Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ACE (S5830) [ANA KONU] ★★ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.002
Cevap
72
Favori
1.495.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: enes7895

arkadaşlar telefonu daha yeni aldım da androit marketi kurcaksın falan demişler arkadaşlar ben şimdi uygulama indirmeyi nerden nasıl yapcam birde slide me diye bir program var o da mı uygulama programı lütfen bir yardım eder misiniz?

aynen ayrıca bu market ne işe yarıyor? :D yazık hiç birşeyden haberimiz yok :D birde oyun yok telde :S
  • arkadaşlar 1 haftadır kullanıyorum telefonu gayet memnunum ancak pil çok az gidiyor. henüz kimsenin bunla ilgili bişey yazdığını görmedim. android assitant yükledim daha yeni işe yarayacak mı bilmiorum.. önerileri olan varsa yazarsa çok sevinirim
  • android 2,3 kurulabiliyormu acaba? Herkes pilin iyi gittiğini söylüyordu..
  • hay allhm hergn yeni sorun bugnde sd karti gormuo makina delirtti yhaaa
  • http://applanet.net/

bu uygulamayı telefona kurun arkadaşlar, markette ki herşeyi indirebilirsiniz ücretsiz olarak...
  • Telefonun widget saati geri kaliyor nasil is anlamadim.
  • Bilgisayara indirilen apk uzantılı dosyalar nasıl telefona aktarılıp çalışır hale getiriliyor bilen varsa yazabilirmi arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku TEZCAN

Bilgisayara indirilen apk uzantılı dosyalar nasıl telefona aktarılıp çalışır hale getiriliyor bilen varsa yazabilirmi arkadaşlar?

.apk uzantılı dosyaları telefona aktar.
    "Dosyalar" dan aktardığın .apk uzantılı dostyanın üzerine tıkla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: applause

quote:

Orijinalden alıntı: Utku TEZCAN

Bilgisayara indirilen apk uzantılı dosyalar nasıl telefona aktarılıp çalışır hale getiriliyor bilen varsa yazabilirmi arkadaşlar?

.apk uzantılı dosyaları telefona aktar.
    "Dosyalar" dan aktardığın .apk uzantılı dostyanın üzerine tıkla.

Eywallah tşk. ederim birde şöyle bir sıkıntım var bu bana özelmi yoksa geneldede böylemi bilmiyorum ofisteyken wi fi yi acıp bağlanıyorum sorun yok 5 10 dk lıgına ofisten çıkıp giriyorum bağlantı açtık ama telefonun ustunde işaret yok ayarlar kısmından bakıyorum açık gözüküyor kapıyorum açıyorum ama yinede bağlanamıyorum bağlanmam için telefonu kapatıp açmam gerekiyor bu neden kaynaklıdır bilen varmı?

• need for speed shift'i çalıştırabilen var mı?

adam çalıştırmış, oynuyor ama bende çalışmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLTuu -- 18 Mart 2011; 14:52:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLTuu

need for speed shift'i çalıştırabilen var mı?

Valla bende yüklü , son derece akıcıda çalışıyor yalnız bendeki tel hafızasına kurulan 40mblık versiyonu.
  • quote:

Adam olsa iyi bayan çalıştırmış :D
  • quote:

nerden indircez android markette var mı?Bu arada ben android markete girdim orda çok az uygulama var ve genelde hep ücretli bir angry birds i indirdim ya hani çok uygulama falan var diyorlardı bu nfs shifti falan nerden bulcam yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembelterazi -- 18 Mart 2011; 19:58:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DHD

positron hocam sorum sana: Ben SD kartta 512 MB'lık ext3 formatında yer açtım ubuntu ile ama telefon görmedi, herhalde root olmadığım için.

Farz edelim root oldum, 512 MB'lık alan telefonun dahili hafızasına mı ilhak oluyor yoksa ayrı bir klasör olarak mı görünecek? Telefondaki dahili hafızaya kurulu her şey atabiliyor muyum?

Bu arada telefon yüklediğim uygulamaların yarıdan fazlasını zaten SD karta kurmuş görünüyor.

Root olma işlemi garantiyi bozuyor değil mi?

xda forumlarinda yazana gore orjinal rom ext3 desteklemiyormus. sadece ext2 ile calisiyor.
    ayrica app2sd icin move2sd enabler kullanin ace icin. her telefonda farkli yontemler calisiyor cunku.
    hatirlatayim dedim.
  • quote:

quote:

nerden indircez android markette var mı?Bu arada ben android markete girdim orda çok az uygulama var ve genelde hep ücretli bir angry birds i indirdim ya hani çok uygulama falan var diyorlardı bu nfs shifti falan nerden bulcam yardımcı olursanız sevinirim.

Yok tabii market'te uygulama filan.

On December 31, 2010 the Android market reached the 200,000 app milestone.

NFS paralı. Onun için markette göremiyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cfiliz

quote:

quote:

Yok tabii market'te uygulama filan.

On December 31, 2010 the Android market reached the 200,000 app milestone.

NFS paralı. Onun için markette göremiyorsunuz.

Düzelicek mi peki o ayrıca paralı olsa bile bizde neden gözükmüyorki.Birde bu arada bende bildirimleri açınca GPS aktifleştirilmiş onu kapatıyım mı açık mı dursun?

• bu telefonu kablosuz modem olarak kullanabiliyor muyuz? yani telefonun 3g sini, laptopumla kablosuz modem gibi paylaşabilir miyim?
  • ana ekrandaki widgetları kaldırmak için kaldıracağın widget'ın ikonu üzerine basılı tut daha sonra aşağıda çıkacak olan kaldır bölümüne sürükle...
    orjinalinden oyun gelmiyor ama android marketten angry birds'ü indir telefonu elinden düşüremezsin ;)
  • arkadaşlar cihazı 20 güne yakın süredir kullanıyorum...
    herşey güzel ama bu cihaza uygun silikon kılıf veya ekran koruyucu film var mı?
    ben internette aradım bulamadım... telefoncularda da yok...
    cihaz dokunmatik olduğu için iki gün sonra ekranı cizilcek gitcek...
    kendi filmine de özelliklerini yazmışlar, mecburen çıkarıyorsun...
    cihaz için silikon kılıf veya ekran koruyucu film bulanlar haber verebilirse sevinirim...
  • arkadaşlar android marketin nasıl kurulduğu hakkında biri bilgi verirse sevinirim çünkü bulamadım hiçbiryerden ayrıca uygulamaları indirmemiz için ne ypmamız lazım lütfen yardımcı olun telefon bomboş duruyor..
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.