Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ACE (S5830) [ANA KONU] ★★ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.002
Cevap
72
Favori
1.495.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar android.te güncelleme yapılıyor mu mesela 2.2 android resmi olarak daha sonra güncellenebilir mi üst sürümlere
  • bu telefonda en beğendiğim yönlerinden birisi de
    saat kısmına gelip alta 2. sırada galeri kısmına gelince
    resimler slayt şeklinde ama yakınlaştırmalı gösteriyor
    bilgisayarlarda böyle bir program var mı bilmiyorum ama
    çok güzel bir özellik
  • Arkadaşlar bu telefonla S8530 wave II arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz.

(Özellikle SAR değeri beni caydırıyor bu ürünün SAR değeri 0.89 W/kg Wave II'nin 0.39 W/kg)
  • quote:

Orijinalden alıntı: machinemyhead

Arkadaşlar bu telefonla S8530 wave II arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz.

(Özellikle SAR değeri beni caydırıyor bu ürünün SAR değeri 0.89 W/kg Wave II'nin 0.39 W/kg)

Benim gibi illa android olsun demiyorsan Wave tavsiye ederim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHD

quote:

Orijinalden alıntı: machinemyhead

Arkadaşlar bu telefonla S8530 wave II arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz.

Benim gibi illa android olsun demiyorsan Wave tavsiye ederim ben.

Açıkçası bu benim kullanacağım ilk akıllı telefon olacak o yüzden illa android olsun veya illa bada olsun gibi bir şey demem pek mümkün değil. Özelliklere göre kıyaslama yapıyorum ve sizin tecrübelerinizi dikkate alıyorum.
  • Ben Cihazı Aldım ve hemen avrupa Romunu Odin ile kurdum tüm programlarımı marketten çektim sonrasında root ettim o ana kadar herşey güzel dedimdi bi cwm kurup yedek aliyim tık....... cihaz gitti ne recovery'e ne de download moduna girmiyor çöp oldu....
  • Telefonu çok beğenmiştişm ama arkadaşlar flash için çok yaknıyor. Benim eski bir bilgisayarım var ondan nete girdiğimde flash lı siteleri açmıyor. Çok sinir bozucu bir durum. Almaktan vazgeçtim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: arrnek

carrier="Avea internet"
    mcc="286"

eski sim kartlarda (aycell yazanlarda)
    mnc="04"

yeni sim kartlarda
    mnc="03"

apn="internet"
    user=""
    server=""
    password=""
    mmsc=""
    type="default"

şuradan alıntı:http://www.mustafaozcan.net/tr/post/2010/12/17/Android-Telefonlar-Icin-Turkcell-Avea-Vodafone-Internet-ve-MMS-Ayarlari.aspx

ben bu ayarlar ile avea'da 3g'ye bağlanabildim.

Verdiğin cevap için teşekkür ederim. ben farklı şekilde çözdüm.
    Mediamarkette APN AYARLAYICI var bunu yükledikten sonra internet ayarlarını otomatik yaptı, şu an bağlanıyorum sorunsuz.

• slm arkadaşlar ben n73'ten sonra ilk defa androidli bir telefona sahip oldum tahmin edeceğiniz gibi android hakkında hiç bir bilgim yok sadece buradan okuduklarım haricinde sizden ricam bu root olayı ile ilgili bir açıklama benim anladığım kadarı ile root olayının en güzel yanı uygulamaları hafıza kartına kaydedebiliyo olmak herhalde benim anladığım bukadar ama benim için bu telefonun garantisini bozacak kadar önemli bir konu değil çünkü 2 navigasyon programı birkaç oyun vede bayabi uygulama indirdim telefonda hala 100 küsür mb boş alan var ve hafıza kartı 800 mb falan oldu hiçbir takılma donma da yapmıyor bu yüzden asıl merak ettiğim root işleminin bunun dışında ne gibi artıları var bunu açıklayacak birileri varsa çok sevinirim ...

Not : Hafıza Kartına mp3 olarak sadece 5 tane parça attım ve galeride 25 foto var onun haricindekiler uygulama ve son olarak benim telefon uygulamaların kurulacağı yer olarak hep sd kartı gösteriyo bu nasıl oluyor acaba çünkü ben hiçbir ayar yapmadım aldığımdan beri böyle ...

• quote:

Orijinalden alıntı: sportifsan

Telefonu çok beğenmiştişm ama arkadaşlar flash için çok yaknıyor. Benim eski bir bilgisayarım var ondan nete girdiğimde flash lı siteleri açmıyor. Çok sinir bozucu bir durum. Almaktan vazgeçtim...

Skyfire ya da Dolphin browser kullandığınızda hiçbir sorun yok ki..
  • arkadaşlar merhaba .. ben fotoğraf kalitesi iyi ve wifi si olan bir telefon arıyorum :D bu kadar basit aslında ama bir türlü istediğim teli bulamadım s7233 ü alcak tım ama msj olayı kalvye olduğu için almadım benim için ondan msj yazmak çok zor çünkü :D s8000 e baktım piyasada yok gibi bişi :D kütahyadayım bulamıyorum telefonu 600 tlye kadar bakabiliyorum birde böle bi sıkıntım var :D yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: salih_avc

slm arkadaşlar ben n73'ten sonra ilk defa androidli bir telefona sahip oldum tahmin edeceğiniz gibi android hakkında hiç bir bilgim yok sadece buradan okuduklarım haricinde sizden ricam bu root olayı ile ilgili bir açıklama benim anladığım kadarı ile root olayının en güzel yanı uygulamaları hafıza kartına kaydedebiliyo olmak herhalde benim anladığım bukadar ama benim için bu telefonun garantisini bozacak kadar önemli bir konu değil çünkü 2 navigasyon programı birkaç oyun vede bayabi uygulama indirdim telefonda hala 100 küsür mb boş alan var ve hafıza kartı 800 mb falan oldu hiçbir takılma donma da yapmıyor bu yüzden asıl merak ettiğim root işleminin bunun dışında ne gibi artıları var bunu açıklayacak birileri varsa çok sevinirim ...

Not : Hafıza Kartına mp3 olarak sadece 5 tane parça attım ve galeride 25 foto var onun haricindekiler uygulama ve son olarak benim telefon uygulamaların kurulacağı yer olarak hep sd kartı gösteriyo bu nasıl oluyor acaba çünkü ben hiçbir ayar yapmadım aldığımdan beri böyle ...

hocam yeni kullanicilar bahsedilmis konulari surekli soruyo, tekrar tekrar soruyo,5.sayfada positroN adli arkadasimiz detayli anlatimi var,bunu sirf size degil herkes icin diyorum,yeni kullanici arkadaslar bisey sormadan once sayfalari kontrol ederlerse cvplarini bulucaklardir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darklord28 -- 15 Mart 2011; 17:23:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: positroN

quote:

Orijinalden alıntı: darklord28

@positroN 'telefonu bagladiktan sonra yukaridaki adresten indirdiginiz zip dosyasini cikarin ve icindeki superoneclick.exe dosyasini sag tiklayarak yonetici haklariyla calistirin.' Hocam bunu yapamadim saga tiklayinca yonetici haklariyla calistirdiye bi secenek yok.ne yapmam gerektigini anlamadim malesef

★★ SAMSUNG GALAXY ACE (S5830) [ANA KONU] ★★

bu telefonun islemcisi armv6. flash desteklemiyor ilelebet de desteklemiyecek.

hocam bunu acinca ilk once hata vererek aciliyo diyor ki "unhandled exception has occurred in your application.if you click continue.the application will close immediately"OK diyip devam ediyorum,root diyorum bu seferde "Killing ADB Server..."
    diyo kaliyo oyle...

• ben de sorunsuz calisiyor. baska bir bilgisayarda dene.
  • Kablosuz ağa bağlandığım halde internete girdiğimde telefondan kontor gidiyor.. Gidecek kontor kalmadığında da girmeye devam ediyor internete niye böyle bir şey oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnizkovboy61

Kablosuz ağa bağlandığım halde internete girdiğimde telefondan kontor gidiyor.. Gidecek kontor kalmadığında da girmeye devam ediyor internete niye böyle bir şey oluyor

Ayarlar > Kablosuz ve Ağlar > Mobil ağlar > Paket veri kullan seçeneğindeki tik i kaldır sadece WiFi kullanır.
  • Arkadaşlar selam,

Yardımınıza ihtiyacım var.

Samfirmware'dan farklı rom yükledikten sonra türkçe dil ayarları sapıtıyor. Malum deneyen varsa muhtemelen görmüştür. Okuduğum kadarıyla ulaştığım bilgiler bu soruna sebep olan dosyaların

Root\System\csc klasöründeki ayarlardan olduğu yönünde.

Sizlerden özellikle bir ricam var, orj. yazılımı sadece root edipte türkçe ayarları duran arkadaşlardan rica etsem, csc klasörünün tamamını veya csc\tur klasörünü paylaşabilir misniz acaba?

Telefondaki bu sms türkçe karakterlerinin bozuk çıkması durumu beni gerçekten çok rahatsız ediyor. Mesaj yazasım dahi gelmiyor.

Vallahi paylaşan olursa csc veya csc\tur klasörünü çok minnettar olurum.

• Arkadaşlar benim için gps önemli.. Bunu göz önünde bulundurursanız wave2 yi mi yoksa ace i mi önerirsiniz.
    Bir sorum daha olacak Ace'e igo8 yüklenebilirmi?
  • Arkadaşlar Merhaba!
    Bende 2 gündür ACE kullanıyorum.İlk gün ram kullanımı 80-90/278mb iken şu anda belleği silmeden 170/278 belleği silince de 150/278 oluyor.Hiç bir program vb yüklemedim.İlk alındığı gibi.Sadece bir kez Thinkfree office kullandım okadar.Bu Ram olayı sizdede böyle mi?
  • navigasyondan hiç kontür gitmeden faydalnmak için hangi ayarları yapmamız gerekiyor
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.