Acaba Türkçe menü'lü Frimware bulma şansımız var mı?
yüklediğim programlar hafıza kartına değilde telefonun hafızasına yükleniyor hafıza kartına yükleyebilmek için ne yapmak gerekiyor ayrıntılı olarak anlatabilecek arkadaşlar arıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: cılgın-x
Benim sorumu bilen yok mu arkadaşlar bu telde mp3 leri zil sesi yapabiliyormuyuz.
zil sesi normal olarak yapılıyor ancak mesaj sesi için bazı programlara gerek var, mesela ben hand cent mesajlaşma programını indirdim kurdum, bu program sms için ancak başka işlevleride var mesela mesajlaşma sesini istediğiniz müzik olarak seçebiliyorsunuz, yada telefonun alarm zil sesini bu program yardımı ile istediğiniz bir mp3 yapabiliyorsunuz, şu an androidli bir telefonum olmadığından tam tarif edemiyorum ama androide yatkın olan biri daha detaylı anlatabilir
ben bu işlemi yaptığımda unknow aplication diye hata veriyo nedendir acaba bende normalde androit market kurulu geldi içinde ama youtube yok
quote:
Orijinalden alıntı: DHD
@cemark: Google'dan igo myway android diye aratın, ilk çıkan linkte gerekli her şeyi bulacaksınız. Android market kutudan çıktığında açık olmaması lazım, android market olduğuna emin misiniz onun? Bende iki ayrı market uygulaması vardı telefonda, SlideMe ve SamsungApps. Bunlarda çok az uygulama var. Esas market android market ve açılması için burada anlatılan yöntemi uyguladım. Ama belki de gerek yoktu, bilemiyorum. Market Türkiye için açılacak diyorlardı, belki de açılmıştır bile.
@ Kasvet: Galaxy S, Ace'den 0.5" daha büyük. Az bir fark değil. Wave2 ile yanyana koydum, aralarında 0.2" fark var, epey bir farklı görünüyor ekran. Yani yarım inç çok fark ediyor aslında.
SlideMe ve SamsungApps bu uygulamalar ve s-android diye bir uygulama yüklü geldi teli ilk aldığımda bu arada bende vatan bilgisayardan 677 tl'ye aldım ...
ekran tft mi samoled mi arkadaşlar bazı yerlerde tft gördüm ama
Tft
quote:
Orijinalden alıntı: cumur
ekran tft mi samoled mi arkadaşlar bazı yerlerde tft gördüm ama
Bu paraya bundan iyisi can sağlığı desem yanlış olur mu?
Bende az önce hızlıal.com'dan sipariş verdim sanırım yarın elimde olur. Android yabancısı olduğum için soracağım çok soru olucaktır eminim. İyi ki varsınız arkadaşlar:))
Bir şey sormak istiyorum.
Hafıza kartı olarak 8GB'lık almayı düşünüyorum.
Acaba toshiba falan nasılsır?
Arkadaşlar bu arada ekranı tft diyor. Ne anlama gelmekte?
quote:
Orijinalden alıntı: Kasvet
Benim sorumu bilen yok mu arkadaşlar bu telde mp3 leri zil sesi yapabiliyormuyuz.
daha telefonu kurcalayıp uygulama yüklemekten mp3 atıp zil sesi yapmaya uğraşamadık
Yapabiliyorsunuz..
quote:
Orijinalden alıntı: Kasvet
Ekran Amoled değil Galaxy S in ekranı Amoled bunun ekranı TFT ancak şunu gözden kaçırmamak lazım insanlar " Aaaa Amoled bile değilmiş görüntüsü kötüdür " gibi düşünüyor ancak normal Tft ekranlı telefonlarla karıştırmayın lütfen ekran çok kaliteli ve guzel
Merhaba Arkadaşlar
Bir süredir Balckberry kullanıyordum. Iphone veya Galaxy S düşünürken samsungun uygun fiyatlı bu telefonu çıkardı ve beni mutlu etti. Görür görmez Hepsiburada.com dan sipariş ettim 2 günde geldi. Dünden beri telefonu inceliyor ve deniyorum biraz bilgi vereyim dedim.
Açıkçası cihaz tasarım yönünden mükemmel diyebilirim. Iphone 3/4 ile aynı boyutlarda. HTC Desire dan biraz küçük. Dokunmatiğini HTC desire dan biraz daha güzel gibi. Üzerindeki menü tuşlarının da dokunmatik olması hoş olmuş. HTC desire da normal tuş.... Iphone 3 ten kesinlikle hızlı ve güzel. 4 kullanmadım...
Cihazın donanım yönünden fiyatına göre güzel diyebiliriz. hemen hemen herşey var. ama biraz özellikleri azaltılmış şekilde... tabi telefonu fiyat oranına göre üretiyorlar.
Üzerinde Android 2.2 yüklü.. bir çok şey yüklü gelmiyor. youtube, facebook vb uygulamaları sonradan kurmak gerekti. en önemlisi android market yüklü gelmiyor, üzerinde samsung ve slide4me diye market diye 2 program var ve çok zayıflar. Forumlarda okuyarak Applanet diye bir market programı buldum. market işinizi çözüyor. bir sürü ücretsiz uygulama bulunuyor.
Henüz flash çalıştıramadım. işlemci desteklemiyor diye biliyorum ama bir uygulama yüklenince çalışıyormuş. deneyeceğim.
Cihaz gerçekten hızlı hiç takılma yaşamadım. kulllanmaz iseniz pil uzun süre gidiyor. tabiki wifi / gps /bt açıkken pilin uzun gitmesi beklenemez. Fiyatı bir miktar daha düzebilir ama 700 ün altına ineceğini düşünmüyorum çünkü paket ürün sistemi ile piyasaya çıktı. galaxy mini/fit/gio/ace şeklince fiyatının düşmesi için hepsinin fiyatının düşmesi gerekiyor. galaxy 2 çıktığında fiyat değişlikliği olabilir.
Bence güzel bir telefon. HTC desire ile karşılaştırdım. Desire biraz daha büyük fakat ön tüşları buton şeklinde, HTC deişlemci yüksek flash desteği direkt var. HTC nin fiyatı 1100 tl civarında ayrıca vodafone da veriyor. Fakat Ace piyasaya yeni çıktı adından söz ettirecektir.
Galaxy Ace Fiyat/Performans düşünüldüğünde alınması gereken bir telefon qwxx81 gayet güzel açıklamış
Boşuna Android market var yok diye düşünmeyin applanet yükleyin olsun bitsin :)
ben Tab alıcam inşallah :)
Telefonda ön kamera yok. bilgi.
quote:
Orijinalden alıntı: DHD
@cemark: Google'dan igo myway android diye aratın, ilk çıkan linkte gerekli her şeyi bulacaksınız. Android market kutudan çıktığında açık olmaması lazım, android market olduğuna emin misiniz onun? Bende iki ayrı market uygulaması vardı telefonda, SlideMe ve SamsungApps. Bunlarda çok az uygulama var. Esas market android market ve açılması için burada anlatılan yöntemi uyguladım. Ama belki de gerek yoktu, bilemiyorum. Market Türkiye için açılacak diyorlardı, belki de açılmıştır bile.
@ Kasvet: Galaxy S, Ace'den 0.5" daha büyük. Az bir fark değil. Wave2 ile yanyana koydum, aralarında 0.2" fark var, epey bir farklı görünüyor ekran. Yani yarım inç çok fark ediyor aslı
hocam hangi linkten indirmeliyiz igo'yu ,ilk linkteki bi ust surumdur diyo onu indirmek istiyorum ama bi yanlislik yapmayayim diyirum tesekkurler
Kısacası : 81 ilimizin her köşesini avcunuzun içinde olacak...
TightVNC Viewer arkadaslar cokguzel bi programa benziyo,telefonunuzdan bilgisayarinizi yonete biliysunuz,PC deki ekran ace inekraninda cikiyo,yalniz kuramadigim icin kullanamiyorum malesef eger kullanan arkadaslar varsa nasil kurucagimizi ve kullanacagimizi,detayli bir sekilde anlata bilirlermi?