Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ACE (S5830) [ANA KONU] ★★ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.002
Cevap
72
Favori
1.495.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Burak3810

Bende Turkcell ve Avea'nınkileri veriyim

İsim :Turkcell WAP
    APN :wap
    Proxy: Ayarlanmadı
    Bağlantı
    noktası : Ayarlanmadı
    Kullanıcı adı :gprs
    Şifre :gprs
    Sunucu: Ayarlandı
    MMSC :http: //mms .turkcell .com. tr /servlets /mms
    MMS prox 'si : 212 .252.169.217
    MMS bağlantı
    noktası : 8080
    MCC :286
    MNC :01
    Kimlik doğrulama
    türü: Ayarlanmadı
    APN türü:mms

AVEA İNTERNET AYARLARI:
    ayarlar> kablosuz ve ağ> mobil ağlar>erişim noktası adları kısmına gir. 'menu' tuşuna bas ve 'yeni APN' ye gir ve şu ayarları gir.
    name(isim): aveanet
    apn(erişim noktası ismi): internet
    mcc(gezgin ülke kodu):286
    mnc(gezgin ağ kodu):04
    authentication type(doğrulama türü):pap
    apn type(erişim noktası ismi türü): default
    quote:

Orijinalden alıntı: ahwet79

quote:

Orijinalden alıntı: eselamm

cihazı bugün aldım ilk işim mobil neti actırdım fakat telefonun marketini acmak için yapılan işlemi bitirdikten sonra nete baglanamıyorum nasıl yaparım yardım plsss

Ayarla -> Kablosuz ve ağlar ->Mobil Ağlar-> Erişim noktası ağları
    menü tuşuna basıp Yeni APN'yi tıklıyoruz. Şu parametreleri girdim, çalıştı:

İsim: Vodafone internet
    APN: Internet
    Proxy: Ayarlı değil
    Bağlantı noktası: Ayarlı değil
    Kullanıcı adı: vodafone
    Şifre: vodafone
    Sunucu: ayarlı değil
    MMSC: ayarlı değil
    MMS vekil sunucu : ayarlı değil
    MMS bağlantı noktası: ayarlı değil
    MCC: 286 (bu kendiliğinden seçiliydi)
    MNC: 02 (bu da kendiliğinden seçiliydi)
    onaylama türü: yok
    APN türü: internet

eğer türkcell veya avea ise bilemicem:(

hocam turkcell icin olanayarlar 3g ayarlarimidir bunu yapinca 3g hiziyla baglaniliyomu nte ,cunku wifi baglantim cokiyi wifiden cikinca net baglantim var internet paketimde,internete girince cok yavas wifinin yarisi kadar bile degil baska biyerdenmi baglaniyorum acaba bide 3geyle baglanip baglanmadigimi nasil anlarim?ekranin sag ust kosede 3g simgeside cikmiyo cikmasi gerekmezmi bide senkronizasyon olayida olmuyo wifiden cikinca wifide anlik mailler geliyo msjlar yardimci olucak arkadaslara simdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darklord28 -- 12 Mart 2011; 17:28:58 >

• bende bugün itibariyle ACE kullanıcısı oldum. applanet'in sitesinden indirdiğim uygulamayı telefona kurdum ancak açtığımda yükleniyor yazısı geliyor öyle kalıyor. telefonu yeniden başlattım felan olmadı yani hiç bir uygulama göremiyorum yukarıda sadece "uygulamalar","oyunlar","indirilenler" başlıkları var geri sayfa boş. sizce neden olabilir.
  • alttaki dokunmatik tuşlar arada sapıtıyor. geri diyorum seçenekler çıkıyor. neden acaba?
  • arkadaşlar siz şuan applanet'e girebiliyormusunuz. yani birşeyler indirebiliyormusunuz?
  • @MAKYOOL evet hocam girebiliyorumda indirebiliyorumda yalniz wifi ile, 3g yi nasi kullanima acicaz bilen varsa bizahmet aciklasin lutfen ,internet paketi aldim 3g yok,turkcelle tel. actim taninmiyo yeni bi model oldugu icin diolar ayar gonderemiyolar nasi yapcaz bu ayarlari bilen varsa lutfen yazssin.
  • arkadaşlar ben telefonu yeni aldımda bu uygulamaları falan nerden yükliyeceğim ve bundada sürüm yükseltme falan var mı telefonu pc ye bağlayıpta uygulama yükleme falan bilgi verebilir misiniz?
  • arkadaşlar neden olabilir bu yani son sürüm applanet yükledim program açılıyor ancak hiçbir dosya gözükmüyor

@darklord28 sen hangi sürümünü kullanıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAKYOOL -- 12 Mart 2011; 21:19:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAKYOOL

arkadaşlar neden olabilir bu yani son sürüm applanet yükledim program açılıyor ancak hiçbir dosya gözükmüyor

Sanırım Appplanet bazen kendi serverına bağlanmakta zorlanıyor yada bağlanamıyor. ondan öyle yükleniyor die kalıyor. bir önceki sürümde en azından bağlanıyordu program yükleyebiliyorduk ama yeni sürümünde ise şu ana kadar hep hata verdi.

AppPlanetin kendi sitesinde server durumunu kontrol et die bir bölüm var. kontrol et dediğinizde OFFLINE yazıyor. yani şu an çalışmıyor. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniactolga -- 12 Mart 2011; 22:56:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maniactolga

quote:

Orijinalden alıntı: MAKYOOL

arkadaşlar neden olabilir bu yani son sürüm applanet yükledim program açılıyor ancak hiçbir dosya gözükmüyor

Sanırım Appplanet bazen kendi serverına bağlanmakta zorlanıyor yada bağlanamıyor. ondan öyle yükleniyor die kalıyor. bir önceki sürümde en azından bağlanıyordu program yükleyebiliyorduk ama yeni sürümünde ise şu ana kadar hep hata verdi.

AppPlanetin kendi sitesinde server durumunu kontrol et die bir bölüm var. kontrol et dediğinizde OFFLINE yazıyor. yani şu an çalışmıyor. :(

Evet dediğiniz gibi son sürümden dolayı şuan offline. Başka kişilerde yaşıyormuş aynı durumu tabi bazılarında da tam tersi çok tuhaf yani. Umarım en kısa sürede gerei gelir çünkü pc den indirip tele aktarmak felan uğraştırıcı

• Arkaslar applanet den neden indirmeye ugrasyrsunuz su marketi acsaniz hic sorun yasamayacaksiniz bence. Birde ben youtube da hata aliyorum searh yaptigmda hicbir sonuc bulmuyor. Http 400 hatasi veriyordu sanirim neden olabilir sizce varmidir bi cozum yolu?
  • telefonun dili turkceyken youtube calismiyor google sagolsun.
  • android 2.2 kullanıyoruz
    bu telefon ile diğer sürümlere yükseltebilirmiyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: grimer

Arkaslar applanet den neden indirmeye ugrasyrsunuz su marketi acsaniz hic sorun yasamayacaksiniz bence. Birde ben youtube da hata aliyorum searh yaptigmda hicbir sonuc bulmuyor. Http 400 hatasi veriyordu sanirim neden olabilir sizce varmidir bi cozum yolu?

Kardeş nasıl yapıcaz bu market açma işini?
  • arkadaşlar bende ace kullanıcısıyım. hada önce HTC Wildfire kullanıyordum ama çok tereddütlerim vardı. şimdi ise İYİKİ diyorum...

öncelikle HTC ye göre şarj çok çok iyi ben wifi açık ve telefonu çok çok zorlamama rağmen 2 günde bitirebildim. ayrıca bayada konusmam var.

ses kalitesi hakikatten tatmin edici.

ben çok fazla widget ve uygulama yükledim onun için bir kaç donma yaşadım. onun çareside programda. yani programlardan bazısı telefonu donduruyor onu bulup silince sorun bitiyor.

market sorunu yaşamıyorum. çünkü telefonun içinde hepsi mevcut.

binlerce ücretsiz yazılım var. deneyip beğendiklerinizi yüklersiniz.

sorusu olan varsa bana yaabilir.

www.geziklubu.com

Amasya'nın Gezi Pusulası

• Arkadaşlar market açmayı soranlar;

quote:

Orijinalden alıntı: DHD

Harmonyoa, teşekkür ederim. Diğer konu başlığındaki bilgiler ana konuda da bulunsun diye buraya taşıyorum müsaadenizle, çünkü gerçekten çok faydalı bilgiler. mebrar isimli kullanıcının verdiği bilgilerdir;

"Bütün bu işlemlere başlamadan önce mutlaka bir gmail hesabınızın olması lazım.İstenen kısımlarda bu hesabınızı girmeniz gerek.
    Telefonunuzun arama menüsüne girip *#272*telefonunuzun imei numarası# tuşlayın.Karşınıza gelecek listeden ECT 'yi seçeceksiniz.Bunu onayladıktan sonra telefonunuz kendiliğinden kapanacak ve kısa bir süre sonra kendiliğinden açılacak ve artık android market ve youtube açılmış olacak.Bu arada telefonunuz ingilizce olarak açılacak.Telefonunuzu türkçe yapmak için settings>language and keyboard>choose language kısmına girip türkçeyi seçeceksiniz.Artık herşey tamam marketi ve youtube' yi sorunsuz olarak kullanabilirsiniz.BU İŞLEM ROOT DEĞİLDİR.DOLAYISIYLA GARANTİYİ BOZMAZ ve GERİ DÖNÜŞLÜ BİR İŞLEMDİR.Bu işlemi geri döndürmek yani marketi ve youtube'yi kaldırıp cihazı ilk günkü gibi yapmak istiyorsanız *#272*telefonunuzun imei numarası# tuşlayın.Bu defa ECT'yi değil TUR'u seçin ve onaylayın.Cihazınız kendiliğinden kapanıp açılacak ve açıldığında market youtube ve sizin yüklediğiniz bütün uygulamalar silinecek sadece galerinizdeki resim ve video gibi şeyler kalacak. BÜTÜN AYARLARINIZ DA KUTUDAN İLK ÇIKTIĞI GİBİ OLACAK."

Bu arada IMEI numarası görmek için *#06# yazıyoruz.

Ben bunu yaptım, applanetten indirdiğim tüm uygulamalar gitti, tertemiz oldu alet. Bu akşam oturup baştan kuracağım her şeyi. İyi de oldu, yerli yersiz bir sürü şey kurmuştum. Internet ayarları da gitti bu arada, onu da yeniden kurdum. Vodafone için şu şekilde çalışıyor:

Ayarla -> Kablosuz ve ağlar ->Mobil Ağlar-> Erişim noktası ağları
    menü tuşuna basıp Yeni APN'yi tıklıyoruz. Şu parametreleri girdim, çalıştı:

İsim: Vodafone internet
    APN: Internet
    Proxy: Ayarlı değil
    Bağlantı noktası: Ayarlı değil
    Kullanıcı adı: vodafone
    Şifre: vodafone
    Sunucu: ayarlı değil
    MMSC: ayarlı değil
    MMS vekil sunucu : ayarlı değil
    MMS bağlantı noktası: ayarlı değil
    MCC: 286 (bu kendiliğinden seçiliydi)
    MNC: 02 (bu da kendiliğinden seçiliydi)
    onaylama türü: yok
    APN türü: internet + mms

Şu anda market açık.

• arkadaşlar 2saat içinde bende bi galaxy ace kullanıcısı olacağım inşallah..n73 ten sonra android kullanmak harika olacak :-)...
  • Hayırlı olsun Kaptanjack026

İyi günlerde kullanmanı dilerim
  • Herkese SLm Öncelikle Bu telefonu alanlara şimdiden hayırli olsun dıyeyeım
    Hafta sonu benımde almaya nıyetım var bi kaç sorum olacak oncelıkle
    Görüntülü konuşma Varmı yokmu herkes başka bişiy Dıyor
    Galaxy mini aldım 2 hafta once ama goruntulu konusma olmamasına ragmen ınt fılan cok guzel vıdeo oynatıyor goruntusu hosuma gıtmeden aldım bunu kardesıme hedıye edecem o yuzden ace ye bakıyorum..
    Ram RoM Hakkında KEsin Bir Bilgi Verecek Yok mu Bu aRAda _?? ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bursadogheaven

Herkese SLm Öncelikle Bu telefonu alanlara şimdiden hayırli olsun dıyeyeım
    Hafta sonu benımde almaya nıyetım var bi kaç sorum olacak oncelıkle
    Görüntülü konuşma Varmı yokmu herkes başka bişiy Dıyor
    Galaxy mini aldım 2 hafta once ama goruntulu konusma olmamasına ragmen ınt fılan cok guzel vıdeo oynatıyor goruntusu hosuma gıtmeden aldım bunu kardesıme hedıye edecem o yuzden ace ye bakıyorum..
    Ram RoM Hakkında KEsin Bir Bilgi Verecek Yok mu Bu aRAda _?? ?

Ön kamera yok bu telefonda. 181 MB kendi hafızası var + GB SD Kart veriliyor yanında. RAM 276 MB.
  • arkadaslşar kendi hafizasina otomatik olarak kaydetmesi problem olmaya basladi 18mb boslugum oldugu halde tel ne msj aliyo ne emeil otomatikman bunlarida etkiliyo galiba buyuzden igo uygulamasini silmek zorunda kaldim malesef,tikir tikir mesaj almaya ve gmail mail almaya basladi ayrica,bu hafiza olayina bi cozum olmasi gerek olmaz boyle ,ayrica guncelleme yapabilicekmiyiz telefonlara cok sorular soranlar var. ace kullanicilarida genelde yeni android kullanicilari ne yapicaklarini bilmiyolar kimseninde sorularina yeterli cevap aldikalrini gormuyorum busuru kisinin sorulari ole duruyo malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darklord28 -- 13 Mart 2011; 19:26:24 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.