Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ACE (S5830) [ANA KONU] ★★ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.002
Cevap
72
Favori
1.495.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darklord28

side_effect ugrasiyorum deminden beri yaptim dediklerini ,en basit dedigin olayda takildim, csc yi copy diyorum sd kart aciyorum past diyorum.sonra sd karta donuyorum atmismi diye yok gozukmuyo malesef, bilen biri varsa o denesin arkadaslar ben acemi sayilirim yani ama yaptim yani olmuyo copy diorm gozukmuyo

Yukarıda Mount yazan düğmeyi değiştirerek kopyalamayı denermisin bi kardeşim, Mount R/W veya Mount R/O olacak şekilde. Benimde kafamı karıştırıyor bazen o, o yüzden olmuyor olabilir. Ha bir de Superuser yani root ettikten sonra telefonunu restart ettin mi acaba? O da etkiliyor çünkü?

Zahmet veriyorum sana
  • side_effect o dediginide denedim her ikisinide olmadi malesef yine. demeki kopyalanicak bisey diil neyse arasira bakarim yapabilirsem yollarim (yinede baska birine daha yaptir tam emin ol bence )ama dedigim gibi heryerden de kontrol ettim copyy yapmmis mi diye yok yani (roottan sonra restart yaptim teli)
  • Çok sağol kardeşim, zahmet verdim. Teşekkür ediyorum uğraşın için. Senden başka uğraşan olmadı ki başkasından isteyim. Neyse artık.

Tekrar teşekkürler
  • onemli degil hepimiz paylasim icin burdayiz,diger arkadaslardanda goren olmamistir belki henuz yada bilen yoktur,umarim cozersin problemi
  • telefonu alanlar henuz android sistemine cok yabanci o yuzden bilen cikmamasi normal.
    @darklord28 marketten terminal emulatoru indirip su komutlari verirsen dedigi klasoru karta atabilirsin

su
    remount rw
    cp /system/csc /sdcard

csc ve /sdcard arasinda bosluk var.
  • arkadaşlar ben interneti kapatmak zorunda kaldım çünkü sürekli internet düğmesine elim gittiğinde google a giriş yapıor telim faturalı hat kullandığımdan çok fazla para yiyor ama şimdi 0.facebook a girme gibi bi olayım kalmadı bana bi yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadiresen
    arkadaşlar ben interneti kapatmak zorunda kaldım çünkü sürekli internet düğmesine elim gittiğinde google a giriş yapıor telim faturalı hat kullandığımdan çok fazla para yiyor ama şimdi 0.facebook a girme gibi bi olayım kalmadı bana bi yardım lütfen

internet ayarlarından açılış sayfanı facebook yap, google yerine facebook açılır.
  • arkadaşlar bu cihaza android 2.3 yüklemenin bir yolu yok mu?
  • http://yahoyt.com/h/10275/iphone-da-alternatif-flash-cozumu

flash konusunda bu gelisme bu eger bu telefon (galaxy ace) html5 destekliyor ise
    flash sorunlarına merhem olabilir gibi gorunuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLTuu

arkadaşlar bu cihaza android 2.3 yüklemenin bir yolu yok mu?

1 ghz altı islemcili cihazlara yuklenmiyormus 2.3
  • http://en.wikipedia.org/wiki/Android_version_history

2.2 (Froyo) (2.2.2 latest release) yazıyor, bizim telefon 2.2.1 gösteriyor. Bunu güncellemenin bir yolu yok mu peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLTuu

http://en.wikipedia.org/wiki/Android_version_history

2.2 (Froyo) (2.2.2 latest release) yazıyor, bizim telefon 2.2.1 gösteriyor. Bunu güncellemenin bir yolu yok mu peki?

http://www.tsar3000.com/Joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=389:how-to-update-samsung-s5830-galaxy-ace-firmware&catid=57:how-to&Itemid=84

boyle bişi var ama neye yukselttigi konusu belli degil sanki

• arkdaşlar arkadaşım bu telefonu aldı ana ekrandakı wıget lerı nasıl kaldrıcaz gogle talk goggle falan bunları nasıl kaldırıyoruz.Birde bu telefonda oyun yokmu
  • beyler bu telefonun avea ınternet ayarlarını nasıl yapıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: eliot

quote:

Orijinalden alıntı: bahadiresen
    arkadaşlar ben interneti kapatmak zorunda kaldım çünkü sürekli internet düğmesine elim gittiğinde google a giriş yapıor telim faturalı hat kullandığımdan çok fazla para yiyor ama şimdi 0.facebook a girme gibi bi olayım kalmadı bana bi yardım lütfen

internet ayarlarından açılış sayfanı facebook yap, google yerine facebook açılır.

dostum önce paket veri olayını açtım girdim anasayfamı 0.facebook yaptım ama ona rağmen hala google açık? ben mi yanlış yptım acaba :) çözemiyorum telefonu :D
  • Telefon için ekran koruyucu nerden bulabilirim.İphone ekran korucusu tam olmuyor. bunun benzeri başka bildiğiniz ekran koruyucusu varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanjk

arkdaşlar arkadaşım bu telefonu aldı ana ekrandakı wıget lerı nasıl kaldrıcaz gogle talk goggle falan bunları nasıl kaldırıyoruz.Birde bu telefonda oyun yokmu

Kaldırmak istediğin Widget a basılı tut, menü tuşunun üstünde Kaldır gözükecek oraya sürekle bırak bu şekilde kaldırabilirsin. oyun yüklü gelmiyor, en azından bende gelmedi.

Avea ayarı sanırım önceki sayfalarda verildi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AvaLion -- 17 Mart 2011; 19:22:21 >
  • arkadaşlar telefonu daha yeni aldım da androit marketi kurcaksın falan demişler arkadaşlar ben şimdi uygulama indirmeyi nerden nasıl yapcam birde slide me diye bir program var o da mı uygulama programı lütfen bir yardım eder misiniz?
  • Arkadaşlar büyük bir sorunum var. Telefona samfirmware den edindiğim yeni firmware yi kurmak istedim. odin ile yüklerken hata aldım. telefonun ekranında samsung_bml_format FAIL :90220000 altındada ONW UPDATE FAIL!!! yazıyor. telefon öyle kaldı. açılmıyorda. açmaya çalışıncada download fail yazıyor. noldu şimdi uçurdukmu telefonu yoksa bir çözümü var mı?
  • super one click ile root yapıldığında tekra un-root yapabiliyor muyuz bir de root tan sonra programları hemen hafıza kartına atabilecek miyiz başka programa ihtiyaç var mı yardımcı olursanız sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.