Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ACE (S5830) [ANA KONU] ★★ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.002
Cevap
72
Favori
1.495.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slovoed sozluk programini nerden indire biliriz ?

yada tavsiye ediceginiz ingilizce rusca vs sozluk programlari yada redhouse,oxford dictionary gibi programlari nerden indirebiliriz?

arkadaslar varsa bildiginiz yerler lutfen link atin ,

su market olayinin turkiyede acik olmamasida cok kotu, nezaman acilicak resmi olarak? bilgisi olan varsa paylassin lutfen ,iphone kullanan arkadaslar var sozluk olsun,gps programi olsun vs bi ariyo 50tane program cikio arkadas, bizniye bukadar rahat uygulama bulamiyoruz yoksa androidin programlarimi az?hep boylemi olucak?yurdisinda android kullananlar market acikoldugu icin cok rahat herseyi indirebiliyolarmi ?bizdede acilinca bizde huzura kavusabilicekmiyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b2by -- 10 Mart 2011; 21:25:32 >
  • Galaxy Ace sahiplerine sesleniyorum telefonunuzun şarjı ne kadar gidiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyber.gfb

Galaxy Ace sahiplerine sesleniyorum telefonunuzun şarjı ne kadar gidiyor?

+1
  • son surum applanet

http://hotfile.com/dl/109673913/b4ecdb5/Applanet2795apk.apk.html

http://www.megaupload.com/?d=DW1T7UKS

http://rapidshare.com/files/451935700/Applanet2795apk.apk

ayrica marketi soran arkadaslar, amerikayi yeniden kesfetmeye gerek yok

http://forum.donanimhaber.com/m_47214576/mpage_2/key_/tm.htm#msglink_47265493

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi positroN -- 10 Mart 2011; 22:06:47 >

• Arkadaşlar bende 3 gün önce samsung galaxy ace ailesine katıldım. ilk defa androidli bir telefon kullanıyorum. telefon çok güzel beğenerek kullanıyorum ancak birkaç sorum olacak. birincisi yakınlaştırma sensörü ile ilgili. telefonla konuşurken telefon kapanıyor ama telefonu yüzümden uzaklaştırdığımda ekran tekrar açılmıyor ortadaki tuşa basmak zorunda kalıyorum. bu sizdede böylemi. önceden kullandığım windows mobile telefonumda böyle birşey yoktu. telefonu uzaklaştırıcan ekranda açılıyordu otomatik. birde telefonun ayar kısmındaki seçenekler az gibi geldi. windows mobile da zilyon tane ayar vardı. mesela telefon şarjdayken nasıl yaptım bilmiyorum devamlı açık kalmasını ayarladım ama şimdide kapatamıyorum, nerede olduğunu bulamıyorum. telefonun ekranı şarjdayken hep açık. birde telefonun şarjının ne kadar kaldığını yüzde% olarak gösteriyorumu bu telefon. yardım ederseniz sevinirim. son olarak herkeste böylemi bilmiyorum ama telefonun şarjı acayip derecede az gidiyor. 24 saat bile gitmiyor benim çok yoğun kurcalamama rağmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: positroN

ayrica marketi soran arkadaslar, amerikayi yeniden kesfetmeye gerek yok

http://forum.donanimhaber.com/m_47214576/mpage_2/key_/tm.htm#msglink_47265493

+1000
  • Android marketde slideme ye gore daha fazla uygulama var demissinizde benm atkadasimda android marketde sadece 100 program gozukuo slideme de is cok daha fazla. Acaba a.m. De sorun mu var. Normalde bir islem yapilmadan android marketin calismamasi lazimmis ama ark da aldigi gunden beri calisir durumda
  • Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar ögrenmiş oldum bu konuşurken yuze temas esnasında kapanma sorunu eski telefonumdada vardı markası onemli degil sanırım sensor sorunu gibi geldi bana bu sensore baglı bişey olması gerekir konuşmaya başlayınca ekranın kitlenmesi olayı bu telefonu uzun sure kulanan arkadaşlar daha net cevap verirler bu konuya eminim
  • Maniactolga ayni dert bende de var tekefonun sarji cok cabuk bitiyo teknik ozelliklerinde 11 saat konusma 640 saat bekleme suresi var diyordu hicte oyle degil ayarlardan sadece 2g yi kullan secenegini isaretle az da olsa farj ediyo
  • yüklediğim programlar hafıza kartına değilde telefonun hafızasına yükleniyor
    hafıza kartına yükleyebilmek için ne yapmak gerekiyor
    ayrıntılı olarak anlatabilecek arkadaşlar arıyorum
  • Arkadaşlar ben telefonu dün aldım. Şarjını bitirdim kurcalayarak ilk günden. Akşam şarja taktım bugün de oldukça fazla oyun falan oynadım yine bitti. Bu bence çok normal. Birde isterseniz marketi açabilirsiniz 3.sayfada bir arkadaşımız paylaşmıştı nasıl olacağını. Ama bunun telefona herhangi bir zararı varmı yokmu onu bilemiyorum. Şimdiye kadar bir sorun olmadı.
    @maniactolga
    Ayarlar- uygulamalar- gelişim - uyanık kal diye bir seçenek var buradan şarj olurken ekranın açık yada kapalı olmasını seçebiliyorsun sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: telit35

yüklediğim programlar hafıza kartına değilde telefonun hafızasına yükleniyor
    hafıza kartına yükleyebilmek için ne yapmak gerekiyor
    ayrıntılı olarak anlatabilecek arkadaşlar arıyorum

Bende App2sd diye bir program var çoğu programı sd karta taşıyabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grimer

Arkadaşlar ben telefonu dün aldım. Şarjını bitirdim kurcalayarak ilk günden. Akşam şarja taktım bugün de oldukça fazla oyun falan oynadım yine bitti. Bu bence çok normal. Birde isterseniz marketi açabilirsiniz 3.sayfada bir arkadaşımız paylaşmıştı nasıl olacağını. Ama bunun telefona herhangi bir zararı varmı yokmu onu bilemiyorum. Şimdiye kadar bir sorun olmadı.
    @maniactolga
    Ayarlar- uygulamalar- gelişim - uyanık kal diye bir seçenek var buradan şarj olurken ekranın açık yada kapalı olmasını seçebiliyorsun sanırım.

teşekkürler grimer dediğin yerden kapatabildim ekranın ışığını. ama bu yakınlık sensörü canımı sıktı. konuşmam bitinci ekran açılmıyor ortadaki tuşa basmak zorunda kalıyorum. hatta bazen ortadaki tuşa bassamda açılmıyor ekran. anca karşıdaki kişide telefonu kapatınca açılıyor ekran..çok canım sıkıldı..

• quote:

Orijinalden alıntı: maniactolga

quote:

Arkadaşlar ben telefonu dün aldım. Şarjını bitirdim kurcalayarak ilk günden. Akşam şarja taktım bugün de oldukça fazla oyun falan oynadım yine bitti. Bu bence çok normal. Birde isterseniz marketi açabilirsiniz 3.sayfada bir arkadaşımız paylaşmıştı nasıl olacağını. Ama bunun telefona herhangi bir zararı varmı yokmu onu bilemiyorum. Şimdiye kadar bir sorun olmadı.
    @maniactolga

teşekkürler grimer dediğin yerden kapatabildim ekranın ışığını. ama bu yakınlık sensörü canımı sıktı. konuşmam bitinci ekran açılmıyor ortadaki tuşa basmak zorunda kalıyorum. hatta bazen ortadaki tuşa bassamda açılmıyor ekran. anca karşıdaki kişide telefonu kapatınca açılıyor ekran..çok canım sıkıldı..

Öyle bir sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar. İstersen biraz bekle eğer sorun devam ederse servise vermekten başka çaren yok. Ama yinede bekle biraz belki vardır bir bilen.

• Arkadaslar bu market acmanin sanirim *#272*imei numarasi# bunun bir zarari varmidir telefona? Birde ana ekranda ortadaki tusa basili tutunca cikan uygulamalar bende internet, ayarlar, gorev yoneticisi falan var bunun fazla olmasi normal midir? Sizde de ayni sekilde midir acaba?
  • Arkadaşlar dün itibariyle HTC kullanıcılarına Türkiye' de AndroidMarket uygulaması kullanıma sunulmuş. Samsung' larda durum nedir acaba?

http://ekonomi.haberturk.com/teknoloji/haber/609205-htc-kullananlara-android-mujdesi
  • Galaxy Ace kötü yanı telefon hafızası 180 mb. çok düşük çünkü her uygulama sd kartta çalışmıyor. Sd karta taşıyan yazılımlar var ama her uygulama sd kartta çalışmıyor. yazılım geliştiriciler buna çözüm bulacaklardır ama biraz zaman geçmesi gerekecektir. Üzerindeki SD kart 8 den yüksek olmalı diye düşünüyorum. Çünkü 2 gb kart var üzerinde yarsısı uygulama 30-40 mp3 ile doldu. :) Daha film yükleyeceğiz... oyüzden 8 üzerinde kart almak gerek.

Ek olarak flash çalıştırmak istiyorsanız Skyfire Browser ı kurun çalıştırıyor. Applanet içinde var.

HTC Desire ı olan arkadaşım dün güncelleştirmeyi yaptı, ve android market geldi. Sistemi artı olarak 2.2 den 2.3 çıkmış oldu. Samsung Galaxy Ace'in menüsünde sistem güncelleştirmesi gibi bir alan bulamadım. Sanırım Samsung App diye bir uygulama var onun içinden gücelleme yapılacak ama henüz samsung tarafından bir duyuru yapılmadı. Samsung Türkiyede bir market açttığı için bir süre güncellemeye yanaşamayacaktır diye düşünüyorum.

Market ihtiyacınızı Applanet karşılıyor. http://applanet.net/ apk sını indirip telefona bir şekilde gönderin. sonra kurun. içinde bir sürü ücretsiz uygulam olan market.

• Merhaba Arkadaşlar;
    bende bir kaç gün oldu ACE alalı.
    benim için tek sıkıntı telefon kapalıyken kurulan alarmın çalmaması.
  • Sevgili MTNKRC

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanmanı dilerim
  • quote:

Arkadaslar bu market acmanin sanirim *#272*imei numarasi# bunun bir zarari varmidir telefona? Birde ana ekranda ortadaki tusa basili tutunca cikan uygulamalar bende internet, ayarlar, gorev yoneticisi falan var bunun fazla olmasi normal midir? Sizde de ayni sekilde midir acaba?

Ben uyguladım, hiçbir zararını görmedim. Android market de Applanet'de çatır çatır çalışıyor.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.