yazılımda yükledim.
    Artıları
    Eksileri

flash olmayınca tam olarak ne oluyor biraz aydınlatırmısn.hiçmi yüklenmez yoksa ilerde düzeltilirmi

Flash arm cortex a7 işlemcisinden dolayı donanımsal olarak desteklenmiyor Ace'de,Skyfire yükleyerek bunu çözebiliyorsunuz ancak.

• quote:

Orijinalden alıntı: enoman
    Flash arm cortex a7 işlemcisinden dolayı donanımsal olarak desteklenmiyor Ace'de,Skyfire yükleyerek bunu çözebiliyorsunuz ancak.

Bu telefonda bunu denediniz mi? Ben skyfire kurdum ama flash konusunda sıkıntı devam ediyor.

Bir başka sorum da şu: Hangi navigasyon programı?
  • Navigasyonu nihayet test edebildim. GPS bağlantı performansı başarılı, çabuk buldu uyduları. Yarın bir de yolda test eder, bilgi veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHD

Navigasyonu nihayet test edebildim. GPS bağlantı performansı başarılı, çabuk buldu uyduları. Yarın bir de yolda test eder, bilgi veririm.

Hocam hangi program ile deneme yaptınız öğrenebilirmiyim? Igo Myway denediniz mi?
  • slm arkadaşlar bende yeni android kullanıcısıyım hafta sonu ace aldım ama navigasyon olayını bir türlü çözemedim öncelikle biligisi olan varsa bana bu konuda yardımcı olursa sevinirim birde bazı arkadaşlar şifre girerek androit market ve yotube'nin açılacağını yazmışlar bende android market var bazı uygulamlar indirdim ama youtube yok bu işlemi yaptığımızda farklı bir market yazılımı çıkıyor yoksa şuan yüklü olanla aynımı ?
  • igo my way yükledim gayet güzel çalışıyor
  • evet arkadaslar igo my way cok başarılı buldum hazır dosyalar 4shared de yüklü.

Ben link verincesi nedense ceza aldıgımdan yönlendirme yapmıyorum artık
  • ben de birkaç gün önce ace sahibi oldum. gayet güzel bir telefon, gps programı olarak igo denedim hiç bir sıkıntı yaşamadım gayet başarılı çalışıyor uyduları da çok hızlı bir şekilde buluyor. ancak birkaç gündür çözemediğim bir sorunum var ! çektiğim fotograflar kendi kendine yok oluyor bazı fotoğrafları yedekledim ancak bazıları kayboldu fotoğraflar silinmedi galiba çünkü hafıza kartının depolama alanı eksiliyor ama fotoğrafları bir türlü bulamadım. "galeri" ikonuna tıkladığımda boş görünüyor. dosyalar içerisinde de bulamıyorum. bu sorunun nedeni ne olabilir ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.