Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ACE (S5830) [ANA KONU] ★★ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.002
Cevap
72
Favori
1.495.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullanıcılar internet deneyimlerinden bahsedebilirler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@U

Kullanıcılar internet deneyimlerinden bahsedebilirler mi?

İnternet olayı güzel siteleri çok hızlı bir şekilde açıyor. Ama sitelerdeki flash videoları açmıyor. sitesine göre bazen kendi oynatıcısında açıyor videoyu. bazen açmıyor. youtube videolarında sorun yok zaten içinde youtube uygulaması var. onun dışında veri dolaşımını açık bıraktığınızda telefonda msn, facebook uygulamaları yüklü ise 7/24 online olabiliyorsunuz blackberry lerde olduğu gibi ama şarjı götürüyor. bide internet paketiniz varsa tavsiye ederim bu özelliği. yani uğraştıracağına direkt site içinde izleyebilseydik videoları 10 üzerinden 10 verirdim. belki yeni çıkacak güncelleme ile bu sorun halledilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: darklord28

arkadaslşar kendi hafizasina otomatik olarak kaydetmesi problem olmaya basladi 18mb boslugum oldugu halde tel ne msj aliyo ne emeil otomatikman bunlarida etkiliyo galiba buyuzden igo uygulamasini silmek zorunda kaldim malesef,tikir tikir mesaj almaya ve gmail mail almaya basladi ayrica,bu hafiza olayina bi cozum olmasi gerek olmaz boyle ,ayrica guncelleme yapabilicekmiyiz telefonlara cok sorular soranlar var. ace kullanicilarida genelde yeni android kullanicilari ne yapicaklarini bilmiyolar kimseninde sorularina yeterli cevap aldikalrini gormuyorum busuru kisinin sorulari ole duruyo malesef

Bir yerde Samsung'un Ace için android 2.3 sürümünü çıkaracağını okumuştum.
  • bu telefonu almayı düşünüyordum fakat yorumlara bakılırsa bi kaç ciddi sorunu olduğu anlaşılıyor....800 tl lik telefona 181mb hafıza mı konur ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAKYOOL

bende bugün itibariyle ACE kullanıcısı oldum. applanet'in sitesinden indirdiğim uygulamayı telefona kurdum ancak açtığımda yükleniyor yazısı geliyor öyle kalıyor. telefonu yeniden başlattım felan olmadı yani hiç bir uygulama göremiyorum yukarıda sadece "uygulamalar","oyunlar","indirilenler" başlıkları var geri sayfa boş. sizce neden olabilir.

Applanet bazan çalışır bazan çalışmaz.
    Çalıştığı zamanları yakalamaya çalışacaksın
  • hocam telefon gercekten iyi haatsa bu msjimi telden yaziorm ama youtube videolari
    izlerkn cok fazla takilio 3g ile baglanip baglanmadigimizi nasil anlariz bilenler paylasirmi lutfen
  • Arkadaşlar siyah alan birisi fotoğraflarını yükleyebilir mi?
  • Adobe, Android için hazırladığı Flash Player 10.2 sürümünün Android Market'e eklenme tarihini resmi olarak açıkladı.

Adobe Flash Player 10.1 versiyonuyla PC'lerde ki flash özelliklerine yakın bir performansın mobil platforma taşınması sağlanmıştı. Android uygulamalarda da çok sık kullanılan Flash Player 10.1, bir süre sonra bazı uygulamalarda sorunlara yol açınca kullanıcılar, Flash Player'in bir üst versiyona yükseltilmesini merakla beklemeye başladı. Bunun üzerine Adobe firması, yaptığı resmi açıklamayla Adobe Flash Player 10.2'nin kesin güncelleme tarihini açıkladı. Bu açıklamaya göre Flash Player 10.2, 18 Mart'ta Android Market'te ki yerini alacak.

Bu güncelleme ile gelecek bazı avantajlar ise şöyle:
    Web sayfalarında gezintinin kolaylaşması için kaydırma çubuğunun geliştirilmesi
    Otomatik yumuşak klavye desteği
    Sistem işleyiş performansını artıracak çeşitli eklentiler
    Güncellemeden yararlanabilmek için Android 2.2 veya üzeri işletim sistemine sahip olan bir cihaza sahip olmanız gerekiyor. Android 3.0 Honeycomb işletim sistemine sahip olan Motorola Xoom gibi tabletler içinde eksikliklerin giderilip, flash performansının üst seviyelere çıkması sağlanacak.

• Arkadaşlar yukarıda açıklama için ne diyorsunuz? Samsung Ace' ler için geçerli mi?

Ayrıca, Önümüzdeki hafta İstanbul' da olacağım, 12 ay taksitle kredi kartına vade farkı almadan alabileceğim bir mağaza var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eselamm

hocam telefon gercekten iyi haatsa bu msjimi telden yaziorm ama youtube videolari
    izlerkn cok fazla takilio 3g ile baglanip baglanmadigimizi nasil anlariz bilenler paylasirmi lutfen

Ekranın en üzerindeki yatay menüde bağlantı için E varsa, 2G ile bağlanıyorsun demektir.
    G ya da H varsa 3G ile bağlanıyorsundur.
  • Arkadaşlar bu telefonda ses tanıma özelliği var mı? Bir yerlerde duydum öyle birşey olduğunu, mesaj yazarken sesini tanıyıp söylediğin kelimeleri yazabiliyor gibilerinden doğru mudur?? Şu telefonda flash olsa desiredan vaz geçip alacağım hemen
  • Bu telefonu kullanan arkadaşlar gps kullanabiliyor mu? hangi programlar var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedi_master

Arkadaşlar siyah alan birisi fotoğraflarını yükleyebilir mi?

http://www.telpa.com/?samsung=S5830

burdan bakabilirsin :)
  • Telefonda ses tanıma özelliği var, üstelik çok başarılı. Ben bir şeyler yazarken artık tuşları kullanmıyorum pek, hep konuşarak. Ama internete bağlı olman lazım.

GPS de başarılı, çabuk sinyal alıyor. Yolda da denedim, 40-50 km bir mesafede kullandım, yanılma olmadı.
    Çok pil yiyor normal olarak, eğer sürekli kullanılacaksa araç şarj cihazı almak şart.

Benim bir sorum var; herhangi bir program kurmadığım halde telefonun hafızası mütemadiyen doluyor. gelen e-mailler orada mı depolanıyor acaba? Eğer öyle ise SD Card'da depolamanın bir yöntemi var mı, root olmadan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwert06

Bu telefonu kullanan arkadaşlar gps kullanabiliyor mu? hangi programlar var?

iGo Myway ve Ndrive sorunsuz olarak kullanılabiliyor.
  • Arkadaşlar bu telefona Android 2.3 yüklemenin bir yolu yok mu?

Bende şuan iPhone 3G var bir telefoncuya takasa verip bu telefonu almayı düşünüyorum sıfır olarak, üzerine bir miktar para vereceğim.
    iPhone'la değiştirdikten sonra pişman olur muyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLTuu

Arkadaşlar bu telefona Android 2.3 yüklemenin bir yolu yok mu?

Bende şuan iPhone 3G var bir telefoncuya takasa verip bu telefonu almayı düşünüyorum sıfır olarak, üzerine bir miktar para vereceğim.
    iPhone'la değiştirdikten sonra pişman olur muyum?

iPhone'u değiştirme sebebiniz nedir ki..
    Samsung Ace asla pişman olunacak bir ürün değil.
  • iOS'tan sıkıldım, ayrıca Apple iPhone 3G için güncelleme desteğini kesti. Buda bir sebep...
  • Benim sarjim 1 gun yetiyor, her aksam sarja koyuyorum. 3g surekli acik, ortalama parlaklik, ama telefon cok guzel kurcalamadan yapamiyorum.

Yeni telefon oldugu icin kilifi henuz yok, yalniz iPhone'un olculerinde oldugu icin, iPhone kiliflarini alabilirsiniz. Ben uzerinde Apple ya da iPhone yazmayan bir kilif kullaniyorum.

MediaMarkt'ta sadece beyaz vardi ben alirken. Siyah kapak istiyorum, degistirmek isteyen siyah kapak sahibi arkadaslar varsa degis tokus yapmak isterim.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.